- 21 Mart 2012
- 29.920
- 51.876
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #298.481
benim de çok uykum var.bitti gönderdik çok şükür
uykum var bugün halim yok
salata yapıyım o zaman
yatarkende yoğurt+limon+pul biber üçlüsünü
saol cnm ::)
Canmm sen direk yap zaten ben senin gibi 64olsam hepsini yaparm 60lara gelmeden baslamak istemiyorum ama heveslendim ondan simdi biaikleti bitirip ineyim bir plank yapicam bakiim nekadar durabiliyorum merak ettimAyy cok zor bu bu arada geçen gun squat yaptim unutmuş kaslarım artık fazla yapamadim bacaklarım koptu bu hareketler banada iyi gelir basen malum fazla benimde off
Akşam sadece yoğurt yiyince sabaha daha ac uyanmiyormusunben öğlen ıspanak yedim (hiç sevmem ama sebze yemek için yedim )
akşam da yoğurt yemeği düşünüyorum sadece
çok olmamış mı ?bugunku menüm,
sabah : 1 haşlanmış yumurta, dereotu madonoz, 1 dilim peynir, 2 alatalık, 1 cevizi 2 zyetin, 1 dilim ekmek
öğle: pırasa 6yk kadar., 3 adet küçük kuru patlıcan dolması, kereviz salatası.
akşam : planlanan. 3 köfte , 4 yk bulgur, salata
suaana dek 1lıtre su içtim arttırmam lazım.
sporada baslıcam ınsallah.
subatta da dr . gidicem 2. bebek için konuşmaya. o yüzden hızla kg vermek istiyorum hayırlısı ile :)
Kulak burun bohaz 'a randevu al canm o bohazinda farkli bir sey tespit edip gerekli gorurse yonlendiriyor zaten beni de bohoz ultrasonuna ve genel cerraha yonlendirmisti ama bir sey cikmadi şűkűrkızlar boğaz bölgemde sıkıntı hissediyorum bir yumruk var gibi özellikle sağ tarafta guatır sonradan rahatsız edecek duruma gelir mi ? en iyi kim kontrol eder yatarkende baskı hissediyorum otururkende
455 olması lazım eklemiştim .düzenledim canımSchonerDuft cnm benim sporumu eklememişsin dün kü sporu 435 miydi neydi ouanım
Afiyet olsun canmKızlar kızım uyuyorken sporumu yaptım şimdi sütlü kahvemi içiyorum..... akşamda fırsat bulursam biraz da ip ve sguat yaparım.... sizde sporlar ne alemde
Geçmiş olsun canım sıcak bişeyler içsen belki bademcik filandırkızlar boğaz bölgemde sıkıntı hissediyorum bir yumruk var gibi özellikle sağ tarafta guatır sonradan rahatsız edecek duruma gelir mi ? en iyi kim kontrol eder yatarkende baskı hissediyorum otururkende
çok olmamış mı ?
öğlen 3 dolma salata yoğurt yeterdi akşamda bulgur pilanın var prinçle aynı gün yenmemeli ?
aşılama tüp bebek mi ?
topikte çok kişi tedavi düşünüyor ben masal selcan tuğba rabbim yormadan nasip etsin hepimize
genel cerrh bakıyorsa tanıdık doktor var hemen gideyim çok rahatsız etmeye başladı beni bu haftaKulak burun bohaz 'a randevu al canm o bohazinda farkli bir sey tespit edip gerekli gorurse yonlendiriyor zaten beni de bohoz ultrasonuna ve genel cerraha yonlendirmisti ama bir sey cikmadi şűkűr
Aferin canım sana iniallah en kısa zamanda verirsin kilolarınıAfiyet olsun canmbende once sutlu kahvemi ictim sonra da sizle yazisirken bisiklet suruyordum onu bitirip vucut sicak iken hemen bir plank yaptm cok bahsedince bir yapasm geldi hzun arada sonra olunca baya zorladi beni baya titretti canm 70dakika bisiklet + 1dk plank bitti akşamda dans edicem
neyden kaynaklı idi benimde 2 kaybım var .canım dolmalar cok kucuktu bıde dıyetısyene gıdıyorum ya emzırıyorum dıye mıktarları fazla tuutyo ama banada cok gelıyo bıraz azaltmayı dusunuyorum haklısın.
benım tup bebek degıl normal yoldan ama bende düşmemesi için tedavi görüyorum . 4. gebeliğimde canlı doğum yapabildim
ben de tedavi olucam regli bekliyorum ama olamadım henüzçok olmamış mı ?
öğlen 3 dolma salata yoğurt yeterdi akşamda bulgur pilanın var prinçle aynı gün yenmemeli ?
aşılama tüp bebek mi ?
topikte çok kişi tedavi düşünüyor ben masal selcan tuğba rabbim yormadan nasip etsin hepimize
darısı sana olsun canımbenim de çok uykum var.
gözün aydın canım. darısı bana olsun.
görümcem de geliyor pazar günü eşi ve kızı ile işleri erkenden düzgünce bitirmem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?