- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.261
Bende hiç duymadm canm burda gőrdűm bende baktm guzel kilo vermisler var bende yapiyim dedeim o topikde 3 kisi basladk bugunGüle güle kirlet canım
O kim hiç duymadım afiyet olsun
Cok az geldi bana
Afiyet olsun canım
Sporunu gördüm tebrik ederim
Kv ile mi yaşıyorsun
Bir yerden başlamak gerekli canım
Çok geçmiş olsn canımÇok üzgünüm bu kadar geç kaldım bugün ise başladım sonra senelik izne ayrıldım geldim annemi acile kaldırdım dün zaten alsancak dh götürmüştüm zatürre teşhisi koydular bugün tekrar kötü oldu acilden geldik yemek hazırla sofra kur kaldır bu saat ancak vurun beni sesim cikmaz101.7 güncel 101.1 hedef 90
Tamam canm 3kisi basladk bugunBende cok begendim bu diyeti baktim simdi de sen yap bakalim faydasi olursa bendr yapıyım
Col gexmis olsin cnmÇok üzgünüm bu kadar geç kaldım bugün ise başladım sonra senelik izne ayrıldım geldim annemi acile kaldırdım dün zaten alsancak dh götürmüştüm zatürre teşhisi koydular bugün tekrar kötü oldu acilden geldik yemek hazırla sofra kur kaldır bu saat ancak vurun beni sesim cikmaz101.7 güncel 101.1 hedef 90
kilolarımız senle çok yakın 66.7 idim geçen cumaGünaydin kızlarbenim kızlar uyurken sabah hareketlerimi yapayim
günaydıngünaydın kızlar acayip uykum var ve dondum nasıl akşam olacak bilmiyorum
Eminmisin canım ben emziriyorum yani yesemde yemesemde her türlü veriyorumkilolarımız senle çok yakın 66.7 idim geçen cuma
benimle yarışmaya var mısın
günaydın
benimde çook uykum var ayrıca çok işim var eve bile iş götürüyorum
Düzgün bir şey yememissin ki meyve de yokSabah; Cift kaşarlı sucuklu tost ekmeğine tost bir bardak çay.
Ara iki yulaflı bisküvi sütlü nescafe.
Akşam; bir kaşık pirinç pilavı 4 kaşık et yemeği bir bardak ayran. 2,5 lt su.
Menümu anca yazdım çocuklar durmadı bütün gün ufaklık kucak istedi büyük olan kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı artık bende yorgunluktan bittim.
Beni de etiket yapar mısın merak ettim içeriğiniBende hiç duymadm canm burda gőrdűm bende baktm guzel kilo vermisler var bende yapiyim dedeim o topikde 3 kisi basladk bugun
Canım ben selülitlere alışmaya çalışıyorumKızlar vücut çatlaklarına ne yapıyorsunuz selilutlere birde
Jumping jack yapayım o zaman .Canım ben selülitlere alışmaya çalışıyorum
Geçtiğimiz yaztugbaFB ile jumping jack yapmıştık çok azalmıştı selülitlerim. Zıplamakta iyi gelebilir. Çatlak konusunda şanslı sayıyorum kendimi pek yok
Belimde varmış onlarıda görmüyorum arkada kalıyorlar
Afiyet olsun Canım bu miktarlar çok az , tatlı İçin üzülmene gerek yok hepsi 1000 kalori bile etmez.Günaydın,
Dün hesabbın kiitlendi giremedim.
dünkü menüm
sabah: 1 haslanmıs yumurta 1 dilim tam bugday ekmek yesıllık 5 zeytın peynır
ogle: 3yk tavuk sote, 3 yk bulgur pılavı 5 sarma 2 yk pazı kavurması
aksam 4 kofte salata
3 catal tatlı(( :)
Canım çatlamamak için Mustelanın kremleri var ben hamilelik döneminde kullanmıştım kesinlikle çok işe yaradı hiç çatlamadım. Ama genel yargı iyi nemlendirmek ve bol su içmekten yana yani bebe yağı, Hindistan cevizi yağı hatta zeytinyağı ile de nemlendirebilirsinJumping jack yapayım o zaman .
Benim karnım çatlayacak gibi göğüsler de oldu biraz kilo vermekten oldu hep almaktan değil ama yanlış anlaşılmasın
Afiyet olsun Canım bu miktarlar çok az , tatlı İçin üzülmene gerek yok hepsi 1000 kalori bile etmez.
Canım çatlamamak için Mustelanın kremleri var ben hamilelik döneminde kullanmıştım kesinlikle çok işe yaradı hiç çatlamadım. Ama genel yargı iyi nemlendirmek ve bol su içmekten yana yani bebe yağı, Hindistan cevizi yağı hatta zeytinyağı ile de nemlendirebilirsin
beni fazla hafife alıyorsunEminmisin canım ben emziriyorum yani yesemde yemesemde her türlü veriyorumtartıda en son 64 u gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?