- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.521
Geçmiş olsun canım yarın iyi haberlerini bekliyoruzMeme muaynesi yeni old canm hatta Yarn koltu altı ve boyun için ultrasona giricem beze çıkmıştı bakılacak ikiside inslh Temizdir ama varis yok 30yaşındayım canm
Geçmiş olsun canım yarın iyi haberlerini bekliyoruz
Çok teşekkür ederim canım dün yine hastanelerdeydim ancak görebildimCol gexmis olsin cnm
Sağol canım artık iki güne bir acile gidiyorum bünyem alıştıÇok geçmiş olsn canım
Sagol canımGeçmiş olsun canm
Iyiyim caniiim sen nasilsin ? Bartu hasta onunla ugrasiyorum doktora gittikte dis cikarcsk dedikaptinn kuzum sen yine görünmüyorsun , nasılsın
Canım benim yerim ben onu.Iyiyim caniiim sen nasilsin ? Bartu hasta onunla ugrasiyorum doktora gittikte dis cikarcsk dedi
Bende dışarıda uzun kalacaksam çantamdan beslenmeyi tercih ediyorum canım. Mutlaka bir içeceğim yanında da meyvem olur yada kuruyemiş.inslh canm sağol gitmişken kadın doğumada cikarım artk yarın tűm gűn hastanede olurum artk ben aayy yanıma meyve filan alayım bari
İnşallah canım boyun kaçEvet canım. 5 ayda 82 den 69.1 re düşmek benım için buyuk bir başarı bu duzensizlikle bunu başardığma inanamıyorum.
67 ulaşsam berki mezun olmayı düşünüyorum.
Yuzde acayıp zayıfladım cok cırkınleşdım.
Bunu 67 kıloya ulaşdığımda karar vericem.
İnşallah bu hafta 68 lere inmişimdir.
Yeme kız niye yiyorsun... geçmiş olsun Bartu ya diş için erken değil mi yaaaa benim kız da rahatsız Boğaz’ı enfeksiyon olmuş ilaç kullanıyorumÖf vi gobek yapmisimyedikce yiyorm nolck bnm bu halim
Liste dikat istiyor canım puan listesi buldum ona göre hesaplarız. Amaç teşvik canım zaten kazanıp kazanmamaya takılmamak lazım kaybeden soğur sonra.Neden durmuyor canım biliyorsun puan olmayınca bana adaletsiz geliyor puan sistemi tabi biraz uğraştırıcı oluyor ama yarışma olduğu için adaletli olan da bu
Sorma kız bir senede 10 kilo
Tamam canım
Bakıyorum canımSchonerDuft cnm bugun programda esneme gunuydu onun puanini nasil hesaplayim
Mısır nedir.Sabah 2 kaysi ve ustine su
Kahvalti
1 yumirta 1 parca tulum peyniri ve maydonoz
Kizlar arkadas pasta yaomis tadina baktim sadece
Ara yesilcay
Oglen bi kase bamya corbasi
3 yk etli pilav
3 yenek kasigi borulce salatasi
Ara
Yarim portakal
Aksam
Brokoli haslama uzeri yogurt
3 4 kasik kereviz yapragi kavurmasi
Salata
Ara malesef 2 avuc patlamis misir ve 1 dilim elma
Simdi de maydoniz sapi kaynattim limonlayip iciyorum
Kaç kilo oldun canısı.Öf vi gobek yapmisimyedikce yiyorm nolck bnm bu halim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?