- 7 Ocak 2018
- 27.511
- 79.915
- 598
- 35
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.441
Afiyet olsun canım güzel. Menügünaydınn :) dünkü listemi atayım hemen
8,30 1 haşlanmış yumurta, çok az beyaz peynir-kaşar,6 zeytin,2 di,lim tam buğday ekmeği
10,30 bir mandalina
12,30 kıymalı ıspanak 4 kaşık, makarna 4 kaşık, yoğurt
17,00 1 mandalina
19,30-20,00 haşlanmış tavuk göğüs avuç içi kadar, 4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık yoğurt
2,5 lt kadar su ya da 3 lt emin değilim :)
5 km eliptik bisiklet
Canım bende de öyle bir his var bu hafta kilo veremedim gibi tartılmadım ama....bende kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi içiyorumKızlar sabah tartıldım 2günlük sonuç sıfırkilom pazartesi ile aynı üstelik biliyorsunuz pazarteside normal kilom diil di zaten fazla çıkmıştm o fazlalık bile inmemiş dün histetmişdim zaten neyse bünyeye şaşırtma olmuş olsn bu o su tutulumunu kendi diyetimle ve sporumla bol su da içerek atarm artk an itibariyle kendi beslenmeme dőndűm sabah çok güzel bir kahvaltı yaptm birazdan da kahvemi içerim ve sporuma başlarım
Bence de yarış olsun canım o zaman mecburiyetim olur kesin yaparımtopik kalabalık takip ederim dersen yapalım ;
spor yapanlar orkide, tgb, dorty ,ben ,kml hnd , nihal , yellow girl unuttuklarımda var tabi .
Kilo olarak mı 59 canım
Yine atlarım canım da işte[/QUOTE
Sen zaten cok guzel veriyorsun canm bu hafta vermesen bile birsey olmaz vucut arada birir durur kendini dinlendirir sonra tekrar verme devam eder merak etmeCanım bende de öyle bir his var bu hafta kilo veremedim gibi tartılmadım ama....bende kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi içiyorum
gram oynamamış mı ?Kızlar sabah tartıldım 2günlük sonuç sıfırkilom pazartesi ile aynı üstelik biliyorsunuz pazarteside normal kilom diil di zaten fazla çıkmıştm o fazlalık bile inmemiş dün histetmişdim zaten neyse bünyeye şaşırtma olmuş olsn bu o su tutulumunu kendi diyetimle ve sporumla bol su da içerek atarm artk an itibariyle kendi beslenmeme dőndűm sabah çok güzel bir kahvaltı yaptm birazdan da kahvemi içerim ve sporuma başlarım
yarışma olurda takibi zor onun kimse düzgün alıntı yapmıyor puanlar karışıyor canımBence de yarış olsun canım o zaman mecburiyetim olur kesin yaparım
iyidir sen nasılsınnasılsınz kzlar
Evt canmgram oynamamış mı ?
şok ben . neyse şaşırmış oldu metobolizma
yarışma olurda takibi zor onun kimse düzgün alıntı yapmıyor puanlar karışıyor canım
Acaba kahvaltına yulaf mı eklesen canımcnm iki gündür suda ıslatığım kaysıyı yiyorum ben de istediğim gibi çıkamıyorum var kabızlık ama artık takmıyorum düşündükçe kitleniiyor
Güzel menü canım afiyet olsun sporunuda beğendim ama karbonhidratları biraz azaltabilirsen daha hızlı kilo verirsin. En azından akşam öğününden karbonhidratı kaldırıp yemekten 2-3 saat sonrasına süt ekleyebilirsin yada yoğurt kürügünaydınn :) dünkü listemi atayım hemen
8,30 1 haşlanmış yumurta, çok az beyaz peynir-kaşar,6 zeytin,2 di,lim tam buğday ekmeği
10,30 bir mandalina
12,30 kıymalı ıspanak 4 kaşık, makarna 4 kaşık, yoğurt
17,00 1 mandalina
19,30-20,00 haşlanmış tavuk göğüs avuç içi kadar, 4 kaşık bulgur pilavı,4 kaşık yoğurt
2,5 lt kadar su ya da 3 lt emin değilim :)
5 km eliptik bisiklet
Bana diyetisyenim içeceksiz yaşayamıyorum diye bi hoşaf tarifi vermişti wc olayına kesin çözüm olmuştu ama ben o hafta hiç kilo verememiştim.aynen doğru söylüyorsun düşündükçe geçmiyor ben kahvenin yanında ve kahvaltada yiyorum suya koymayı unutuyorum ama bu akşam koyayım inşallah unutmam
Tamam cumaya kadar katılacaklar bildirsintopik kalabalık takip ederim dersen yapalım ;
spor yapanlar orkide, tgb, dorty ,ben ,kml hnd , nihal , yellow girl unuttuklarımda var tabi .
Tabiki kız 50 kiloydumKız sen nerelerdesin..... sanki geçen sene daha zayıftın.
İYİYİM CANIM İDARE EDER İŞLER YOĞUN ..
LİSTE BUGÜN BAŞLASIN O ZAMAN CUMA VE PAZARTESİYE KİLO BİLDİRİM LİSTELERİ VAR KARIŞIYORTamam cumaya kadar katılacaklar bildirsin
Tabiki kız 50 kiloydum
Listeyi ben idare ederim canım inşallahLİSTE BUGÜN BAŞLASIN O ZAMAN CUMA VE PAZARTESİYE KİLO BİLDİRİM LİSTELERİ VAR KARIŞIYOR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?