Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yeşil çayı hiç sevmem ama deneyeceğim
Bende sevmem ama boyle sevdim limon suyu ve limon kobuguyla bekleyince kokusu tadi baya duzeliyor bide soğuk olunca o insanin burnuna sicakken geln o buharli kokusuda yok oluyor onadan sicak yesil caya gore bu hali baya bir iyi geldi bana bu daha icilebilir geldi canm yesilcay soguyunca icine dikecegin soda da buz gibi olsun bide limonu kabuguyla at icinde beklet buzdolabunda iyice soğusun ozmn ne koku kalyr ne bişey gayet iyi

O zaman çok iyi canim doğru limonla içilir diye düşünüyorum bende yapicam karar verdim ödem var şu günler reglimede az kaldı faydası olsun

biraz yoğun canım sonucu güzel olsun da yoğunluğa rzıyım .
sen nasılsın
Eh işte bende durumlar karışık kızımla kreşe başlamıştık ama ilk haftadan hasta oldu ateşi düşmüyo düşsede tekrar çıkıyo az öncede acilden geldik. Vazgeçtim kreşten bu dönem için annemi tekrar çağırdım 4 ay daha bizi idare edecek. Bende de kırgınlık var boğazım ağrıyor hastalıpımı ayakta atlatmaya çalışıyorum. Rabbim inşallah bu koşuşturmalarının uğraşmalarının mükafatını verir bu zor ama mükemmel duyguyu sanada isteyen herkese tez vakitte yaşatsın.

Geçmiş olsun canım benimkilerde hasta annenin gelmesi iyi olmuş öbur döneme kadar biraz daha büyümüş olur

Yok yazarım hemen sen niye hastasın ya o evden çıkmanıza mutlu oldum hiç iyi gelmedi size ne ameliyatı olacaksın kuzum
Canım almak İçin çok uğraşmıştım bu evi çok sevmiştim ama kısmet değilmiş
Safra kesesi ameliyatı sonrası üst trokar deliğinin açıldığı yerde fıtıklaşma olmuş canım. (3 günlük ameliyatlıyken çocukları sırtımda gezdirmemin cezası sanırım
Gecmis olsun canım
Teşekkür ederim tatlım
Geçmiş olsun kuzum en kısa zamanda sağlıklı olursun inşallah.
İnşallah canım sağol
Çok geçmiş olsun canım ya üzüldüm inan kendine dikkat et
Teşekkür ederim kuzucum

Gecmış olsun canım InsaAllah daha ıyı olursun ❣

Kızlar ben bir ikigun giremeyeceğim diyetime devam ediyorum ama ufak oğlan hastasın dr götürdüm ciğerler dolmuş evde buharla ilaç vermeye başladık nefes alıp vermekte zorlanıyor hiç uyuyamiyor garibim oyuzden de hep kucağımda pispisliyorum pazartesi bildirim yapmaya girerim cumaya kadar toparlar diye düşünüyorum

Cnm geçmiş olsun benim kızım da aynı 4 gündür bizde buhar ve iğne yapıyoruz bayağı düzeldi inşallah senin oğlan da en kısa zamanda düzelir geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun canm inslh daha çok seveceğin ve mutlu mutlu oturacağnz huzur dolu yeni bir eviniz olur

Cnm geçmiş olsun benim kızım da aynı 4 gündür bizde buhar ve iğne yapıyoruz bayağı düzeldi inşallah senin oğlan da en kısa zamanda düzelir geçmiş olsun
Inşallah canım ya annelik çok zor vallahi bak babaya bütün gece horul horul uyudu halada uyuyor ben bir saat belki uyumusumdur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…