- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.281
bende yapıyorum bendeCanım ben selülitlere alışmaya çalışıyorum
Geçtiğimiz yaztugbaFB ile jumping jack yapmıştık çok azalmıştı selülitlerim. Zıplamakta iyi gelebilir. Çatlak konusunda şanslı sayıyorum kendimi pek yok
Belimde varmış onlarıda görmüyorum arkada kalıyorlar
Canım biraz metabolizmayı şaşırtmayı denesen bu miktarlar gerçekten çok az. Hem emzirirken calcium, Demir, Dvitamini, B vitaminleri hepsi çok önemli. Bu dönemde kendi kaynaklarını tüketirsen sonra ilaç desteği olarak alman gerekir. İşte o aşamada da kilo alırsın.cnm ne yesem yarıyo su aralak cıdden emzırdıgım halde adam akıllı kg veremedım
Canım biraz metabolizmayı şaşırtmayı denesen bu miktarlar gerçekten çok az. Hem emzirirken calcium, Demir, Dvitamini, B vitaminleri hepsi çok önemli. Bu dönemde kendi kaynaklarını tüketirsen sonra ilaç desteği olarak alman gerekir. İşte o aşamada da kilo alırsın.
Freedieting.com da zigzag kalori diyeti var. Otomatik hesaplama yapıyor boy, kilo, yaş bilgisi ile. Denemeni öneririm orada belirlenen kalori miktarlarınıda protein, sebze meyve ve tam ekmekten (sınırlı) alırsan sağlıklı biçimde kilo verir hem de kaliteli süt yaparsın. Emzirme süreci kemik erimesi başlangıcıdır kadınlar İçin bende en acı örneklerinden biriyim)
beni fazla hafife alıyorsun
şaka şaka diyip yanından uzaklaşıyorum
Aslında bende çok istiyorum zıp zıp zıplamak ama şimdilik extra şeylerle yorulmayayım dedim. 300 jack şimdilik yeter. Kış geldi geleli hiç spor, çok kek-çay olayına girmiştim Allahtan çabuk döndüm kötü yoldan.bende yapıyorum bendebacaklarımda sıkılaşma olmaya başladı bile
bir de zıp zıp yapıyorum ek olarak
Gebelik şekerine rağmen 9 kilo almışsın ne güzel. Emzirmek için gösterdiğin gayreti çok takdir ettim. Öyle su içmekle süt olmuyor bence, hani uzmanlar en iyisini bilir tabi ama ben nişastalı tahılları, tatlıları, dolu dolu tabakları gömmeden süt yapamadım.inceleyim canım , doğumda toplam 9 kg aldım . 71 ıle doguma gırdım1 hafta sonra evde kilom 63 tu sadcce 1 kg fazlam vardı.
Ama süt ile o kdr çok ugrastık kı az gelıyordu onu ye bunu ıc buyuklerımız saolsun bıde bende gebelık sekerı vardı zaten yıyememısıtm. banada yemek guzel geldı guzel abandım.::)) oldu 67 gercek suan 64,5 guncel kg ama nasipse ıkıncı bebegı dusunuyoruz o yuzden bıraz zayıflayp hamıle kalmak ıstıyorum
Yok canım yaaa neden hafife alayımbeni fazla hafife alıyorsun
şaka şaka diyip yanından uzaklaşıyorum
bir bakayım canım. evde hindistan cevizi yağım var oranik kantron yağı ve ölü deniz tuzu ve kremi var alana kadar bunları kullanayım.Afiyet olsun Canım bu miktarlar çok az , tatlı İçin üzülmene gerek yok hepsi 1000 kalori bile etmez.
Canım çatlamamak için Mustelanın kremleri var ben hamilelik döneminde kullanmıştım kesinlikle çok işe yaradı hiç çatlamadım. Ama genel yargı iyi nemlendirmek ve bol su içmekten yana yani bebe yağı, Hindistan cevizi yağı hatta zeytinyağı ile de nemlendirebilirsin
Ben her akşam 300 jumping jack yapıyorum 1 ocaktan bu yana.
İnşallah canım zaten vücut şeklini, şemalini yaşla kaybetmeye başlıyor biraz bakmak gerekiyorbir bakayım canım. evde hindistan cevizi yağım var oranik kantron yağı ve ölü deniz tuzu ve kremi var alana kadar bunları kullanayım.
süper o zaman yüzmeyede gidiyorsun vücudun çok güzel şekillernir
Çok güzel bilgiler canım teşekkür ederiz C vitamini ve Kallajen içeren sebze meyveleri bende hemen listeme ekliyorumEki Görüntüle 2222900 Eki Görüntüle 2222901 Eki Görüntüle 2222902 bende bu karışımları denemeyi düşünüyorum.
Çok güzel bilgiler canım teşekkür ederiz C vitamini ve Kallajen içeren sebze meyveleri bende hemen listeme ekliyorum
Unutmadan ekleyeyim Hindistan cevizi yağı sütlü tatlılarla muhteşem oluyor(nası diyet topiğinde kaptansam artık tüm derdim yeme içme)
saçlarıma da yaptımtım iyi hatırlattın saçlarım çok kurudu tekrar yapayım .İnşallah canım zaten vücut şeklini, şemalini yaşla kaybetmeye başlıyor biraz bakmak gerekiyor
Deniz tuzu ve kremi Ölü deriler için sanırım peeling niyetine. Onları uygulayıp sonrasında da Hindistan cevizi yağı ile nemlendirebilirsin.
Ben Hindistan cevizi yağı ile saçlarımı hem uzatmış hem onarmıştımihtiyaç duyarsan aklında olsun
canım bende cok ugrastım, her gece kalkıp 2 defa sagardım gece sagmak sut arrtırıyo dedıklerı ıcın, beslenmemede cok dıkkat ettım bende helva baya sut yapıyordu sekerlı seyler mayalı seyler yemedıgımde sut az gelıyordu, 15 gun oldu annem dedı sut gelmeyecek sanırım kesılecek artmaz artk, hayır artcak dıye dıye cok sukur 8.5 aylık oldu hala emıyor.ne guzel vermıssı kılolarını canımGebelik şekerine rağmen 9 kilo almışsın ne güzel. Emzirmek için gösterdiğin gayreti çok takdir ettim. Öyle su içmekle süt olmuyor bence, hani uzmanlar en iyisini bilir tabi ama ben nişastalı tahılları, tatlıları, dolu dolu tabakları gömmeden süt yapamadım.
Ben hamileliklerimde ortalama 40 kilo aldım ama verdimde
kızlar lavaboya gidince 30 tane squat yapıyorum dün başladım 50 yaptım bgn 100e tamamlıycam
tuvalete gidiyorum ya iş yerinde o sırada yapıyorumnasıl yanıı lavaboda
aynen kuzum ya, ben busabah tartildim cumaya göre Eksi 400 deyim insallah su üc günde bi 400 daha gider en azindan diye umuyorumBende öyleyim vücut direniyor diyete çok alıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?