Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

tebrik ederim -700 oldun o zaman .
anladım doğru diyorsun biraz kilo da vermek gerekli .üst bacak inceltme hareketleri yapıyor musun var mı bildiğin bacak incelten haretin

Görürsün canım korksun 6 lı rakamlar senden... bence de iyi olur spor konusu

Maşallah kız çok güzel ilerliyorsun bravo sana

Canm bende tam ondan bahsediyordm bırakırken iste bende aynen kendime kızdım niye macera arıyosun diye ve zaten bende onu yaparken spor yapamadm bıraktgım gűn hemen tekrar spora basladm
dimi canım elim kolum kalkmadı hiç
3 öğün bana göre değilmiş onu anladım
6 öğüne çıkıcam yiine

Ben bu menüyle asla doymam ve fazlasiyla yerim iraden çok iyi canım bu arada hedefin 65 mi o zaman mezun olacaksın yakinda

tebrik ederim -700 oldun o zaman .
anladım doğru diyorsun biraz kilo da vermek gerekli .üst bacak inceltme hareketleri yapıyor musun var mı bildiğin bacak incelten haretin
Canm ben hergun 1saat hatta bazen iki saat bisiklet yaptgm icin direk o bolgem yoğun calisiyor zaten ondan şuan yapmiyorum ama sen havada pedal cevirme yapabilirsin birde sguatin cesitleri var yani normal sguat diil bacagi one dogru adim pozisyonlu sguat baseni calistiriyor cember yada top bacak arana sokup sık bırak sık bırak hareketi var bide bildigimiz bacaklari aç kapat yada bacakları cek it yada bacaklari kaldr indir sekilleri var ama cok etkili zor bir hareket var onu yapabilirmisin bilmem bir dene yüz üstü yatp kollarini kalca yada bele koyark destek al yuzustu yatms iken bacaklarin birlesik dumduz uzunmis iken bacaklari kaldip indirmeye calisicaksin bu baya zor

bu canım yukarı doğru sadece bacagi diil yanliz kalcadan altini basenide kaldrmaya zorliyarak yapicaksi bunu

ben öğlen ıspanak yedim (hiç sevmem ama sebze yemek için yedim )
akşam da yoğurt yemeği düşünüyorum sadece
yemeği arttır diyorum sen azaltyorsun ama kuzu .
yap bakalım yarına etkisi ne kadar olacak
en son bahsettiğini yapacam bakalım. diğerlerini yapıyorum reformer da

ben öğlen ıspanak yedim (hiç sevmem ama sebze yemek için yedim )
akşam da yoğurt yemeği düşünüyorum sadece
Cnm sicak bi corba ic kalorisi yok tarhananun filan bide salata yatmadan da yogurt ya da sut yaparsun ben dun oyle yaotim sukur 400 gr gitti

Eki Görüntüle 2225479 bu canım yukarı doğru sadece bacagi diil yanliz kalcadan altini basenide kaldrmaya zorliyarak yapicaksi bunu
Ayy cok zor bu bu arada geçen gun squat yaptim unutmuş kaslarım artık fazla yapamadim bacaklarım koptu bu hareketler banada iyi gelir basen malum fazla benimde off

bugunku menüm,

sabah : 1 haşlanmış yumurta, dereotu madonoz, 1 dilim peynir, 2 alatalık, 1 cevizi 2 zyetin, 1 dilim ekmek
öğle: pırasa 6yk kadar., 3 adet küçük kuru patlıcan dolması, kereviz salatası.
akşam : planlanan. 3 köfte , 4 yk bulgur, salata

suaana dek 1lıtre su içtim arttırmam lazım.

sporada baslıcam ınsallah.

subatta da dr . gidicem 2. bebek için konuşmaya. o yüzden hızla kg vermek istiyorum hayırlısı ile :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…