- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #30.181
kızlar ben geldimm buradyımmm ayşemmm annem geldi yemek yedim nihayet sonunda
patso yedim kızlar ama kalorimi aşmadım bugün onun için yedim zaten dahada hiç bişey yemiycem akşam
ikimizinde vermesi gereken 15 kilo var . rakip mi olduk biz şimdi
tebrikler bu aradaaa
yusufçuğada geçmiş olsun
houyyy bnm gibi kilo veremeyen kader arkadaşım kimdi
le gülkızlar bu arada ben çıkıyorum annem gidicem ya erken paydosss hepinizi çok öpüyorum tebrikler için teşekkür edrim böyle acele oldu çıkmam ama annem başımda hadi hadi diyip kızıyo walla hiç üşenmez çıkarır terliğini fırlatır
hepinize kalorisiz akşamlar çıtırlarrr:92::92::92::92::92:
bu arada kaptanım senden hafta sonu için izin istiyorum çünki annemle kıyafet felan bakıcaz evde duramam azcıkta temizlik yapıcam
öznurum sağol canım,sen kloya çok takma slının faceinden baktım çok normal kilon ve çok güzel bir kızsın ....
kızlar benim oğliş hastalandı,yavru kuşum sürekli beni istiyor bugün doktora götürdüm öksürüğü var burnu çeşme gibi akıyor gözleri kıpkırmızı bende astım var ondada astıma benzer bişey var çok korkuyorum hasta olduğu zaman.....
dün giremedim çünkü dediğim gibi yusuf çok mızır mızır açamadım pc yi,akşam düğüne gittik bin pişman oldum hiç durmadı yusuf ....
az önce akşam yemeğimi yedim 5 tane serçe parmağım kadar yaprak sarma ve tavuk haşlama yoğurt...
ay aynı benimkide öle mızır mızır sürekli ağlıyo,napcam bilmiyom biraz ön ce bende ağladım sinirden....öznurum sağol canım,sen kloya çok takma slının faceinden baktım çok normal kilon ve çok güzel bir kızsın ....
kızlar benim oğliş hastalandı,yavru kuşum sürekli beni istiyor bugün doktora götürdüm öksürüğü var burnu çeşme gibi akıyor gözleri kıpkırmızı bende astım var ondada astıma benzer bişey var çok korkuyorum hasta olduğu zaman.....
dün giremedim çünkü dediğim gibi yusuf çok mızır mızır açamadım pc yi,akşam düğüne gittik bin pişman oldum hiç durmadı yusuf ....
az önce akşam yemeğimi yedim 5 tane serçe parmağım kadar yaprak sarma ve tavuk haşlama yoğurt...
normal değilim malesefyaşıtlarımla yan yana gelmek bile istemiyorum. üst tarafım neyse de kalçalarım ve basenlerim geniş
kızlar bu arada ben çıkıyorum annem gidicem ya erken paydosss hepinizi çok öpüyorum tebrikler için teşekkür edrim böyle acele oldu çıkmam ama annem başımda hadi hadi diyip kızıyo walla hiç üşenmez çıkarır terliğini fırlatır
hepinize kalorisiz akşamlar çıtırlarrr:92::92::92::92::92:
bu arada kaptanım senden hafta sonu için izin istiyorum çünki annemle kıyafet felan bakıcaz evde duramam azcıkta temizlik yapıcam
abartıyosun bence ne kilolular var valla..............
kimseler yok ayşen seni altta gördüm kıs en çok senin artı çıkmana şaşırdım kuzu o kadanda uğraştın....
öznurum sağol canım,sen kloya çok takma slının faceinden baktım çok normal kilon ve çok güzel bir kızsın ....
canım çok geçmiş olsun
bu saydığın belirtiler bana alerji gibi geldi zira bundan bi kaç ay önce bende astım bronşit olmuştum
ama benimkide alerjiden kaynaklanıyodu
şimdi onun bünye bu hastalığa bağışıklık kazanmadı atlaması çok önemli
ilaçları düzenli kullanırısın zaten bişeyi kalmaz inşlh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?