- 7 Ocak 2018
- 27.560
- 80.009
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #297.921
m 1.72 bende 52 olmak istiyorum yaza kadar inşallah en kötü ihtimalle 58 olayım diyorumHerkes yine taslayacak ama 45 olmak istiyorum :) olamıyorum orası ayrı 50 ye kadar tamam ama ondan sonra çok zor gidiyor 49 da bırakmıştım en son
Senin?
Hoşgeldin canım;Merhaba ben 1 sene kadar once 69 kiloyla birinci takimla başladım 5. takimda hedef kilom 60 a ulastim 6 ay önce mezun oldum şu an 64 kiloyum ve 58 kiloya düşmek istiyorum kaptanimdrdotty @SchonerDuft benide takiminiza alirmisiniz
Bir tartılamayan birde sabit arkadaşımız var sağolsunlar sayelerindeHerkesi tebrik ederim sonuc iyi gibi insallah birinci olmusuzdur bireysel de bizden cikar oh oh
52 ne ya 2 çocuk annesi kadın pörsürsün walla. 55-58 hatta 60 iyidir. Boyun uzun seninBen taşlamam canım ya... benim boyu
m 1.72 bende 52 olmak istiyorum yaza kadar inşallah en kötü ihtimalle 58 olayım diyorum
Yumurta gelişmedi maalesef bu aysonucu ne zaman öğreneceksin umarım olur
Diyene bakCanm doyuyomusun masallah
Yok koz pörsümem valla çok da güzel olurum ama o kadar zayıflatabilir miyim bilmiyorum... ama en kötü ihtimalle 58 istiyorum52 ne ya 2 çocuk annesi kadın pörsürsün walla. 55-58 hatta 60 iyidir. Boyun uzun senin
hahhhh bence de diyene bak ... canım benim herşey beynimde bitiyor... günde 1 elmayla yine doyarım... ama böyle olunca çabuk sıkılıyorum... Pazartesi’den ittibaen 3 ana öğün ve 2 ara öğün yapıcam ki sıkılmayayımDiyene bak
Sende kuş kadar yiyorsun
Nasıl doyuyorsunuz anlamıyorum en çok ben yiyorum ama hep aç hissediyorum
Bu gün cok spor yaptım sadıce suguat 120. Cıvarı.HADİ BAKALIM KIZLAR SPORA
Teşekkürler kaptanım tabi ki aktif olmaya calisacagim yarindan itibaren menulerimi de yazacağımHoşgeldin canım;
Şimdi aday listesine kilo bildirimini yapıyorum. Takımda aktif olmanı bekliyorum
Canm bende hep aç hissediyorum ondan sordumDiyene bak
Sende kuş kadar yiyorsun
Nasıl doyuyorsunuz anlamıyorum en çok ben yiyorum ama hep aç hissediyorum
Ne kismeni kiz ben yaptimmi tam yaparim biliyosuninşallah haftaya 67 yi görürüm ya regliden birden düşücem nasılsa görümcem de geliyor biraz ayıf görsün beni
bende izne ayıralım seni dicektim kafan rahat şekilde devm edersin hç olmazsa
ok canım bakalım yer kalırsa listeye girecek kişiler var çünkü bu hafta
bende onu dicektim izne ayrılabiliyor sanırım .
yaa hemencecik fit olmak istiyorum
ya gerçekten mi ?tugbaFB de kısmen yapıyordu
Çok gűzel canm darısı bizeee ama bencede 65e filan gelmeden bırakma canm çűnki bırakıncada ilk haftalar hemen bir kaç kilo geri gelebiliyor onuda gőz őnűnde bulundur canm hazır vucudunda kolay gűzel ververebiliyorken biraz daha ver bence değerlendir bunu derim ben67.9 kılonun gazıyla 4 yıl bundan once aldığım ama hayran olduğum iki elbisemi denedim.
Bir kolum bile gıremeyen elbiseyi giydim ve oldu üstelık cok güzel oldu. 2.9 daha zayıflasam bana yeter.
Haata 0.9 bile yeter berkı.
Yok canım neden taslayalim kim kendini nasıl güzel hissediyorsa öyle olmalı,benim ilk etapta 54 sonra 50-52 arası benim için idealHerkes yine taslayacak ama 45 olmak istiyorum :) olamıyorum orası ayrı 50 ye kadar tamam ama ondan sonra çok zor gidiyor 49 da bırakmıştım en son
Senin?
Yaa ölemi diyosun yapmayimmiÖlme de kuzum seviyorum seni
Ucuz atlattın
Teşekkür ederim canım Cuma’lar unutulmaz
Haklısın. Aslında ben diyet bitdi artık özgurum modunda 1-2 kılo almakdan zaten korkuyorum.Çok gűzel canm darısı bizeee ama bencede 65e filan gelmeden bırakma canm çűnki bırakıncada ilk haftalar hemen bir kaç kilo geri gelebiliyor onuda gőz őnűnde bulundur canm hazır vucudunda kolay gűzel ververebiliyorken biraz daha ver bence değerlendir bunu derim ben
Evt canım yaaa vermek çok zor almaksa çok kolay malesefHaklısın. Aslında ben diyet bitdi artık özgurum modunda 1-2 kılo almakdan zaten korkuyorum.
Ama artık asla kılo alma nasıl zor vermek kıloyu. Ama almak kolay.
Bravo sana yaaa senin sporlarına bayılıyorum... kız dün ben zumba yapayım dedim abovvvv benim büyük kız gülmekten öldü hareketleri tam bilmiyorum yaaa çok komik oldum yaaaaaa ama biraz daha zaman geçsin zumba yapmak istiyorum çokkkk zevkliEvet kızlar bugunde sabah bisiklet akşam dans yaptm
Kondisyon bisikleti 1saat: 180puan
Zumba 20 dakika: 70puan
Toplam: 250 puan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?