- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.381
daha önce diyet yapmışmıydın ?dünki menümü yazamamıştım:)
Sabah kahvaltısı;
1 simit 1 üçgen peynir yeşil çay
Öğlen;
1 kase çorba 1 dilim ekmek 2 dilim bal kabağı tatlısı
Akşam;
1 tabak lahana yemeği yarım dilim ekmek , 1 tane çikolata:)
dünki menümü yazamamıştım:)
Sabah kahvaltısı;
1 simit 1 üçgen peynir yeşil çay
Öğlen;
1 kase çorba 1 dilim ekmek 2 dilim bal kabağı tatlısı
Akşam;
1 tabak lahana yemeği yarım dilim ekmek , 1 tane çikolata:)
Sabah simidin tamamı yenmiş
Öğlen balkabağı tatlısı
Akşamda çikolata yemissin
Canım sen diyet yaptığına eminmisin
Sabah simidin tamamı yenmiş
Öğlen balkabağı tatlısı
Akşamda çikolata yemissin
Canım sen diyet yaptığına eminmisin
siz fayda görürseniz bende denerim benim sadece göbeğimde var başka hiç bir yerimde yok amatoz hali ile alacağız dimi. ölçülerini biliyor musun ? nsıl uygulayacağız bugün ya da yarın alayım çatlaklarım gözüme dün çok batmıştı . deneyelim tabi hiç zaman kaybetmeyelim .
heryerden gitmesi çok iyi benim göbekten çok az gidiyor yüzüm hemen çöküyor malesef
daha önce diyet yapmışmıydın ?
yoksa dün ilk gün diye mi böyle
toz hali ile alacağız dimi. ölçülerini biliyor musun ? nsıl uygulayacağız bugün ya da yarın alayım çatlaklarım gözüme dün çok batmıştı . deneyelim tabi hiç zaman kaybetmeyelim .
heryerden gitmesi çok iyi benim göbekten çok az gidiyor yüzüm hemen çöküyor malesef
siz fayda görürseniz bende denerim benim sadece göbeğimde var başka hiç bir yerimde yok amagobeğimdekiler de oyle kotu ki morelimi cok bozuyor gormek bile istemiyorum kesin bisey yapmaliyim diyor hatta simsi yeni lazer ile yakiliyomus sonra vucut kendikendine onarmaya basliyomus o yontemi yaptirsam mi diye ciddi ciddi duaunuyorum kızlar çatlaklara bu tarz birşeyler yaptrip fayda goren var mi ????????
salgın var ya herkes dökülüyorgünaydın kızlarrrr kaç gündür yoğundum gelemedim dışardaydım çoğunlukla bugün geldimmm ama çok hastayım boğaz ağrısı öksürük
yaptıran birinden duydum tamamen geçmiyormuş diz arkası bölgesine yaptırmıştı kız . biz yapalım işe yarar ise sana söyleriz 1 2 hafta da deneyelimsiz fayda görürseniz bende denerim benim sadece göbeğimde var başka hiç bir yerimde yok amagobeğimdekiler de oyle kotu ki morelimi cok bozuyor gormek bile istemiyorum kesin bisey yapmaliyim diyor hatta simsi yeni lazer ile yakiliyomus sonra vucut kendikendine onarmaya basliyomus o yontemi yaptirsam mi diye ciddi ciddi duaunuyorum kızlar çatlaklara bu tarz birşeyler yaptrip fayda goren var mi ????????
sıkı bir diyete girme ama kilo vermek istiyorsan biraz azaltman gerekli özellikle karbonhidratıHem daha önce yapmadım hemde ilk günümdü ve çok sıkı bir diyete girmekte istemiyorum yavaş yavaş sporla devam ederek vermeyi düşünüyorum 6 kilo fazlam var.
bugün almaya çalışıcam uygulama banyo sonrası öncesi ? hafta da bir mi yapcaz hergün mü ?yarım kutu viks, 3 büyük kaşık i karbonatı, 3çorba kaşığı kafur
aynı canım bendede baş ağrısı varsalgın var ya herkes dökülüyor
ben de çok hastayım fena bir öksürük ve başağrısı
geçmiş olsun
geçmiş olsun canımaynı canım bendede baş ağrısı var
teşekkür ederim sanada çok geçmiş olsun canım
ben içmeyi unuttum susuzluğum var ama üşendiğimden kalkıp içmedim kalkıpta içeym barine kdar su tukettınız bu saate kadar
3 su bardağı içtim benne kdar su tukettınız bu saate kadar
bende de aynı boğazım acıyor akşamları öksürük geçmiş olsun cnmgünaydın kızlarrrr kaç gündür yoğundum gelemedim dışardaydım çoğunlukla bugün geldimmm ama çok hastayım boğaz ağrısı öksürük
şaşırdım ip atlama topiği olan akrep demiMerhaba arkadaşlar,
2. Takım kaptanı Akrepe yönelik olarak ortaya atılan iddia araştırılmış ve kanıtlara ulaşılarak gerekli incelemeler yapılmış ve sonuç olarak 2. Takımın kapatılmasına karar verilmiştir.
Cuma Zayıflama Yarışmamız öncelikle sağlıklı bir şekilde ve dayanışma ortamında kilo vermeyi hedeflemiştir. Takım kaptanları bu çerçeve içinde üyelerini motive etmekle yükümlüdür. Bazen aksamalar nedeni ile üye ile iletişimde sorun yaşanabilmesinden ötürü, iletişim bilgilerini isteyen kaptanlarımız olabilir. Bu zorlayıcı değildir, elbette ki her üye iletişim bilgisini paylaşmak istemeyebilir. Kaptan isteyebilir, ancak üyenin kabulü gerekir, kaptan zorlayıcı olamaz.
Ancak iletişim bilgilerini yarışma platformunun sağlıklı işleyebilmesi amacıyla alınıp, kişisel çıkarlar için kullanılması asla kabul edilemez. Bu kişisel çıkarın konusu, üstelik bir de zayıflamaya yönelik bir ürünle ilgili ise ortaya bir de etik açısından ciddi bir sorun çıkmaktadır: Yetki kötüye kullanılmıştır.
Sonuç olarak, başta da söylediğim gibi 2. takım kapatılmış ve yönetim kadrosunun yetkisi alınmıştır.
Bu yazı bilgi vermek amaçlıdır, herhangi bir polemik başlatmaya ve diyaloga elverişli değildir. Bu nedenle de konu kapatılmıştır.
Bilginize,
Arkadaşlar yukarıdaki mesajı Seabahar yayınlamıştır. Tekrar tekrar konuyu paylaşmış yetkilileri meşgul etmiş olmamak adına alıntıyla değil kopyala ile aktarıyorum size bu bilgiyi
SchonerDuft blonde ambition
hoşbuldum tşk ederm ..Hosgeldin cnm o.motivasyonu burada bulacagindan eminim insallah sagliklinbirnsekilde zayflariz hepimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?