Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Afiyet olsun canım güzel. Menü

Canım bende de öyle bir his var bu hafta kilo veremedim gibi tartılmadım ama....bende kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi içiyorum

Canım bende de öyle bir his var bu hafta kilo veremedim gibi tartılmadım ama....bende kahvaltımı yaptım şimdi kahvemi içiyorum
Sen zaten cok guzel veriyorsun canm bu hafta vermesen bile birsey olmaz vucut arada birir durur kendini dinlendirir sonra tekrar verme devam eder merak etme sen en őnce hedefine varıcak olanlardan birisin bence emzirmene rahmen harika menűlerin var hatta arkadaslara katılıyorum bir őğűn daha ekle emziriyorsun canm zaten sűt vermek 2saatlik spora eş değer kalori yakıyormuş tüm vucut sűt űretimi için devamlı çalışıyor

gram oynamamış mı ?
şok ben . neyse şaşırmış oldu metobolizma
Bence de yarış olsun canım o zaman mecburiyetim olur kesin yaparım
yarışma olurda takibi zor onun kimse düzgün alıntı yapmıyor puanlar karışıyor canım

gram oynamamış mı ?
şok ben . neyse şaşırmış oldu metobolizma

yarışma olurda takibi zor onun kimse düzgün alıntı yapmıyor puanlar karışıyor canım
Evt canm cuma ya bile donmemiş dűşűn regle şişliği bile atılmamış ama histeddim dün őyle şiş histetdim ki zaten o simit su tuttu tabi ődemi mi atmama da engel oldu sonuçta karbinhidratlar kendinin kaç katı fazlası su tutuyor yani ettenden miğdem bulandı zaten bilmiyorum ama canm belki benim bűnyeme ters yani denemek isteyen denesin yine tabi sonucta ordaki arkadaslar veriyoruz diyorlar bilmiyorum artk

cnm iki gündür suda ıslatığım kaysıyı yiyorum ben de istediğim gibi çıkamıyorum var kabızlık ama artık takmıyorum düşündükçe kitleniiyor
Acaba kahvaltına yulaf mı eklesen canım
Güzel menü canım afiyet olsun sporunuda beğendim ama karbonhidratları biraz azaltabilirsen daha hızlı kilo verirsin. En azından akşam öğününden karbonhidratı kaldırıp yemekten 2-3 saat sonrasına süt ekleyebilirsin yada yoğurt kürü
aynen doğru söylüyorsun düşündükçe geçmiyor ben kahvenin yanında ve kahvaltada yiyorum suya koymayı unutuyorum ama bu akşam koyayım inşallah unutmam
Bana diyetisyenim içeceksiz yaşayamıyorum diye bi hoşaf tarifi vermişti wc olayına kesin çözüm olmuştu ama ben o hafta hiç kilo verememiştim.
Yinede tarifi veriyorum orkide1453
3-4 kuru kayısı 1-2 kuru erik 1 avuç kuru üzüm 1 çubuk tarçın 2 ceviz yada 10 badem akşamdan 6 bardak suyun içerisinde bekletilecek sabah aç karna 1 kase taneleriyle birlikte ve gün içinde ara öğün yerine içilecek (haftada 2-3 gün yapabilirsin demişti) Bana kuruyemişler kilo yapıyor çok canım çekerse 1-2 tane yiyorum.

Slm Kizlar
dünki menüm
Sabah 4 kasik yulafezmesini geceden 100ml süte koyup beklettim Sabah icine bir avuc findik yarim cennethurmasi katti yedim bi kaseydi tek yarisini yedim
öglen buharda pismis balik ve iki Kücük boy haslanmis patates
aksam iki yumurta bir Hindi sosis (zaiflamak icin birebir)

is cikisi bi arkadasla sporsalonunada gittim (is yerimdekine) 1 Saat 15 dakika ters su icinde kol bacak karin calistim

Bu ay sonu kurslarimda baslicak haftada bir gün pilates bir gün tüm vicut calisma bir günde kendim gitcem spor salonuna yani 3 gün kesin sporum olcak...

buara motivasyonum tavan vallah cokda iyi gidiyorum kilolar gidiyo karnim düzlesti ay cok mutluyum suraya yazimda belki sizede daha iyi bi motivasyon olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…