- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.501
Sagol canım. Aynı takımda toplansak cok guzel olur yıneHoşgeldin canmadımı değistirmistim tanidin mi bilmiyorum Mirafatos ben biz burdayz
Menü güzel afiyet olsunBende menu mu yazayım;
Sabah,
1 kaynamış yumurta 1 dilim keçi peyniri 1 dilim tam buğday ekmeği 2 bardak tek şekerli çay.
Öğlen,
Bir kase mercimek çorbası bir kase yoğurt salata iki parça ızgara köfte
Akşam,
3 yemek kaşağı etli patates
3 yemek kaşağı bulgur pilavı
Bir bardak ayran.
Gün içinde 2,5 litre su
Saat 8 de kardiyo ağırlıklı spor yapacağım.
Nasıl çözüm bulcaz sana bilmiyorum ki kuzum.Evet canim insilun varsi 75,76 kg dusunce duzelmisti simdi noldu bilmiyorum ama saglikli beslenmeye calisiyorum östrojen hap yuzunden vc yuzunden eski kg ya firladim canim sıkkın yarin bir.gün dr gidecegim umarim ocaga ertelenir tedavim..
Öğlen ve akşam yer değiştirse çok iyi olurmuş .Emziren anne menüsü
Sabah
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
1 yumurta
Öğle
1 kase brokoli çorbası
Akşam
1 kase brokoli çorbası
1 tabak yeşil salata
2 küçük kuru patlıcan ve 1 biber dolması ( yarı bulgur yarı pirinç)
Listedeydin sanırım. Tabi ki gelebilirsin canımMerhaba ben 2 takım yarısmacısıydım. Takımız kapatıldı.. Doğum kilolarmı vermeye calışıyorum 82 kılodan 72.7 kadar inmeyı başardım. Gecen cuma 69.7 kıloydum boyum 165. Cm Hedef kılom 65
Bu takıma gele bileceğmi soyledler takıma katıla bilirmiyım?
Beennnnnnnnn haaazzzzzııırrrrrrıımmmmmmKızlar yarın için eksileri görmeye haZır mıyızzzzzz
Evet cnm aslında güzel olur ama bu sefer gece emzirmeye kalkınca çok acıkıyorum o yüzden akşamı çok az tutmamaya çalışıyorumNasıl çözüm bulcaz sana bilmiyorum ki kuzum.
Öğlen ve akşam yer değiştirse çok iyi olurmuş .
Listedeydin sanırım. Tabi ki gelebilirsin canım
Bende yaaa canım portakal istiyor şişlik yapar diye yemedim vallaBeennnnnnnnn haaazzzzzııırrrrrrıımmmmmm
Gizem noldu sana bir sorunmu var neden uzgun yaziyor ve adına alıntı yapılamıyorTamam canm deneyeyim insallah cpo sagol
Evet 2 etapdır lıstedeydım teşekürlerNasıl çözüm bulcaz sana bilmiyorum ki kuzum.
Öğlen ve akşam yer değiştirse çok iyi olurmuş .
Listedeydin sanırım. Tabi ki gelebilirsin canım
Hoşgeldin canım inşallah kilolarımızı veririzEvet 2 etapdır lıstedeydım teşekürler
İnşallah canım.Hoşgeldin canım inşallah kilolarımızı veririz
Canım suyu ihmal etme en önemli içecek suSabak 10:00 cay 200 ml Yanında 2 dılım ekmek hepsınden az az recel tere yagı kaymak peynır. Öglen domateslı patateslı 1 yumurta. Ara yarım elma. Akşam 19:30 Et sovuzu. Yanında peynır 1 dılım salatalık. 1 ince dılım ekmek. Yanında vişne konpostosu. Su 1.25 Su 5 gundur içmiyordum. Bu gun 1.25 içdiğim için bile mutluyum yine her gun 1 bardak olarak artırıcam.
1 dilim ye emziriyorsun ama abartma ya da yala 1 lokmacik.Bende yaaa canım portakal istiyor şişlik yapar diye yemedim valla
Ok canım .Evet 2 etapdır lıstedeydım teşekürler
Reçel olmamış canım suyu içmen lazım gün de en az 2 ltSabak 10:00 cay 200 ml Yanında 2 dılım ekmek hepsınden az az recel tere yagı kaymak peynır. Öglen domateslı patateslı 1 yumurta. Ara yarım elma. Akşam 19:30 Et sovuzu. Yanında peynır 1 dılım salatalık. 1 ince dılım ekmek. Yanında vişne konpostosu. Su 1.25 Su 5 gundur içmiyordum. Bu gun 1.25 içdiğim için bile mutluyum yine her gun 1 bardak olarak artırıcam.
Aynen canım usgelık emziren birr anneyım. Sut uretımı için su cok onemlıCanım suyu ihmal etme en önemli içecek su
Kilo bildirimnimi canım nasıl örnek gostere bilirmisin turcem cok iyi degılde benım1 dilim ye emziriyorsun ama abartma ya da yala 1 lokmacik.
Ok canım .
Bildirimleri fotograf ile yapıyoruz bilgin olsun
Reçel olmamış canım suyu içmen lazım gün de en az 2 lt
Helal vala cok az yemişsin 58 gormene cok az kaldı.Kahvaltı : keçi peyniri,3iri yeşil zeytin, 1dilim tambuğday ekmeği
Ara: 200ml süt ile yapilmis türk kahvesi
oğlen : 1kőfte,1kaşık pilav,bir bardak kefir, bir parça brokoli (yağsız,tuzsuz)
Ara: bir bardak kefir
Akşam: yarım kase yoğurda 4kaşık nohut
2lt su,3kupa çay,trambolin ile 100zıplama
1 cay kasığı recelden bir sey olmaz diye duşundum işde1 dilim ye emziriyorsun ama abartma ya da yala 1 lokmacik.
Ok canım .
Bildirimleri fotograf ile yapıyoruz bilgin olsun
Reçel olmamış canım suyu içmen lazım gün de en az 2 lt
Sağol canım ben de senin sayende spor yapmaya başladım, eliptik bisikleti sayende aldim..çok tembeldim senin iki saat bisikletin inan ki harika birsey zaten spor yapan insanlar bingil bingil olmuyor hakikaten faydasi cok..Bir ay kadar boyle gideceğim bakalim , biraz da spora alismak için, magnezyum cok onemli spor yapanalr içinG gokyuzundekiturna canm senin menun gene muhteşemmiş gene çok sağlıklı,çok dengeli,kaçamaksız her zaman ki gibi tek kelimeyle kusirsuzben seni gordukce daha az yemeye basliyorum resmen ya yoksa boyle sıkı hiç yapamamistm senin bana katkın çok oldu yemek yemenim hicbir anlami kalmadi hayatimda vitaminleri çok iyi yapmssn canm biliyorsun bende Dvit ve magnezyum alıyorum kaloride saglikli arttirdigin icin oda iyi vucut ara ara sasirtilmali zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?