- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #295.521
Tartılacaksın ya resimini çekip yükleyeceksin.Kilo bildirimnimi canım nasıl örnek gostere bilirmisin turcem cok iyi degılde benım
Trambolinin mi var senin .Kahvaltı : keçi peyniri,3iri yeşil zeytin, 1dilim tambuğday ekmeği
Ara: 200ml süt ile yapilmis türk kahvesi
oğlen : 1kőfte,1kaşık pilav,bir bardak kefir, bir parça brokoli (yağsız,tuzsuz)
Ara: bir bardak kefir
Akşam: yarım kase yoğurda 4kaşık nohut
2lt su,3kupa çay,trambolin ile 100zıplama
Sadece 1 çay kaşığı ise sıkıntı yok ama olmasa daha iyi olur1 cay kasığı recelden bir sey olmaz diye duşundum işde
Canm G gokyuzundekiturna sağolsun onun sayesinde bende artk böyle yiyorum beni tam komple diyet moduna soktu valla süper adapde oldum onlaHelal vala cok az yemişsin 58 gormene cok az kaldı.
Hımmmmm menüyü beğendim afiyet olsunKahvaltı : keçi peyniri,3iri yeşil zeytin, 1dilim tambuğday ekmeği
Ara: 200ml süt ile yapilmis türk kahvesi
oğlen : 1kőfte,1kaşık pilav,bir bardak kefir, bir parça brokoli (yağsız,tuzsuz)
Ara: bir bardak kefir
Akşam: yarım kase yoğurda 4kaşık nohut
2lt su,3kupa çay,trambolin ile 100zıplama
Gerçekten su çok önemli yanına şişe al gözünün önünde olsun o zaman daha çok aklına gelir içersinAynen canım usgelık emziren birr anneyım. Sut uretımı için su cok onemlı
Tartılacaksın ya resimini çekip yükleyeceksin.
Trambolinin mi var senin .
Çok zevkli oluyor bir ara bende yapıyordum
Baskülün canımkendi resmimizimi çekioruz yoksa baskülümü tam olarak anlayamdım bn .
Evt canm bir spor odam var evdeTartılacaksın ya resimini çekip yükleyeceksin.
Sağol canm benimHımmmmm menüyü beğendim afiyet olsun
Ha tamam. Oyle yaparımTartılacaksın ya resimini çekip yükleyeceksin.
Tamam ama receli burakmam zor olacakSadece 1 çay kaşığı ise sıkıntı yok ama olmasa daha iyi olur
Evt canm bir spor odam var evde
Koşu bandı
Kondisyon bisikleti
Trambolin
Dambıl ve plates malzemeleri var bende
Bende olsam oyle cok iyi olurCanm G gokyuzundekiturna sağolsun onun sayesinde bende artk böyle yiyorum beni tam komple diyet moduna soktu valla süper adapde oldum onla
Kızım yenı doğduğunda oyle yapıyordum. Yıne oyle yaparımGerçekten su çok önemli yanına şişe al gözünün önünde olsun o zaman daha çok aklına gelir içersin
Cok şanslısın canım benım bir ipim vardı olda yazın 2000 ip atlıyordum gunde curuyup ucundan az az kopdu şımdi cok kısaldı atlıyamıyorum cocuklar yuzunden dişarıda cıkmıyorum kı alıyımEvt canm bir spor odam var evde
Koşu bandı
Kondisyon bisikleti
Trambolin
Dambıl ve plates malzemeleri var bende
Canm orda internetten getirtikmiyor mu ben de çocuk olduğun dan beri herşeyi internetten aliyorum güvenilir ve çok ünlü bir kaç site var hep onlardan alıyorum eve ne lazimsa ve fuull tum spor aletlerini de internetten aldim kargo eve getiriyor cok rahat oluyor canm trambolini tavsiye ederim cunki cocuklar icinde cok iyi canm benim kızım çok kullanıyorCok şanslısın canım benım bir ipim vardı olda yazın 2000 ip atlıyordum gunde curuyup ucundan az az kopdu şımdi cok kısaldı atlıyamıyorum cocuklar yuzunden dişarıda cıkmıyorum kı alıyım
Evet canm ustelik cocuklar da severek kullaniyor ve onlara da cok faydalıtrambolin ne güzel bi fikirmiş ya )
Ah keşke 1-2 site var oda guvenılır degıl yada kargo ucretı cok fazla. Kendim inin olmasada kızım için almayı duşunuyorum tranbolın.Canm orda internetten getirtikmiyor mu ben de çocuk olduğun dan beri herşeyi internetten aliyorum güvenilir ve çok ünlü bir kaç site var hep onlardan alıyorum eve ne lazimsa ve fuull tum spor aletlerini de internetten aldim kargo eve getiriyor cok rahat oluyor canm trambolini tavsiye ederim cunki cocuklar icinde cok iyi canm benim kızım çok kullanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?