- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.481
Hosgeldin 1.sayfada kurallar var canmBende aranıza katılmak istiyorum. 32 yaşındayım üç ay önce doğum yaptım iki kızım var 67,7 kiloyum ve hedefim 55 kiloya düşmek. Beni aranıza alırsanız çok memnun olurum herkese basarilar dilerim.
hoş geldin canım daha önce yarışmışmıydın cuma takımlarında ?Bende aranıza katılmak istiyorum. 32 yaşındayım üç ay önce doğum yaptım iki kızım var 67,7 kiloyum ve hedefim 55 kiloya düşmek. Beni aranıza alırsanız çok memnun olurum herkese basarilar dilerim.
yok hayır canım emmiyor şuanMaşallah kuzuya emziriyor Muş’un
hoş geldin canım daha önce yarışmışmıydın cuma takımlarında ?
bugün kü ilk menü benden
sabah 09,30
sütlü şekersiz nescafe
1 avuç içi büyüklüğünde portakal
ara
yok
öğlen 14,00 gibi
az yağlı tavuk göğsü patates ve kabaktan olan güveç
1 lokma pide
ara 16:30 gibi
türk kahvesi
akşam 18: 18,30 gibi
salata
1 meyve
ara
1 kupa yarım yağlı süt içine kahve ya da tarçın
ben görmedim menünü canım kusura bakma hemen bulup bakıyorum menülere beni etiket yapabilirsin çünkü gözden kaçıyor iş arasında bakıyorum geneldeben de menümü yazdım ama yorumlayan olmadı:) sabahın köründe hemdee:)
öncelikle afiyet olsun, menüne bir kaç yorum yapmak istiyorum, sabah kahvaltın çok eksik özel bir diyet mi yapıosun bilmiyorum ama , peynir yumurta zeytin üçlüsü yok bir kere, güne nescafe ile başlamışssın, acaba karışım kahve mi sek kahve mi bilemiyorum , sekse sorun yok, ama nescafe ise sıcak bakamıyorum ben ona, öğle yemeğin gayet güzeldi yanında bir ayran veya salata olsa çok daha iyi olurdu aslında, akşam salata demişssin acaba ne tür bir salata onu bilemediğim için bişey diyemiyorum, akşam ki meyvenin ne olduğunu da yazmamışsın bilemiyorum onu da..
ben görmedim menünü canım kusura bakma hemen bulup bakıyorum menülere beni etiket yapabilirsin çünkü gözden kaçıyor iş arasında bakıyorum genelde
balık çorbası mı ? deveci armut mu ?Günaydın;
26/12/2018 menüm:
sabah:1 yumurta,5 zeytin bir dilim siyez ekmeği,yanında yeşil çay
öğlen:1 kepçe balık çorbası ,100 gram somon(bir somon diliminin yarısı), salata(yağsız sadece elma sirkeli)
ara:5 tane çiğ badem 1 armut, az şekerli olan kahve renk armut adını unuttum
akşam: 5 kaşık zeytinyağlı limonlu bamya yemeği yanında , tere-ve turp yapraklarından oluşan salata(yağsız) ve 3 kaşık yoğurt
3 litre su içtim,12 bardak çay,2 yeşilçay içtim
Benim dün çok başım ağrıyordu kızım da çok huysuzdu 2 saat salladım uyumadı hep kalktı, en son uyuyakalmışım öylece çocuk uyanık eşim uyutmuş artık. Ben diyetimi biraz gevşetiyorum arkadaşlar, şöyle bi ay, her öğünde salata, yoğurt ayran olan, balık olan menüleri seçeceğim, biraz d vitamini b 12 vb vitaminler kullanacağım, biraz halsizlik yaşıyorum.Kilo kaybım biraz daha az olur herhalde çünkü yeni menülerim 250 kalori kadar daha fazla olacak günlük, biraz metabolizmam hızlansın ve yorgunluğumu atayım , sonra yeni bir liste alırım:) hepinize güzel bir gün dilerim..
Ay çok sevindim tekrar toplanmış olalım hamileliğinde hayırlı uğurlu sun sağlıcakla al kucağına inşallah insan biranda altın bulmuş gibi oluyor böyle durumlarda
akşam kuu fasulye varmış annemde 2 yk yerim marul salata tüketiyorum evde kendim yaparsam içinde pancar ve siyah havuç oluyor bolca limon domates ve marul . meyve olarak bu ara portakal yiyorum bahçeden toplanma portakallar:) tamam canım seni etiket yaparım bundan gayrı..
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım bende 3.5 ay önce Doğum yaptım inşallah en kusa sürece veririyorsak kilolarımızıBende aranıza katılmak istiyorum. 32 yaşındayım üç ay önce doğum yaptım iki kızım var 67,7 kiloyum ve hedefim 55 kiloya düşmek. Beni aranıza alırsanız çok memnun olurum herkese basarilar dilerim.
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım bende 3.5 ay önce Doğum yaptım inşallah en kusa sürece veririyorsak kilolarımızı
Emziren bir anne için menün çok güzel canm hatta diğer emziren annelerede örnek olabilecek bir menü olmusBende menu mu yazayım;
Sabah,
1 kaynamış yumurta 1 dilim keçi peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği 2 bardak tek şekerli çay.
Öğlen,
Bir kase mercimek çorbası bir kase yoğurt salata iki parça ızgara köfte
Akşam,
3 yemek kaşağı etli patates
3 yemek kaşağı bulgur pilavı
Bir bardak ayran.
Gün içinde 2,5 litre su
Saat 8 de kardiyo ağırlıklı spor yapacağım.
Emziren bir anne için menün çok güzel canm hatta diğer emziren annelerede örnek olabilecek bir menü olmusafiyet olsun
Hoşgeldin canmMerhaba ben 2 takım yarısmacısıydım. Takımız kapatıldı.. Doğum kilolarmı vermeye calışıyorum 82 kılodan 72.7 kadar inmeyı başardım. Gecen cuma 69.7 kıloydum boyum 165. Cm Hedef kılom 65
Bu takıma gele bileceğmi soyledler takıma katıla bilirmiyım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?