- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.461
haklısın aslında çok az yiyorumçorba salata daha tok tutmaz mı öğünlerini biraz arttır az yiyorsun belki de
bende de öle sanırım 66-67 gidip gelmekten bıktımAyni canim bir iki kilo gitse acilacam da malesef sikintili bi noktadayim demekki
tebrik ederim -700 oldun o zaman .Plank kolları guzel calistiyor goğsu de evt ama tek başına yetmez ben plates lastigi ilede ,çeberlede kol ve goğus yapıyorum canm salona gittigm zamanlarda hoca őyle yapıyordu kosubandı,bisiklet arkasından plank ,sguat,mekik sonra plates lastiği ile iç ve dış kol ve gőğűs hareketleri yaptryordu ben gene bir gun kol gogus hareketlerine ağırlık veriyordur diger gun sguat çeşitleriyle bacak ve kalça hareletlerine ağırlık veriyorduk ama ozman iyice bir kas oranım artmaya baslıyor canm daralma iyice artıyor ama tartı nerdeyse duruyor ondan onlara simdi bulasmak istemiyorum bir kaç hafta daha sadece yağ yakici yani kardiyo cesitleriyle ilerliycem ki tartıda guzel dusus yasiyim canm alt taki kasları tekrar çalıştrmadan őnce üstteki yağları biraz daha eritmem lazımbu arada benim de bugün 100grm daha gitmiş
bencede biraz şaşırsın bende bugün biraz fazla kaçırdım akşam sadece çorba içecemhaklısın aslında çok az yiyorumara öğün yapıyım bu ara
bende de öle sanırım 66-67 gidip gelmekten bıktım
Görürsün canım korksun 6 lı rakamlar senden... bence de iyi olur spor konusuinşallah canım bir 65i göremedim bu sefer olacak inş takımın enerjisi ile
bu haftada iyi iş çıkardın canım tabi haftaya daha iyisini bekleriz senden
çok iyi artıyı vermişsin çok iyi gidiyorsun hadi bakalım
canım aday listesi ve cuma listesi olarak yazdım yrın değişecek bizde de diskalifiye üye var mesela . baştan böyle yaptım kimin ne yaptığını görebilmek içinblonde ambition bir fikir verdi onun üstünde yoğunlaşacam daha iyi olcak liste
Plank kolları guzel calistiyor goğsu de evt ama tek başına yetmez ben plates lastigi ilede ,çeberlede kol ve goğus yapıyorum canm salona gittigm zamanlarda hoca őyle yapıyordu kosubandı,bisiklet arkasından plank ,sguat,mekik sonra plates lastiği ile iç ve dış kol ve gőğűs hareketleri yaptryordu ben gene bir gun kol gogus hareketlerine ağırlık veriyordur diger gun sguat çeşitleriyle bacak ve kalça hareletlerine ağırlık veriyorduk ama ozman iyice bir kas oranım artmaya baslıyor canm daralma iyice artıyor ama tartı nerdeyse duruyor ondan onlara simdi bulasmak istemiyorum bir kaç hafta daha sadece yağ yakici yani kardiyo cesitleriyle ilerliycem ki tartıda guzel dusus yasiyim canm alt taki kasları tekrar çalıştrmadan őnce üstteki yağları biraz daha eritmem lazımbu arada benim de bugün 100grm daha gitmiş
Evet canım ikimiz yarisiyoruzkiz buhafta ikimiz yarisiomusuzzzmagickk
dimi canım elim kolum kalkmadı hiçCanm bende tam ondan bahsediyordm bırakırken iste bende aynen kendime kızdım niye macera arıyosun diye ve zaten bende onu yaparken spor yapamadm bıraktgım gűn hemen tekrar spora basladm
ahahaha :)Gayet güzel yarışacağımiza eminim canım
Ben bu menüyle asla doymam ve fazlasiyla yerim iraden çok iyi canım bu arada hedefin 65 mi o zaman mezun olacaksın yakindaDün yediklerim
Sabah cappucino yagsiz sütden
öglen yulaf ezmesi lapasi aksamdan iki kasik yulaf biraz süt ve protein yogurdu hazirladim icine biraz ceviz ve yarim kaki yarisini yedim, ve iki yumurta
aksam bir dilim ceddar peyniri, bir dilim Hindi salami ve yulaf ezmesinin diger yarisini yedim
ben öğlen ıspanak yedim (hiç sevmem ama sebze yemek için yedim )bencede biraz şaşırsın bende bugün biraz fazla kaçırdım akşam sadece çorba içecem
Canm ben hergun 1saat hatta bazen iki saat bisiklet yaptgm icin direk o bolgem yoğun calisiyor zaten ondan şuan yapmiyorum ama sen havada pedal cevirme yapabilirsin birde sguatin cesitleri var yani normal sguat diil bacagi one dogru adim pozisyonlu sguat baseni calistiriyor cember yada top bacak arana sokup sık bırak sık bırak hareketi var bide bildigimiz bacaklari aç kapat yada bacakları cek it yada bacaklari kaldr indir sekilleri var ama cok etkili zor bir hareket var onu yapabilirmisin bilmem bir dene yüz üstü yatp kollarini kalca yada bele koyark destek al yuzustu yatms iken bacaklarin birlesik dumduz uzunmis iken bacaklari kaldip indirmeye calisicaksin bu baya zortebrik ederim -700 oldun o zaman .
anladım doğru diyorsun biraz kilo da vermek gerekli .üst bacak inceltme hareketleri yapıyor musun var mı bildiğin bacak incelten haretin
Canm ben hergun 1saat hatta bazen iki saat bisiklet yaptgm icin direk o bolgem yoğun calisiyor zaten ondan şuan yapmiyorum ama sen havada pedal cevirme yapabilirsin birde sguatin cesitleri var yani normal sguat diil bacagi one dogru adim pozisyonlu sguat baseni calistiriyor cember yada top bacak arana sokup sık bırak sık bırak hareketi var bide bildigimiz bacaklari aç kapat yada bacakları cek it yada bacaklari kaldr indir sekilleri var ama cok etkili zor bir hareket var onu yapabilirmisin bilmem bir dene yüz üstü yatp kollarini kalca yada bele koyark destek al yuzustu yatms iken bacaklarin birlesik dumduz uzunmis iken bacaklari kaldip indirmeye calisicaksin bu baya zor
yemeği arttır diyorum sen azaltyorsun ama kuzu .ben öğlen ıspanak yedim (hiç sevmem ama sebze yemek için yedim )
akşam da yoğurt yemeği düşünüyorum sadece
en son bahsettiğini yapacam bakalım. diğerlerini yapıyorum reformer daCanm ben hergun 1saat hatta bazen iki saat bisiklet yaptgm icin direk o bolgem yoğun calisiyor zaten ondan şuan yapmiyorum ama sen havada pedal cevirme yapabilirsin birde sguatin cesitleri var yani normal sguat diil bacagi one dogru adim pozisyonlu sguat baseni calistiriyor cember yada top bacak arana sokup sık bırak sık bırak hareketi var bide bildigimiz bacaklari aç kapat yada bacakları cek it yada bacaklari kaldr indir sekilleri var ama cok etkili zor bir hareket var onu yapabilirmisin bilmem bir dene yüz üstü yatp kollarini kalca yada bele koyark destek al yuzustu yatms iken bacaklarin birlesik dumduz uzunmis iken bacaklari kaldip indirmeye calisicaksin bu baya zor
anladım hareketi tam olarak akşam deneyeyim bakalımEki Görüntüle 2225479 bu canım yukarı doğru sadece bacagi diil yanliz kalcadan altini basenide kaldrmaya zorliyarak yapicaksi bunu
ay doğru kafam allak bullak bugün azaltıyım yarından sonra arttırırım :)yemeği arttır diyorum sen azaltyorsun ama kuzu .
yap bakalım yarına etkisi ne kadar olacak
en son bahsettiğini yapacam bakalım. diğerlerini yapıyorum reformer da
yoğunluk bitmedi miay doğru kafam allak bullak bugün azaltıyım yarından sonra arttırırım :)
Cnm sicak bi corba ic kalorisi yok tarhananun filan bide salata yatmadan da yogurt ya da sut yaparsun ben dun oyle yaotim sukur 400 gr gittiben öğlen ıspanak yedim (hiç sevmem ama sebze yemek için yedim )
akşam da yoğurt yemeği düşünüyorum sadece
Ayy cok zor bu bu arada geçen gun squat yaptim unutmuş kaslarım artık fazla yapamadim bacaklarım koptu bu hareketler banada iyi gelir basen malum fazla benimde offEki Görüntüle 2225479 bu canım yukarı doğru sadece bacagi diil yanliz kalcadan altini basenide kaldrmaya zorliyarak yapicaksi bunu
bitti gönderdik çok şüküryoğunluk bitmedi mi
salata yapıyım o zamanCnm sicak bi corba ic kalorisi yok tarhananun filan bide salata yatmadan da yogurt ya da sut yaparsun ben dun oyle yaotim sukur 400 gr gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?