Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

bende yapıyorum bende bacaklarımda sıkılaşma olmaya başladı bile
bir de zıp zıp yapıyorum ek olarak

cnm ne yesem yarıyo su aralak cıdden emzırdıgım halde adam akıllı kg veremedım
Canım biraz metabolizmayı şaşırtmayı denesen bu miktarlar gerçekten çok az. Hem emzirirken calcium, Demir, Dvitamini, B vitaminleri hepsi çok önemli. Bu dönemde kendi kaynaklarını tüketirsen sonra ilaç desteği olarak alman gerekir. İşte o aşamada da kilo alırsın.
Freedieting.com da zigzag kalori diyeti var. Otomatik hesaplama yapıyor boy, kilo, yaş bilgisi ile. Denemeni öneririm orada belirlenen kalori miktarlarınıda protein, sebze meyve ve tam ekmekten (sınırlı) alırsan sağlıklı biçimde kilo verir hem de kaliteli süt yaparsın. Emzirme süreci kemik erimesi başlangıcıdır kadınlar İçin bende en acı örneklerinden biriyim)

inceleyim canım , doğumda toplam 9 kg aldım . 71 ıle doguma gırdım1 hafta sonra evde kilom 63 tu sadcce 1 kg fazlam vardı.
Ama süt ile o kdr çok ugrastık kı az gelıyordu onu ye bunu ıc buyuklerımız saolsun bıde bende gebelık sekerı vardı zaten yıyememısıtm. banada yemek guzel geldı guzel abandım.::)) oldu 67 gercek suan 64,5 guncel kg ama nasipse ıkıncı bebegı dusunuyoruz o yuzden bıraz zayıflayp hamıle kalmak ıstıyorum

beni fazla hafife alıyorsun
şaka şaka diyip yanından uzaklaşıyorum

bende yapıyorum bende bacaklarımda sıkılaşma olmaya başladı bile
bir de zıp zıp yapıyorum ek olarak
Aslında bende çok istiyorum zıp zıp zıplamak ama şimdilik extra şeylerle yorulmayayım dedim. 300 jack şimdilik yeter. Kış geldi geleli hiç spor, çok kek-çay olayına girmiştim Allahtan çabuk döndüm kötü yoldan.
Senin uzun ve tempolu yürüyüşlerini çok seviyorum hâlâ yapabiliyor musun

Gebelik şekerine rağmen 9 kilo almışsın ne güzel. Emzirmek için gösterdiğin gayreti çok takdir ettim. Öyle su içmekle süt olmuyor bence, hani uzmanlar en iyisini bilir tabi ama ben nişastalı tahılları, tatlıları, dolu dolu tabakları gömmeden süt yapamadım.
Ben hamileliklerimde ortalama 40 kilo aldım ama verdimde

beni fazla hafife alıyorsun
şaka şaka diyip yanından uzaklaşıyorum
Yok canım yaaa neden hafife alayım ben seni düşünerek söyledim yani arada emzirme olmasaydı eşit şartlarda çok azimli ve rekabetçi bir rakip olabilirdim

bir bakayım canım. evde hindistan cevizi yağım var oranik kantron yağı ve ölü deniz tuzu ve kremi var alana kadar bunları kullanayım.
süper o zaman yüzmeyede gidiyorsun vücudun çok güzel şekillernir

bende bu karışımları denemeyi düşünüyorum.

Eklentiler

• Screenshot_20190108-093329.webp
    34,2 KB · Görüntüleme: 27
bir bakayım canım. evde hindistan cevizi yağım var oranik kantron yağı ve ölü deniz tuzu ve kremi var alana kadar bunları kullanayım.
süper o zaman yüzmeyede gidiyorsun vücudun çok güzel şekillernir
İnşallah canım zaten vücut şeklini, şemalini yaşla kaybetmeye başlıyor biraz bakmak gerekiyor
Deniz tuzu ve kremi Ölü deriler için sanırım peeling niyetine. Onları uygulayıp sonrasında da Hindistan cevizi yağı ile nemlendirebilirsin.
Ben Hindistan cevizi yağı ile saçlarımı hem uzatmış hem onarmıştım ihtiyaç duyarsan aklında olsun

Canlarım küçücük olan oğlum uyandı geziniyor şimdi üstüne yelek giydirmeyi , bişeyler yedirmeyi akıl edemezler gidip bakayım çocuğuma
Hepinize sevgiler

Rica ederim canım yararlı bilgileri birbirimizle paylaşmak hoşuma gider umarım işe yarar bende denicem yağları.

saçlarıma da yaptımtım iyi hatırlattın saçlarım çok kurudu tekrar yapayım .
makarnaya da konuluyor hiç denedin mi ?

canım bende cok ugrastım, her gece kalkıp 2 defa sagardım gece sagmak sut arrtırıyo dedıklerı ıcın, beslenmemede cok dıkkat ettım bende helva baya sut yapıyordu sekerlı seyler mayalı seyler yemedıgımde sut az gelıyordu, 15 gun oldu annem dedı sut gelmeyecek sanırım kesılecek artmaz artk, hayır artcak dıye dıye cok sukur 8.5 aylık oldu hala emıyor.ne guzel vermıssı kılolarını canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…