Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sabah; Cift kaşarlı sucuklu tost ekmeğine tost bir bardak çay.

Ara iki yulaflı bisküvi sütlü nescafe.

Akşam; bir kaşık pirinç pilavı 4 kaşık et yemeği bir bardak ayran. 2,5 lt su.

Menümu anca yazdım çocuklar durmadı bütün gün ufaklık kucak istedi büyük olan kıskançlıktan ne yapacağını şaşırdı artık bende yorgunluktan bittim.

Güle güle kirlet canım
O kim hiç duymadım afiyet olsun

Cok az geldi bana

Afiyet olsun canım

Sporunu gördüm tebrik ederim

Kv ile mi yaşıyorsun

Bir yerden başlamak gerekli canım
Bende hiç duymadm canm burda gőrdűm bende baktm guzel kilo vermisler var bende yapiyim dedeim o topikde 3 kisi basladk bugun

Çok geçmiş olsn canım

Col gexmis olsin cnm

kilolarımız senle çok yakın 66.7 idim geçen cuma
benimle yarışmaya var mısın

günaydın
benimde çook uykum var ayrıca çok işim var eve bile iş götürüyorum
Eminmisin canım ben emziriyorum yani yesemde yemesemde her türlü veriyorum tartıda en son 64 u gördüm

Düzgün bir şey yememissin ki meyve de yok
Bende hiç duymadm canm burda gőrdűm bende baktm guzel kilo vermisler var bende yapiyim dedeim o topikde 3 kisi basladk bugun
Beni de etiket yapar mısın merak ettim içeriğini

Kızlar vücut çatlaklarına ne yapıyorsunuz selilutlere birde
Canım ben selülitlere alışmaya çalışıyorum
Geçtiğimiz yaz tugbaFB ile jumping jack yapmıştık çok azalmıştı selülitlerim. Zıplamakta iyi gelebilir. Çatlak konusunda şanslı sayıyorum kendimi pek yok
Belimde varmış onlarıda görmüyorum arkada kalıyorlar

Günaydın,

Dün hesabbın kiitlendi giremedim.

dünkü menüm

sabah: 1 haslanmıs yumurta 1 dilim tam bugday ekmek yesıllık 5 zeytın peynır
ogle: 3yk tavuk sote, 3 yk bulgur pılavı 5 sarma 2 yk pazı kavurması
aksam 4 kofte salata

3 catal tatlı (( :)

Jumping jack yapayım o zaman .
Benim karnım çatlayacak gibi göğüsler de oldu biraz kilo vermekten oldu hep almaktan değil ama yanlış anlaşılmasın

Afiyet olsun Canım bu miktarlar çok az , tatlı İçin üzülmene gerek yok hepsi 1000 kalori bile etmez.
Jumping jack yapayım o zaman .
Benim karnım çatlayacak gibi göğüsler de oldu biraz kilo vermekten oldu hep almaktan değil ama yanlış anlaşılmasın
Canım çatlamamak için Mustelanın kremleri var ben hamilelik döneminde kullanmıştım kesinlikle çok işe yaradı hiç çatlamadım. Ama genel yargı iyi nemlendirmek ve bol su içmekten yana yani bebe yağı, Hindistan cevizi yağı hatta zeytinyağı ile de nemlendirebilirsin
Ben her akşam 300 jumping jack yapıyorum 1 ocaktan bu yana.

cnm ne yesem yarıyo su aralak cıdden emzırdıgım halde adam akıllı kg veremedım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…