- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #306.981
Sağol canım +lar gitmiş bir iki gün uçinde 66lara geçerim eminim şişlik var gibiydi bugün yarn atarm bahar temizliği yapıyorum canm bol kalori bol hareket
Kuzucum zaten 60 a geçmişsin daha neM MissHayaLet tam benim istediğim kilodasın canım tebriklerblonde ambition canım sende kafana çok takmistin bak vermişsin birde bana bak ne kadar az veriyorum artık bölgesel çalışmaya başladım sanırım ondan üst bölgem çok zayıfladı bacaklara yoneldim diger yerlerime gore kalın napayim az gitsin incelsin yeterki
Rahatlıkla verirsin canm bende 63 olsam 55 hedef yapardm ama şuan 67 yim ondan bende yaza hedefi 58 yaptm63 tüm ama bayadir tartilmiyorum yaza kadar hedefim 55 bakalim
OK CANIM OLUR NEDEN OLMASINSen hafta sonu yap o zaman tatlim tarifi de yaz bende pazartesi sali falan yaparim tamam mi olur mu
Yok canım sen gerçekten iyi kilo verdin benden iyisin ben kaç sefer 62 63 gidip geldim çok sıkılmıştım şu an az gidiyor senin gibi üst üste 1 kilo 900 gr veremedim veremiycem de sanırım ama almayayimda önemli olan incelmek benim için bacaklarımı sekle sokmalıyım bazı haftalar sabit bile kalabilirim cardioyu bıraktım hafif yürüyüşlerle desteklemeye calısıcam canımKuzucum zaten 60 a geçmişsin daha nesen 60lara komple veda etmek üzeresin canım benim bu kilodan sonra incelik önemli zaten artk kilon çok güzel üstelik önümüz deki haftalar 59 lar 58ler gelecek ooohhh gelsin 5li rakamlar kuzum sen benden iyi verdin sayılır neden biliyormusun bugün 67.2 çıktım geçn hafta 67.8 idim ama bir önceki haftada zaten gene 67.2 idim ben kuzum yani bir ileri bir geri oldu ve şuan 2hafta önceki kilona dönmüş oldum taaaaa 15gün önce 67.2 yi görmüş idim hala onun altına inebilmiş değilim ama bugün çok ödem attm inanıyorum yarın en geç öbür gün 66ları artk tartıda görünce k çünki incelmede var zaten ondan hedefin haftaya direk 65ler bence diyetiz +yürüyüş filan bide bukadar duraklamanın üstüne 1.5 kilo rahatlık la düşer diye düşünüyorum
Aynen kuzum saf protein yapmayalım hiç lif almayınca iyi olmuyor meyve ,sebze,süt ,yoğurt vs. Dahil olucak yani sadece saf karbonhidrat grubunu yemeyelim ekmek,bulgur,pirinç,makarna,'un içeren gıdalar ve kuru baklagiller olmasınSabah 1 dilim kepek ekmeği yemem lazım yumurtayı ekmeksiz yiyemem meyve sebze serbest mi ? örnekler misin ? saf protein yapamam demek itediğin o ise yaramıyor bana . sebze + protein + meyve ile dengeledim mi muhteşem oluyor
şuan çok pis hırslandım ben daha çok yürücem tamam mı
cardio da yapacam yoga da yapacam
Aynen canm bir ara hatta şu son 2haftaya kadar çok güzel verdim üst üste sürekli gitti şimdi 2hafta duraklama vücuda yeterli gelmiştir bence gene üst üste gidecek artkYok canım sen gerçekten iyi kilo verdin benden iyisin ben kaç sefer 62 63 gidip geldim çok sıkılmıştım şu an az gidiyor senin gibi üst üste 1 kilo 900 gr veremedim veremiycem de sanırım ama almayayimda önemli olan incelmek benim için bacaklarımı sekle sokmalıyım bazı haftalar sabit bile kalabilirim cardioyu bıraktım hafif yürüyüşlerle desteklemeye calısıcam canım
Ben kolay kilo veremiyorm ama bakalm listeye hmn girersem ilklerde baya gider faydam olur ama deneme suresi fln olursa 500 500 ancaRahatlıkla verirsin canm bende 63 olsam 55 hedef yapardm ama şuan 67 yim ondan bende yaza hedefi 58 yaptmsonuçta daha 2.5 ay var ve 8kilo rahatlık la veririz bence
Bende yavaş veriyorum canım ama bu aya bitmeden 1-2 kilo zaten atarsak geriye kalan 2ay için de vermemiz gereken 6-7 kilo yani ay 3 yada 3.5 kilo vermemiz yetir canımBen kolay kilo veremiyorm ama bakalm listeye hmn girersem ilklerde baya gider faydam olur ama deneme suresi fln olursa 500 500 anca
Cnm seni tebrik ederim gerçekten çok güzel veriyorsun masallah
Hadi bakalım ozman sizBende 3 gun yuruyuse gidicem pazartesi sali carsamba arti sinav yerleride evime yurumeye 30 40dk mesafede 3 defa gidip gelicem hafta sonu sporum da o olur
Haklısın canım biraz daha vereyim yoksa duraksama yaşıyorum en azından kilom azalınca duraksamayi kafama takmamAynen canm bir ara hatta şu son 2haftaya kadar çok güzel verdim üst üste sürekli gitti şimdi 2hafta duraklama vücuda yeterli gelmiştir bence gene üst üste gidecek artkayrıca şuan hala benden 6-7 kilo daha zayıfsın daha ne olsun yürüyüş yaparsan 59-58 lere geçersin zaten ondan sonra bölgesel yap istersen 2-3 daha atmayı bekle kuzum daha iyi olur daha çabuk verirsin
TuğlanınHadi bakalım ozman sizSchonerDuft ile cumaya 69lara geçiceksiniz tugbaFB ile ben de 65lere geçmiş olucaz tamam mı hedefler konuldu pars de başlasn yürüyüşler tuğlanın zaten tatilde fazla zorlamasına gerek yok 100gram da verse 65lere geçmiş oluyor
Teşekkür ederim canımCnm seni tebrik ederim gerçekten çok güzel veriyorsun masallah
Tuğla sabitsin fazla yemişsinTuğlanın
Kilo almayimda vermeyi geçtim ben artık
Teşekkür ederim kuzum insallah sende istediğin kiloya düşersinM MissHayaLet tam benim istediğim kilodasın canım tebriklerblonde ambition canım sende kafana çok takmistin bak vermişsin birde bana bak ne kadar az veriyorum artık bölgesel çalışmaya başladım sanırım ondan üst bölgem çok zayıfladı bacaklara yoneldim diger yerlerime gore kalın napayim az gitsin incelsin yeterki
afiyet olsun canım gayet güzel menu temizlik süper olmuş baya terletmistir seni.Kızlar ben akşamı bugün erkenden yedim
Kahvaltı: dünki hamursuz diyet ıspanak böreğinden kare bir parça kadar,1haşlanmış yumurta,çay
Ara: 1dilim elma, 100ml sütten kahve
Öğlen: yarm kase yoğurda rendelenmş kereviz,3ceviz
Akşam: 1adana ,az salata
Su şimdiden 1.5 litre bitti akşama 2litreyi geçer
Sabah dan beri bahar temizliği yaptm 2adet bilkom yıkama silme 4adet sürgülü cam kapı +katlanan cam balkonun camları +3 odanın camları +dolapları silme yerleri silme vs. Ev çok camlı çift balkonlu ve büyük baya ciddi kalori harcadım şuan 2oda kaldı çayımı içiyorum 10dakikaya kalkıp onlarada girişicem
SchonerDuft ben başladım canm ekmeksiz menü yaptm bugün yarında aynı şekil protein+sebze yapı cam yine bir parça meyve ve 3ceviz yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?