Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ben diyet yaparken hiç düzgün çıkamıyorum sanırım psıkolojık
benim bi süre düzgün gidiyor sonra bozuluyor ve kilo almışım ya nasıl olurki sağlıksız hiçbişey yemedim

kayısı yiyorum şuan etki etmezse 1 - 2 gün sonra denerim canım sağolasın

benim bi süre düzgün gidiyor sonra bozuluyor ve kilo almışım ya nasıl olurki sağlıksız hiçbişey yemedim

kayısı yiyorum şuan etki etmezse 1 - 2 gün sonra denerim canım sağolasın
cnm iki gündür suda ıslatığım kaysıyı yiyorum ben de istediğim gibi çıkamıyorum var kabızlık ama artık takmıyorum düşündükçe kitleniiyor

Afiyet olsun canım çok az yemişsin menüleri kayınvalideye göre planlıyordun sanırım ama kendine 1 meyve 1 kase salata eklesen keşke.

Yok canım bu akşam böyle oldu markete gidip yeşillik almam lazım evde birşey kalmadı mecburen olanla yetiniyorum bugün alışveriş yapacağım inşallah.

günaydınn :) dünkü listemi atayım hemen
8,30 1 haşlanmış yumurta, çok az beyaz peynir-kaşar,6 zeytin,2 di,lim tam buğday ekmeği
10,30 bir mandalina
12,30 kıymalı ıspanak 4 kaşık, makarna 4 kaşık, yoğurt
17,00 1 mandalina
19,30-20,00 haşlanmış tavuk göğüs avuç içi kadar, 4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık yoğurt
2,5 lt kadar su ya da 3 lt emin değilim :)
5 km eliptik bisiklet

Son düzenleme:
ay canım biraz az gibi geldi menün
bi öğle yemeği eklesen, sebze yemeği olur, çorba vs
bi de emziriyorsun helal olsun sana

diyetisyenim bana haftada 1 gün yarım simit, menemen,omlet vs. yiyebilirsin demişti.
hep aynı şeyleri yiyince sıkılıyor insan hakkaten değişiklik iyi oluyor.

cnm iki gündür suda ıslatığım kaysıyı yiyorum ben de istediğim gibi çıkamıyorum var kabızlık ama artık takmıyorum düşündükçe kitleniiyor
aynen doğru söylüyorsun düşündükçe geçmiyor ben kahvenin yanında ve kahvaltada yiyorum suya koymayı unutuyorum ama bu akşam koyayım inşallah unutmam

Kızlar sabah tartıldım 2günlük sonuç sıfır kilom pazartesi ile aynı üstelik biliyorsunuz pazarteside normal kilom diil di zaten fazla çıkmıştm o fazlalık bile inmemiş dün histetmişdim zaten neyse bünyeye şaşırtma olmuş olsn bu o su tutulumunu kendi diyetimle ve sporumla bol su da içerek atarm artk an itibariyle kendi beslenmeme dőndűm sabah çok güzel bir kahvaltı yaptm birazdan da kahvemi içerim ve sporuma başlarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…