- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.001
Baslasin tatlimHadi bakalım ozman sizSchonerDuft ile cumaya 69lara geçiceksiniz @tgb1907 ile ben de 65lere geçmiş olucaz tamam mı hedefler konuldu pars de başlasn yürüyüşler tuğlanın zaten tatilde fazla zorlamasına gerek yok 100gram da verse 65lere geçmiş oluyor
Belim tutuldu resmen canım ev çok büyük ve her taraf boydan cam balkonlar da boydan boya cam balkon üst taraflarıda katlanan cam vs. Çok aşırı silme gerektirecek şekilde yani sil sil bitmiyorafiyet olsun canım gayet güzel menu temizlik süper olmuş baya terletmistir seni.
Tuğla sabitsin fazla yemişsin
İyiyim canim napim tekrar kilo verme serüvenine katilmaya calisiyorum gecen cumartesi negatifi gördüm,7-8 kilo aldim tekrar tedavi icin en az 10kilo vermem lazim,biraz tooarlanamadim galiba ama elimde degil,bende durum bu sen nasilsin..BitmeyenUmidim KUZUM NASILSIN
iltifat şeysi o canım sen anlamamışsınTuğlanın
Kilo almayimda vermeyi geçtim ben artık
Afiyet olsun çok güzelKahvalti
2 yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
1tk tahin pekmez karisimi
Oglen
1 kase nesfit
15 fıstık
Ara
1 tane elma
Aksam
3yk et sote
1 dili mekmek
4yk Menemen
Su 1.5 litreyi gecti 2 2.5 olur
iyi spor oldu sana kuzum ama pertin cikmis olsun gitsin yaglar gelsin eksiler.Belim tutuldu resmen canım ev çok büyük ve her taraf boydan cam balkonlar da boydan boya cam balkon üst taraflarıda katlanan cam vs. Çok aşırı silme gerektirecek şekilde yani sil sil bitmiyorşuan belim tuyuldu bu çünki yerleri de kovayla sildim vileda bukadar iyi yapmaz dip köşe yapaym dedim birde bu işe elbise dolaplarının içlerini çekmeceleri filan döküp karıştrp silip yeniden yerleştirmeyi karıştırdım koca evi alt üst ettim remen ay belim kırıldı dolaptan kendime denemelik dar gelen kıyafetlerden çıkardm ayırdm temizlik bitince denicem bakalım hangilerine girebiliyorum
Zor ama ne kadar yogursan okadar yumuşak oluyor diye yazıyordu vaktin yoksa sadece bir toparlama için yogurursunsıkıntı yok canım zaten kontrol ederken hesaplıyoruz tabi öğren yine de acil durumda imada da yetişirsin
zormuş ya 40 dk yoğurmakta zor
Kocalar olmayınca diyet yapmak daha kolay dimi bende eşime diyorum diyet savarsın diyeInsallah bakalm evde kimsede olmicak kendime gore ogunler hazirlicm bunsefer cok kolay olcakkkk
Ben de komple bitireyim ki pazartesi itibari ile tüm vaktimi yürüyüş ve spor yapmaya ağırıyım dedim sonrada ama pazara da kalmasın pazarları geziyoruz dedim derken yarına da kalmazsa iyi olur anmama gitmeyi düşünüyorum olunca sabahtan akşama arı gibi koşuşturdumiyi spor oldu sana kuzum ama pertin cikmis olsun gitsin yaglar gelsin eksiler.
Afiyet olsun menunde cok hafifti tatlim hafta icinde bende planliyorum oyle birseye kalkismayabu hafta hic dogru duzgun birşey yapamadim camlarda silinecek
Kocalar olmayınca diyet yapmak daha kolay dimi bende eşime diyorum diyet savarsın diye
Bizimki dun baklava yemis aksam geldi acmisin dedim yok diyor gelirken baklava yedimKocalar olmayınca diyet yapmak daha kolay dimi bende eşime diyorum diyet savarsın diye
Seninki gene iltifat ediyormuş canım ya benimki önce bir yerin dibine sokuyor sonra sen diyet yaparken evde bisey pişmiyor ac kalıyorum ac kalmayayım diyor birde nefsime terbiye veriyormuş diyetteyim dersem her gece ayrı bir tatliyla gelir eve ama ne kadar yemeği bahane etsede ben biliyorum zayıflarsam onu boşarım diye korkuyor bir haberde izlemiştim adam karısına hususi yemek yediyormuskilolu olsun bana muhtaç olsun başkasına bakamasın beni terketemesin diye benimkide ondan korkuyorbenimkide tatlıları filan zorla ağzıma sokmaya çalışır eskiden kızardım okadar ısrarına filan ama artk dalgaya vuruyorum bende hayırdır zayıfladm diye kıskanıp gerimi aldırmaya çalışyorum diyorum oda evet diyo sen böyle devam edersen yaza işim fena yazın seni taş gibi yanım da nasl gezdircem en iyisi daha fazla devam etme diye yapıyım diyo bende iyice gaza geliyorum tabi
Benimkinde 38 ve 42 hatta 2 3 tane 44 bedene kadar varBen de komple bitireyim ki pazartesi itibari ile tüm vaktimi yürüyüş ve spor yapmaya ağırıyım dedim sonrada ama pazara da kalmasın pazarları geziyoruz dedim derken yarına da kalmazsa iyi olur anmama gitmeyi düşünüyorum olunca sabahtan akşama arı gibi koşuşturdumaraya bari dolapları karıştırmadan iyidi de heveslendim döktüm bol gelenleri ayırdım bağış kutusuna atı cam yeni aldığım kıyafetlere bile biran önce bol gelsede bunları da kutuya atsam gözü ile bakıyorum nasıl bir duygudur bu darları da çıkardım denicem bizim bu hallerimizden evde her çeşit beden oluyor gün gelecek o dolapta 36 dışın da kıyafet bedeni olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?