Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Gayet güzel canım beğendim

Emzirdiğin için menün iyi geldi yoksa tabiki tartı öncesi makarna yenmesi pek doğru değil

Poğaça dışında menün harika afiyet olsun

Güzel beslemişsin.
Emziren anne için cok güzel.
Sğorda cok iyi

Afiyet olsun .Canım güzel menü

Afiyet olsun menude sporda cok güzel

Güzel beslemişsin.
Emziren anne için cok güzel.
Sğorda cok iyi
Evet canım bugün mü menümü bende beğendim çok aç kalarak zayıflatacağını düşünmüyorum 2 gün düzensiz oldu ama. Bundan sonra daha çok dikkat edicem inşallah

Evet canım bugün mü menümü bende beğendim çok aç kalarak zayıflatacağını düşünmüyorum 2 gün düzensiz oldu ama. Bundan sonra daha çok dikkat edicem inşallah
Ne az ne cok saglık için ve anne sütüyle beslenen bebekler için idea yemeliyiz gerci ben bunu bir türlü dengeleyemedim. Ne yazıkı

Zamanla bir düzene oturtursun canım
Evet canım. 5 ayda 82 den 69.1 re düşmek benım için buyuk bir başarı bu duzensizlikle bunu başardığma inanamıyorum.
67 ulaşsam berki mezun olmayı düşünüyorum.
Yuzde acayıp zayıfladım cok cırkınleşdım.
Bunu 67 kıloya ulaşdığımda karar vericem.
İnşallah bu hafta 68 lere inmişimdir.

Hayirli aksamlar herkese cocuklarim casta giremiyorum ben sizi de oyalamayi. Girecekler var bekleyenler grsin listeye ben takimi vrakiyrm insallah hayatimi duzene oturttugumda gelirim tekrar ama suan olmuyir her sey icin cok tesekkur tesekkur ederim insallah herkes hedefine ulasir Allaha emanet olun

Gecmiş olsun canım senı iyi anlıyorum ama kendi sakın salma.

Geçmiş olsun canm

Neden durmuyor canım biliyorsun puan olmayınca bana adaletsiz geliyor puan sistemi tabi biraz uğraştırıcı oluyor ama yarışma olduğu için adaletli olan da bu

Yaaaa. Ne çabuk aldın kiloları
Sorma kız bir senede 10 kilo

Bende varım canım sporda
Tamam canım

Canm sonuçta 5 kilo verdin hiç az diil yani bir şekilde yapıyorsun bence bırakma çocuklar iyilesince devam et takıma ve diyete

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…