Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım evde yaptı kayınvalidem bir dilimin yarısı gibi diyelim... inşallah yaza kadar hepimiz fittttt olucazzzz

Buz gbi karyagsli ankaraya hosgeldin brnde ankaradayim

emzirdiğin için kurabiye ve böreği görmüyorum afiyet olsun
Yaaaa çok sağol İnan kurabiye bildiğin diyet şekersiz kuru meyveli çok acıkmıştım başka şeylere saldırmamak için yedim.. böreği de kayınvalidem yaptı ayıp olmasın diye yedim çok güzel olmuştu ama kendimi zor tuttum

Afiyet olsun cok guzel

afiyet olsun emziren annelerin nasıl oluyor bilemedim ama süt yoğurt porsiyonları göremedim, birde su böreği neden iki dilim, kalorisi çok fazla çünkü, onun dışında çok iyi afiyet olsun
Yaa evet Bugünlerde nedense süt ve yoğurt yemiyorum ama başlıcam inşallah su böreğini de kayınvalidem yapmıştı mecbur yedim ama daha yememek için kendimi zor tuttum

Merhaba kizlar
Sabah
2 haşlama yumurta 2 dilim ananas

Öğle
Et fajita ayran (ekmek yemedim )

Aksam
Yeşil salata yoğurt

2 buçuk litre su birazdan 45 dakika yürüyüş yapicam bugün çok sağlıklı besledim
Çok güzel menü afiyet olsun

Senşn bebeğin ne kadarlık canım

Menum
Sabah 08.00 1tam 1 beyaz yumurtadan yagsiz peynirli omlet 7 zeytin(sunnet diye 7 tane) 2 dilim portakal
Ara 11.30 3 kasik yogurt
Oglen 13.00 3 kasik mercimek yemegi(dunden kalmisti dokulmesin dedm ) 4 kasik nohut yemegi yogurt salata
Ara sekersiz kahkahve
Aksam izgara balik ama miktari bilmiyrm cok sevyrm kendimi kaybetmis olabilirim salata 1 tatli kasigi kasigi tahin
Su 3 litre
Sppr bugun 3 bin adim yuruyebildim 3 hali sildim

Kızım haftaya 4 aylık olucak
Oyyy daha cok kucukmus minnak cnm.benm o.aylarda cok sutum azalrdi sut yogurt bolca tuket her ogunde corba ic mutlaka ve dereotunu her sabah 10 12 dal ye sicak yemeklerden 8 10 kasik ye ne fazla ne az isine karsmak gibi olmasin

Yaa ne güzel maşallah kuzuya.. benim kızı da düzgün emmiyor ya zorla veriyorum inşallah zamanla düzelir siz de emme nasıl
Canm benm kizimda da emme olayi cok skintiliydi kiz bebeklerde 2 4 8 10 aylarda emme krizi yasaniyor sen emzir mutlaka birakma sagio verme sag buzluga koy ek gida zamani yogurt yaparsın acikinca mecbur emecek.uykusunda emzir biberon falan kullanirsan seni tamamen birakir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…