Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşam yemeden dayanabildin mi

yatmadan önce süpür yatılacakmış, ham ipek kese ile duş alsan en güzeli ama her zaman uğraşılamaz tabi

gayet güzel bi detoks afiyet olsun cnm

Canım dün il günümdü ayrıca il kez diyet yapıyorum 6 kilo fazlam var bir anda sıkı bir diyete giremedim yavaş yavaş inşallah varsa diyet önerin alırım:)
Yani klaaik canm direk önce aburcuburlardan uzak duruyoruz yani aıfır aburcubur,şekerli hiç bir şey yemiyoruz, hamur işi ve kızarmış gıdalar bol yağlı gıdalar yenmiyor birde bunlar her diyet için geçerli en önemli şeydir hemde sağlı için geçerli canm simiti de yarım yiyip peynir,yumurta vs. gibi doymaya çalisabilrsin yani karbonhidratida dikkatli kullan tatlm

yatmadan önce süpür yatılacakmış, ham ipek kese ile duş alsan en güzeli ama her zaman uğraşılamaz tabi
ağaç lifi kullanıyorum hemen hemen her banyoda kese yapıyorum zaten 5 dk yetiyor zaten keseye her zaman yapınca .
streç filme sarılması gerek diyende var olmazsa cuma akşamı yaparım cumartesi sabah spora gidicem üstüne spor yapmış olurum

ne kadar vereceğini merak ediyorum . ben yptığımda 1,5 kilo verebilmiştim öylede kalmıştı

Teşekkür ederim kaptanım

ne detoksu o ben de haftada bir günü detoks günü yapmak istiyorum her hafta
aslında bende düşündüm ama çokta sağlıklı olmadığına karar verdim sonra burcu 65a n altına 1,5 ayda nasıl düşeceksin diyorum çünkü zor veriyorum . seni de teşvik etmek istemiyorum ama yaparsan katılırım sanırım sana hafta da 1 ise

Selam bayanlar bugün 1.5 lt aleo verali suyumu içtim yulaf lapami yedim arada bir buçuk haşlanmış yumurtamı salatalık domatesimi yedim şuan bakımdayım kuaförde öğlene ne yerim bilmiyorum akşama da yarın için yulaf yapası yemeği düşünüyorum ki zayıflamış olayım 3 gündür spor yapamıyorum moralim çok bozuk

ne kadar vereceğini merak ediyorum . ben yptığımda 1,5 kilo verebilmiştim öylede kalmıştı

selamlar, diyetisyene bir ay önce gtmeye başladıgımdan bu yana 6 kg verdm geçen hafta gttgmde hiç kilo vermedgmi görünce bana 3 günlük bi prograam hazırladı bundada 3 gün boyunca akşamdan hazzırlanmş geryfurt ve ceviz suyu , sabah kmyonlu su , ve yazdıgım menü birde maydnz tarçnlı elma sirkeli su var bu hafta başndan beri hiç tartılmadım daha dogrusu tartım bozuldu yoksa duramazdım ) bugün gelicek baskülm . bende çok merak ediyorum kaç kilo verdgimi ))

cnm haftada bir vücudu şaşırtsam diye dedim bu yıl ciddi ciddi gitmiyor kılolarm eskiden iki gün dikkat etsem giderdi

ceviz ve greyfurt ayrı ayrı mı o kısmı anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…