- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.401
Teşekkür ederim canım yazarken çok oluyor bunlar halbuki hiçbişey yememiş gibiyimAfiyet olsun canm çok güzel menű olmuş
Afiyet olsun canım çok az yemişsin menüleri kayınvalideye göre planlıyordun sanırım ama kendine 1 meyve 1 kase salata eklesen keşke.Menüm
Sabah:1 haşlanmış yumurta zeytin peynir 10 dal maydanoz.
Ara: rezene çayı yarım elma.
Öğlen 1 patates 1 havuç buharda pişirilmiş üzerine bir kase sarımsaklı yoğurt.
Akşam: 3 kaşık mantı. Yemicektim ama kayınvalidem çok emek ettim diye ısrar edince bu kadar yedim.
Bir bardak çay.
Hahaha kilo alırsa fazla aaa abla bu sefer bunyen yakmayı unutmuş dersin
Maşallah canım tebrik ederimve 130 squat yapıldı
Boyunda güzel canım topuklu ayakkabı çok yakışır ben topuklu giyince hele birde kilom 70in üstünde ise abi gibi görünüyorumBenim boy 1.62 canm ama bisiklet direk karın ve basen kaslarını çalıştįrdığı için en çok kilo ordan godiyor zayıflarken canım aahhh birde şőyle boyum 5cm filan daha uzun olsaydı ne gůzel olurdu
Afiyet olsun canım sporunda güzelBugünkü menüm
Sabah uyandığımda üç kuru kayısı ve suyu(kayısıları akşamdan suya koymuştum)
Kahvaltı 11.00
Bir haşlanmış yumurta
Bir dilim peynir
10 yeşil zeytin
Yarım kırmızı pancar
2 dilim tam buğday ekmeği
Ara 14.30 bir bardak kefir bir avuç içi çiğ badem fındık
Aksam 17.30
Bir tabak yoğurtlu bal kabağı,3 ceviz ve haşlanmış brokoli
30 dk yürüyüş 100 sguat 2.5 litre su
Afiyet olsun kuzucum salep içmediğini hatırladım bi tebrik daha gelsin bendenSabah aksamdan isladigim 2 kaysi ustune su
Kahvalri
1 yumurta 1 parca tulum peyniri
Ara yesilcay ve sade kahve
Oglen
2tavuk baget bir kase corba ve bulgur pilavi
Ara 5 6 tane fistik
Aksam
1 kase tavuk corbasi
Fasulye piyaz 6 kasik
Salata
Ara menengic kahvesi
Canım afiyet olsun ama çok az yiyorsun sanki burası 800 kalori bile etmez , emzirdiğin için endişelendim açıkçası. Yaşın küçüktü sanırım senin yani vücut genç ama ne olursa olsun emzirme süreci senin depolarını tüketiyorken bedenine ihtiyacı olanı vermezsen sonra sorun yaşarsın. Sporunu ihmal etmiyorsun ne güzel o halde hafif bir öğün daha ekleyebilirsin, 1 meyve daha ve süt yada süt ürünleri.Emziren anne menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Ara öğün
1 muz
Akşam
Fırında balık
Salata
1 dilim ekmek
Su 3 litre
Spor
2 mile Leslie
50 sol bacak hareketi
50 sağ bacak hareketi
100 kalça hareketi
100 yan hareketi
30 sguat
Merak ettim bakayım ben de, tabi uygulamayı düşünmüyorum, en sağlıklısi zaten Akdeniz usulü beslenmek çok fazla et ve ürünlerini tüketmekte doğru değil.Evet valla sayfaya bak istersen yapablar memnun bisey diyemicem liste oyle o neki iki ucgun aonra aksam yemeginde bir tabak makarna varverilir cunku kalori cok cok dusuk kaliyor canm hergun farkli zaten mesela dun 2 yumurta vardi zaten peynirde var canm bugun yumurta yok simit var ama meyvesiz ve sűtlű kahvemide içemeyince cok tatsiz tuzsuz dayanilmiycak gibi bide sebze yemwği hiçyok et et miğdem bulandı ben sebze ağırlıklı akdeniz tarzı beslenmeyi seviyorum zaten ondan bana gőre diil bu ben yarın kendi diyetime ve sporuma dőnűcem ama aslında 2gűn yapmam çok iyi oldu çűnki bünyeyi bir şaşırtmiş oldum oda metobolizmayı ateşler iyi bir şey
Tatlm resmen iki gun hasta gibi oldum benim bunyeme kotu geldi ama inslh vucudu şaşırtmıstır ve bundan sonra biraz daha iyi gider kilolarMerak ettim bakayım ben de, tabi uygulamayı düşünmüyorum, en sağlıklısi zaten Akdeniz usulü beslenmek çok fazla et ve ürünlerini tüketmekte doğru değil.
Aynen bazen vücudu şaşırtmak lazım inşallah degmistir yaptığına
Canım ufakti dimi bebişin menulerine biraz dereotu Marul bulgur eklersen daha iyi olur emziriyorsaan tabiiiUfaklık durmuyor kucağımda sürekli evi geziyoruz senden naber.
Evet bencede vücudun şaşırmıştır bende dün senden gördüm inceledim bayağı merak ettim ama çok et geldi banada menüler..Evet valla sayfaya bak istersen yapablar memnun bisey diyemicem liste oyle o neki iki ucgun aonra aksam yemeginde bir tabak makarna varverilir cunku kalori cok cok dusuk kaliyor canm hergun farkli zaten mesela dun 2 yumurta vardi zaten peynirde var canm bugun yumurta yok simit var ama meyvesiz ve sűtlű kahvemide içemeyince cok tatsiz tuzsuz dayanilmiycak gibi bide sebze yemwği hiçyok et et miğdem bulandı ben sebze ağırlıklı akdeniz tarzı beslenmeyi seviyorum zaten ondan bana gőre diil bu ben yarın kendi diyetime ve sporuma dőnűcem ama aslında 2gűn yapmam çok iyi oldu çűnki bünyeyi bir şaşırtmiş oldum oda metobolizmayı ateşler iyi bir şey
Yaptın mı sporunu ?Cardio yapicakm 9 gibi
Afiyet olsun canımSabah aksamdan isladigim 2 kaysi ustune su
Kahvalri
1 yumurta 1 parca tulum peyniri
Ara yesilcay ve sade kahve
Oglen
2tavuk baget bir kase corba ve bulgur pilavi
Ara 5 6 tane fistik
Aksam
1 kase tavuk corbasi
Fasulye piyaz 6 kasik
Salata
Ara menengic kahvesi
Menü çok az canımEmziren anne menüsü
Sabah
1 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
5 yeşil zeytin
Ara öğün
1 muz
Akşam
Fırında balık
Salata
1 dilim ekmek
Su 3 litre
Spor
2 mile Leslie
50 sol bacak hareketi
50 sağ bacak hareketi
100 kalça hareketi
100 yan hareketi
30 sguat
Menü güzel fazla değil canım hareketli bir hayatın var sonuçta8:00
1 dilim t.b ekmeği
2 zeytin
2 dilim mozarella
1 haşlanmış yumurta
1/4 avokado
1/2 domates salatalık
Çay
12:00
1/2 portakal
1/2 kivi
1 sivri biber
13:30
1 dilim t.b ekmeği
1 kase ton balıklı salata
18:00
1 kase yoğurt içinde haşlanmış yeşil mercimek , nane ve 1 t.k. Zeytinyağ ile (tadı fena değildi)
19:00
1 kase çoban salata
3 kaşık Yoğurt
Elim kadar ızgara kırmızı et
2,5 lt su
Takımım siz çok az yiyorsunuz diye yazarken utanıyorum şu 18:00 deki öğün olmasa belki daha iyi olurdu ama aşırı acıkmış hissediyorum kendime engel olamayıp yanlış şeyler yiyeceğim korkusundan bunları hazırladım
Evde 3 tane çocuk var onlar İçin hazırlanmış fındıklı kurabiyeler, 2 çeşit poaça, havuç tatlısı ve onların muhteşem akşam yemeği menülerine dokunmamak İçin açlık duygusuyla başa çıkmak yerine midemi küçük kalorili yiyeceklerle doldurmaya çalıştım
Yarın daha az yerim
Spor: 25dk tempolu yürüyüş
300 jumping jack
15dk Leslie
30 dk oğlanlarla dombalak aşma hoplama kaçma kovalama
Aslında bende fark ettim cnm bu hafta çok az oldu bundan sonra ara öğün ve menülerime dikkat edicem
Maşallah canım tebrik ederim
Boyunda güzel canım topuklu ayakkabı çok yakışır ben topuklu giyince hele birde kilom 70in üstünde ise abi gibi görünüyorum
Afiyet olsun canım sporunda güzel
Afiyet olsun kuzucum salep içmediğini hatırladım bi tebrik daha gelsin benden
Canım afiyet olsun ama çok az yiyorsun sanki burası 800 kalori bile etmez , emzirdiğin için endişelendim açıkçası. Yaşın küçüktü sanırım senin yani vücut genç ama ne olursa olsun emzirme süreci senin depolarını tüketiyorken bedenine ihtiyacı olanı vermezsen sonra sorun yaşarsın. Sporunu ihmal etmiyorsun ne güzel o halde hafif bir öğün daha ekleyebilirsin, 1 meyve daha ve süt yada süt ürünleri.
1i büyük 1i bebek 2 çocuk var, günün büyük kısmını hareketli geçiriyorsundur sen. Bence Yeni bir beslenme programın olsun
Yatmadı mı bu saate kadar benim cadı da uyumuştu bende kahve keyfi yaptımUfaklık durmuyor kucağımda sürekli evi geziyoruz senden naber.
ceviz filan ye hurma ye çocuk için cnmAslında bende fark ettim cnm bu hafta çok az oldu bundan sonra ara öğün ve menülerime dikkat edicem
Evet canım kuruyemiş ve süt yapıcam 1 ara öğünümüceviz filan ye hurma ye çocuk için cnm
Geçmiş olsun canımSchonerDuft yok cnm hastalanadım kız akşam donuyom şimdide boğazım kötü ne olacak bilmem
sağol cnm kışı çok seveim karı ama servis değişti ısınamıyorum o da hasta ettiGeçmiş olsun canım
Geçmiş olsun canım bal limon yapaydın keşke.SchonerDuft yok cnm hastalanadım kız akşam donuyom şimdide boğazım kötü ne olacak bilmem
Yaaaa üzerini kalın giysen patik falansağol cnm kışı çok seveim karı ama servis değişti ısınamıyorum o da hasta etti
botla patik giyemem de iş yeri de sıcak serviste donuyorum iş yerinde kalın giyince bunalıyorum bgn boğazlı kazak giydimYaaaa üzerini kalın giysen patik falan
Anladım canım inşallah servis düzelir de sen de iyileşirsinbotla patik giyemem de iş yeri de sıcak serviste donuyorum iş yerinde kalın giyince bunalıyorum bgn boğazlı kazak giydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?