- 13 Ocak 2018
- 3.706
- 7.233
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.501
Hiç iştahim yok canım bende okumuşdum +500 kalorı fazladan almak lazım diye.Çok az yemişsin canım ya emziriyorsun +500 kalori fazla yememiz lazımmış bende bugün baktim.
Gayet güzel canım beğendimKahvaltı: 1haşlnmış yumurta,2çeri domates, 1dilim peynir,3zeytin,1dilim tambuğday
Ara: 1portakal
Őğlen: 1patates uzerine 4kaşık yoğurt
Ara: 150ml sűtten kahve,2gűn kurusu
Akşam: bir bűyűk kase mercimek çorbası, mor lahana salatası
Spor 1saat kondisyon bisikleti
20dakika dans2ltsu
Emzirdiğin için menün iyi geldi yoksa tabiki tartı öncesi makarna yenmesi pek doğru değilMenum
Sabah:
1 dilim ekmek
1 bardak cay
Süt kaymağı
2 dilim peynır
Öglen 13:30
Patateslı et 2 parca etınden birazda patatesinden
Yarım dilim ekmek
1 dilim peynır
Bir kac catal stalıcnı salat.
Akşam:
Yarın tabak bakarna.
Haberlerde duymusunuzdır gürgüstanda fena grip salgını var bende yakalandim ögleden beri ateşım inmedı.
Bu yuzden akşam yemeğnı kv yapdı, iştahım yok yemiycekdim ama emzirdiğim için kv cok zorladı.
1 tabakdı yarısını yıye bildim sadıce oda zorla. Yoksa akşam akşam makarna yapmazdım yapsam yemezdım.
Zaten iştahim hiç yok
Teşekkür ederim canım benim senin menü de her zamanki gibi super.Afiyet olsun canım menün çoklkk güzel
Poğaça dışında menün harika afiyet olsunEmziren anne menüsü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
İnçe dilim isli peynir
3 yeşil zeytin
Ara öğün
1 muz
Öğle
1 kase yoğurt
1 kepekli poğaçacı
Akşam
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
4 tane kadınbudu köfte
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 3 litre
Spor
7362 adım ... halim kalmadı yoksa Leslie yapıcaktım
Güzel beslemişsin.Emziren anne menüsü
Sabah
2 haşlanmış yumurta
1 dilim beyaz peynir
İnçe dilim isli peynir
3 yeşil zeytin
Ara öğün
1 muz
Öğle
1 kase yoğurt
1 kepekli poğaçacı
Akşam
1 kepçe yeşil mercimek çorbası
4 tane kadınbudu köfte
2 kaşık bulgur pilavı
Salata
Su 3 litre
Spor
7362 adım ... halim kalmadı yoksa Leslie yapıcaktım
Afiyet olsun .Canım güzel menüSabah;
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim TB ekmek, 4 zeytin bir kaşık salça birazda tahin bir bardak çay.
Öğlen:
4 kaşık et yemeği, 5 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı, bir büyük kase yeşil salata.
Aksam:
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, bir kase dereotlu yoğurt.
3litre su
Yatmadan önce de bir büyük bardak süt içmeyi düşünüyorum.
Yarım saat zorlu bölgesel hareketler bir saat kondüsyon bisikleti.
Aynen ama yarım tabak dedim tabakda dolu dolu değil seyrekdi.Emzirdiğin için menün iyi geldi yoksa tabiki tartı öncesi makarna yenmesi pek doğru değil
Canım poğaçayı kepekli undan evde kendim yaptım öğle yemeği olarak yedim yoğurtla o yüzden çok gelmedi banaPoğaça dışında menün harika afiyet olsun
Afiyet olsun menude sporda cok güzelSabah;
1 haşlanmış yumurta, 2 dilim TB ekmek, 4 zeytin bir kaşık salça birazda tahin bir bardak çay.
Öğlen:
4 kaşık et yemeği, 5 kaşık yeşil mercimekli bulgur pilavı, bir büyük kase yeşil salata.
Aksam:
4 kaşık zeytinyağlı taze fasulye, bir kase dereotlu yoğurt.
3litre su
Yatmadan önce de bir büyük bardak süt içmeyi düşünüyorum.
Yarım saat zorlu bölgesel hareketler bir saat kondüsyon bisikleti.
Evet canım bugün mü menümü bende beğendim çok aç kalarak zayıflatacağını düşünmüyorum 2 gün düzensiz oldu ama. Bundan sonra daha çok dikkat edicem inşallahGüzel beslemişsin.
Emziren anne için cok güzel.
Sğorda cok iyi
Ne az ne cok saglık için ve anne sütüyle beslenen bebekler için idea yemeliyiz gerci ben bunu bir türlü dengeleyemedim. Ne yazıkıEvet canım bugün mü menümü bende beğendim çok aç kalarak zayıflatacağını düşünmüyorum 2 gün düzensiz oldu ama. Bundan sonra daha çok dikkat edicem inşallah
Zamanla bir düzene oturtursun canımNe az ne cok saglık için ve anne sütüyle beslenen bebekler için idea yemeliyiz gerci ben bunu bir türlü dengeleyemedim. Ne yazıkı
Evet canım. 5 ayda 82 den 69.1 re düşmek benım için buyuk bir başarı bu duzensizlikle bunu başardığma inanamıyorum.Zamanla bir düzene oturtursun canım
Gecmiş olsun canım senı iyi anlıyorum ama kendi sakın salma.Hayirli aksamlar herkese cocuklarim casta giremiyorum ben sizi de oyalamayi. Girecekler var bekleyenler grsin listeye ben takimi vrakiyrm insallah hayatimi duzene oturttugumda gelirim tekrar ama suan olmuyir her sey icin cok tesekkur tesekkur ederim insallah herkes hedefine ulasir Allaha emanet olun
Geçmiş olsun canmMenum
Sabah:
1 dilim ekmek
1 bardak cay
Süt kaymağı
2 dilim peynır
Öglen 13:30
Patateslı et 2 parca etınden birazda patatesinden
Yarım dilim ekmek
1 dilim peynır
Bir kac catal stalıcnı salat.
Akşam:
Yarın tabak bakarna.
Haberlerde duymusunuzdır gürgüstanda fena grip salgını var bende yakalandim ögleden beri ateşım inmedı.
Bu yuzden akşam yemeğnı kv yapdı, iştahım yok yemiycekdim ama emzirdiğim için kv cok zorladı.
1 tabakdı yarısını yıye bildim sadıce oda zorla. Yoksa akşam akşam makarna yapmazdım yapsam yemezdım.
Zaten iştahim hiç yok
Neden durmuyor canım biliyorsun puan olmayınca bana adaletsiz geliyor puan sistemi tabi biraz uğraştırıcı oluyor ama yarışma olduğu için adaletli olan da buAYARLAYIP ETİKET YAPIYORUM O ZAMAN DK OLARAK TUTUYORUZ BİLGİN OLSUN CANIM PUANLAR DURMUYOR 1.SAYFADA
NİSAN GEÇ OLUR AMA ANCAK HAVALAR BİRAZ ISINSIN
BENİM DE 2 GÜN SÜRERDİ BAZEN 3 RAHİM HEP KALIN KALIRDI . KONTROLE GİTMENİ TAVSİYE EDERİM SONRA RAHATSIZ EDİCİ BİR DURUMA DÖNÜUOR
Sorma kız bir senede 10 kiloYaaaa. Ne çabuk aldın kiloları
Tamam canımBende varım canım sporda
Canm sonuçta 5 kilo verdin hiç az diil yani bir şekilde yapıyorsun bence bırakma çocuklar iyilesince devam et takıma ve diyeteHayirli aksamlar herkese cocuklarim casta giremiyorum ben sizi de oyalamayi. Girecekler var bekleyenler grsin listeye ben takimi vrakiyrm insallah hayatimi duzene oturttugumda gelirim tekrar ama suan olmuyir her sey icin cok tesekkur tesekkur ederim insallah herkes hedefine ulasir Allaha emanet olun
Sağol tatlımGayet güzel canım beğendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?