Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

aleo veralı suyu x katalog ürünlernden mi alıyorsun ?
yeni yıla hazırlık yaptırıyorsun demek ne güzel benimde ihtiyacım var ama kuzenimin kırkının çıkmasını bekliyorum
baskül değiştiği için göremeybilirsin gerçekte ne kadar verdiğini ama diyetisyen tartısı vardı değil mi ? diyetisyene ne zaman gideceksin ?
Kızlar, spor olarak evde mi spor yapıosunuz ne uyguluyosnz
evde pek yapamasamda haftada 2 reformer a gidiyorum .
evde yaparsam klasik jampıng jack , plank i squat mekik , leslie e yoga yapıyrum
cnm haftada bir vücudu şaşırtsam diye dedim bu yıl ciddi ciddi gitmiyor kılolarm eskiden iki gün dikkat etsem giderdi
bence güzel gidiyorsun bu haftan nasıl geçti geçen hafta çok iyiydin artından kurtuldun. bu haftada spor yaptın kaçamak yapmadıysan eksiyi görebilirsin

kaçamak yapmadım ctesi yapmıştım günüm vardı artıfaydım bgn reglden die düşünüyorum bakalım detoks iyi gidiyor inşallah yarına eksilirim

suan bebek oldugu ıcın pek spora gıtmem mumkun degıl, 2 gun oldu ıste dıyetısyene basladım kar kardır .. en azından evde hareket edeyım dıyorum

Cnm daha önce sormuş uydum hatırlamıyorum bebeğin ne kadarlık bu kadar zorluyor seni

ay inşallah yaa
2. bebeği istiyoruz bir de doktor da kilo vermen lazım dedi
Bence de canım 2. Bebeği istiyorsan biraz verip öyle hamile kalmalısın bende öyle yapmıştım.. hamile kalmadan önce 15 kilo verip sonra hamile kaldım yoksa halim perişandı

kaçamak yapmadım ctesi yapmıştım günüm vardı artıfaydım bgn reglden die düşünüyorum bakalım detoks iyi gidiyor inşallah yarına eksilirim
ne detoksu yapıyorsun ?
suan bebek oldugu ıcın pek spora gıtmem mumkun degıl, 2 gun oldu ıste dıyetısyene basladım kar kardır .. en azından evde hareket edeyım dıyorum
evde leslie yapabilirsin ..
spora gitmem kilo vermemi desteklemek için değil zaten fibromiyalji hastasıyım ( kas hastalığı ) ağrılarım için gidiyorum geçen sene evde jillan tarzı videolar yapıyordum mesela

c tesi günü gidecegm

ayran detoksu cnm inşallah eksiltir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…