Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü güzel afiyet olsun

Evet canim insilun varsi 75,76 kg dusunce duzelmisti simdi noldu bilmiyorum ama saglikli beslenmeye calisiyorum östrojen hap yuzunden vc yuzunden eski kg ya firladim canim sıkkın yarin bir.gün dr gidecegim umarim ocaga ertelenir tedavim..
Nasıl çözüm bulcaz sana bilmiyorum ki kuzum.
Öğlen ve akşam yer değiştirse çok iyi olurmuş .
Listedeydin sanırım. Tabi ki gelebilirsin canım

Nasıl çözüm bulcaz sana bilmiyorum ki kuzum.

Öğlen ve akşam yer değiştirse çok iyi olurmuş .

Listedeydin sanırım. Tabi ki gelebilirsin canım
Evet cnm aslında güzel olur ama bu sefer gece emzirmeye kalkınca çok acıkıyorum o yüzden akşamı çok az tutmamaya çalışıyorum

Sabak 10:00 cay 200 ml Yanında 2 dılım ekmek hepsınden az az recel tere yagı kaymak peynır. Öglen domateslı patateslı 1 yumurta. Ara yarım elma. Akşam 19:30 Et sovuzu. Yanında peynır 1 dılım salatalık. 1 ince dılım ekmek. Yanında vişne konpostosu. Su 1.25 Su 5 gundur içmiyordum. Bu gun 1.25 içdiğim için bile mutluyum yine her gun 1 bardak olarak artırıcam.

Canım suyu ihmal etme en önemli içecek su

Bende yaaa canım portakal istiyor şişlik yapar diye yemedim valla
1 dilim ye emziriyorsun ama abartma ya da yala 1 lokmacik.
Evet 2 etapdır lıstedeydım teşekürler
Ok canım .
Bildirimleri fotograf ile yapıyoruz bilgin olsun
Reçel olmamış canım suyu içmen lazım gün de en az 2 lt

1 dilim ye emziriyorsun ama abartma ya da yala 1 lokmacik.

Ok canım .
Bildirimleri fotograf ile yapıyoruz bilgin olsun

Reçel olmamış canım suyu içmen lazım gün de en az 2 lt
Kilo bildirimnimi canım nasıl örnek gostere bilirmisin turcem cok iyi degılde benım

Kahvaltı : keçi peyniri,3iri yeşil zeytin, 1dilim tambuğday ekmeği

Ara: 200ml süt ile yapilmis türk kahvesi

oğlen : 1kőfte,1kaşık pilav,bir bardak kefir, bir parça brokoli (yağsız,tuzsuz)

Ara: bir bardak kefir

Akşam: yarım kase yoğurda 4kaşık nohut

2lt su,3kupa çay,trambolin ile 100zıplama

Helal vala cok az yemişsin 58 gormene cok az kaldı.

Sağol canım ben de senin sayende spor yapmaya başladım, eliptik bisikleti sayende aldim..çok tembeldim senin iki saat bisikletin inan ki harika birsey zaten spor yapan insanlar bingil bingil olmuyor hakikaten faydasi cok..Bir ay kadar boyle gideceğim bakalim , biraz da spora alismak için, magnezyum cok onemli spor yapanalr için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…