- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.461
sen 59 oldun mu cidden hemen gruba gel o zamanKilo olarak mı 59 canım
Yine atlarım canım da işte
ben detoks liste denediğimde psikolojik olarak da etkileniyorum yasak var gibi şimdi az yiycem akşam yemice diye karar aldım cnm da o zamanki gibi istemiyorKızlar sabah tartıldım 2günlük sonuç sıfırkilom pazartesi ile aynı üstelik biliyorsunuz pazarteside normal kilom diil di zaten fazla çıkmıştm o fazlalık bile inmemiş dün histetmişdim zaten neyse bünyeye şaşırtma olmuş olsn bu o su tutulumunu kendi diyetimle ve sporumla bol su da içerek atarm artk an itibariyle kendi beslenmeme dőndűm sabah çok güzel bir kahvaltı yaptm birazdan da kahvemi içerim ve sporuma başlarım
haftaya denerim belki cnm bu hafta akşamları bişey yemedim bana en iyi o verdiriyor akşam meyve yiyince hiç veremiyorum mesela böyle karar almıştım haftaya yoğurt kürü deneyebilirimorkide1453
@poncikbirgelincik
Kızlar yoğurt kürü wc olayınızı düzene sokabilir. Hani şu pul biberli limonlu olan kür. Hem kilo vermenizede destek olur belki.
İyiyim canımİYİYİM CANIM İDARE EDER İŞLER YOĞUN ..
SPOR İYİ GİDİYOR 8 DERSİM KALDI SONRA 1 2 KİLO DAHA VERİP DRYE GİDEYİM DİYORUM
SEN NASILSIN
14. Takımdan @Sahihuban 34 haftada 12,8 kilo vererek mezun olmuştur.
Mezunumuzun karnesi için burayı tıklayınız.
Evt canmcuma ya bile donmemiş dűşűn regle şişliği bile atılmamış ama histeddim dün őyle şiş histetdim ki zaten o simit su tuttu tabi ődemi mi atmama da engel oldu sonuçta karbinhidratlar kendinin kaç katı fazlası su tutuyor yani ettenden miğdem bulandı zaten bilmiyorum ama canm belki benim bűnyeme ters yani denemek isteyen denesin yine tabi sonucta ordaki arkadaslar veriyoruz diyorlar bilmiyorum artk
Ya canm benim de 3gün filan sűrerdi ama şu son bir kaç aydır 2gűne indi dün hiç gelmedi zaten artk bugün şişlik gifer yarn tekrar iner diye düşünüyorum bende spor yapiyorum bisikletteyim simdi canm suyu da bol icerim atarm bugünRegl ne zaman biterse o zaman belki şişliğin iner canım bende 3. Gün sonu anlıyorum karnimdaki şişlik iniyor birden.
Brova tebriklerTebrikler
Bende ufaklığı uyutsamda biraz hareket yapsamYa canm benim de 3gün filan sűrerdi ama şu son bir kaç aydır 2gűne indi dün hiç gelmedi zaten artk bugün şişlik gifer yarn tekrar iner diye düşünüyorum bende spor yapiyorum bisikletteyim simdi canm suyu da bol icerim atarm bugünyarında regleyi bir kadın doktoruna sőylesem diyorum 2gün biraz fazla az diil mi ?
3de az bence ama hep öyleydiyse bastan beri senin yapındandırYa canm benim de 3gün filan sűrerdi ama şu son bir kaç aydır 2gűne indi dün hiç gelmedi zaten artk bugün şişlik gifer yarn tekrar iner diye düşünüyorum bende spor yapiyorum bisikletteyim simdi canm suyu da bol icerim atarm bugünyarında regleyi bir kadın doktoruna sőylesem diyorum 2gün biraz fazla az diil mi ?
Ca benim yapım evet hep 3-4 gündü çok őnceden sormuşt hatta doktor bőyle olması daha iyi zaten çok uzun sűrer ve yűksek miktar gelirse asıl sorun oluyor 3-4 vűn gayet saglikli ve normal demisti ama busefer 2güne inince bir garipsedim 6 aydır filan artk hep 2gün sürüyor3de az bence ama hep öyleydiyse bastan beri senin yapındandır
Meme muayeneni düzenli yapıyor musun?Ca benim yapım evet hep 3-4 gündü çok őnceden sormuşt hatta doktor bőyle olması daha iyi zaten çok uzun sűrer ve yűksek miktar gelirse asıl sorun oluyor 3-4 vűn gayet saglikli ve normal demisti ama busefer 2güne inince bir garipsedim 6 aydır filan artk hep 2gün sürüyor
Normaldir o zaman ama yine de görün rahatlaCa benim yapım evet hep 3-4 gündü çok őnceden sormuşt hatta doktor bőyle olması daha iyi zaten çok uzun sűrer ve yűksek miktar gelirse asıl sorun oluyor 3-4 vűn gayet saglikli ve normal demisti ama busefer 2güne inince bir garipsedim 6 aydır filan artk hep 2gün sürüyor
Meme muaynesi yeni old canm hatta Yarn koltu altı ve boyun için ultrasona giricem beze çıkmıştı bakılacak ikiside inslh Temizdir ama varis yok 30yaşındayım canmMeme muayeneni düzenli yapıyor musun?
Spiral yada iğne gibi korunma yöntemleri var mı?
Kaç yaşındasın?
Varis yada bacaklarda gece krampı var mı?
İlk soracağı sorular bunlar olur jinekoloğon , 3-4 gün normal süresi zaten 2 gün olmasını bende garipsedim
ya kuzum fena yoğunum bu ara
AYARLAYIP ETİKET YAPIYORUM O ZAMAN DK OLARAK TUTUYORUZ BİLGİN OLSUN CANIM PUANLAR DURMUYOR 1.SAYFADAListeyi ben idare ederim canım inşallah
NİSAN GEÇ OLUR AMA ANCAK HAVALAR BİRAZ ISINSINİyiyim canım
Nisan gibi gidersin o zaman
BENİM DE 2 GÜN SÜRERDİ BAZEN 3 RAHİM HEP KALIN KALIRDI . KONTROLE GİTMENİ TAVSİYE EDERİM SONRA RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUMA DÖNÜUORCa benim yapım evet hep 3-4 gündü çok őnceden sormuşt hatta doktor bőyle olması daha iyi zaten çok uzun sűrer ve yűksek miktar gelirse asıl sorun oluyor 3-4 vűn gayet saglikli ve normal demisti ama busefer 2güne inince bir garipsedim 6 aydır filan artk hep 2gün sürüyor
Yaaa yarın boyun bezesi için ultrason randevum vardı canm ozman gitmisken yarn kadın doğuma da mutlaka çıkaym benAYARLAYIP ETİKET YAPIYORUM O ZAMAN DK OLARAK TUTUYORUZ BİLGİN OLSUN CANIM PUANLAR DURMUYOR 1.SAYFADA
NİSAN GEÇ OLUR AMA ANCAK HAVALAR BİRAZ ISINSIN
BENİM DE 2 GÜN SÜRERDİ BAZEN 3 RAHİM HEP KALIN KALIRDI . KONTROLE GİTMENİ TAVSİYE EDERİM SONRA RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUMA DÖNÜUOR
bence de çık canım ihmale gelmezYaaa yarın boyun bezesi için ultrason randevum vardı canm ozman gitmisken yarn kadın doğuma da mutlaka çıkaym ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?