Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım çok az yemişsin menüleri kayınvalideye göre planlıyordun sanırım ama kendine 1 meyve 1 kase salata eklesen keşke.

Hahaha kilo alırsa fazla aaa abla bu sefer bunyen yakmayı unutmuş dersin

ve 130 squat yapıldı
Maşallah canım tebrik ederim
Benim boy 1.62 canm ama bisiklet direk karın ve basen kaslarını çalıştįrdığı için en çok kilo ordan godiyor zayıflarken canım aahhh birde şőyle boyum 5cm filan daha uzun olsaydı ne gůzel olurdu
Boyunda güzel canım topuklu ayakkabı çok yakışır ben topuklu giyince hele birde kilom 70in üstünde ise abi gibi görünüyorum
Afiyet olsun canım sporunda güzel
Afiyet olsun kuzucum salep içmediğini hatırladım bi tebrik daha gelsin benden
Canım afiyet olsun ama çok az yiyorsun sanki burası 800 kalori bile etmez , emzirdiğin için endişelendim açıkçası. Yaşın küçüktü sanırım senin yani vücut genç ama ne olursa olsun emzirme süreci senin depolarını tüketiyorken bedenine ihtiyacı olanı vermezsen sonra sorun yaşarsın. Sporunu ihmal etmiyorsun ne güzel o halde hafif bir öğün daha ekleyebilirsin, 1 meyve daha ve süt yada süt ürünleri.
1i büyük 1i bebek 2 çocuk var, günün büyük kısmını hareketli geçiriyorsundur sen. Bence Yeni bir beslenme programın olsun

Merak ettim bakayım ben de, tabi uygulamayı düşünmüyorum, en sağlıklısi zaten Akdeniz usulü beslenmek çok fazla et ve ürünlerini tüketmekte doğru değil.

Aynen bazen vücudu şaşırtmak lazım inşallah degmistir yaptığına

Tatlm resmen iki gun hasta gibi oldum benim bunyeme kotu geldi ama inslh vucudu şaşırtmıstır ve bundan sonra biraz daha iyi gider kilolar

Evet bencede vücudun şaşırmıştır bende dün senden gördüm inceledim bayağı merak ettim ama çok et geldi banada menüler..

Cardio yapicakm 9 gibi
Yaptın mı sporunu ?
Afiyet olsun canım
Menü çok az canım
Menü güzel fazla değil canım hareketli bir hayatın var sonuçta

Aslında bende fark ettim cnm bu hafta çok az oldu bundan sonra ara öğün ve menülerime dikkat edicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…