- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.021
Inşallah canım yaTeşekkür ederim kuzum insallah sende istediğin kiloya düşersin
Var ya diyeti bıraksak niye bıraktın ki ne güzel zayıflıyordun derler bırakmasak bozuna kadar elinden geleni yaparlarBizimki dun baklava yemis aksam geldi acmisin dedim yok diyor gelirken baklava yedimsurekli bir yildirma politikasi ne istiyor bu adamlar
Mağma gibiyiz insan dışarı çıkarken de kıyafet bulamıyor yaaa bedenimiz hiç mi sabit olmazBenimkinde 38 ve 42 hatta 2 3 tane 44 bedene kadar var
Sen keklerı komsuya cerSabah bir dilim ekmek 5 top peynir 5 zeytin salata domates
Öğlen dünkü kekten yedim iki dilim ben yemezsem kimse yemezbegenmediler bence çok efsane olmuş
Akşam da bir haşlanmış but 5 kaşık bezelye yemeği ara yapamadım bugün oğlumla koyun koyuna uyuduk hep çok tembelim oyuzd3n kucağımdan bırakınca uyandı hep ben de uyanmasın diye ellemedim sonuçta bir haftam kaldi böyle guzel
Bebişin nekadarlık canımBende hasta olacağım galiba ağrılarım basladi doğumdan sonra ilkler olduğu için kestiremiyorum da
Maşallah canım iki gün dinlenirsin bu temizliğe anca iki gün yeter.Belim tutuldu resmen canım ev çok büyük ve her taraf boydan cam balkonlar da boydan boya cam balkon üst taraflarıda katlanan cam vs. Çok aşırı silme gerektirecek şekilde yani sil sil bitmiyorşuan belim tuyuldu bu çünki yerleri de kovayla sildim vileda bukadar iyi yapmaz dip köşe yapaym dedim birde bu işe elbise dolaplarının içlerini çekmeceleri filan döküp karıştrp silip yeniden yerleştirmeyi karıştırdım koca evi alt üst ettim remen ay belim kırıldı dolaptan kendime denemelik dar gelen kıyafetlerden çıkardm ayırdm temizlik bitince denicem bakalım hangilerine girebiliyorum
Oh afiyet olsun canım gayet güzel gidiyorsun.Kahvalti
2 yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
1tk tahin pekmez karisimi
Oglen
1 kase nesfit
15 fıstık
Ara
1 tane elma
Aksam
3yk et sote
1 dili mekmek
4yk Menemen
Su 1.5 litreyi gecti 2 2.5 olur
Afiyet olsun canımKahvalti
2 yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
1tk tahin pekmez karisimi
Oglen
1 kase nesfit
15 fıstık
Ara
1 tane elma
Aksam
3yk et sote
1 dili mekmek
4yk Menemen
Su 1.5 litreyi gecti 2 2.5 olur
Afiyet olsun canımSabah
Yarım bardak neskafe
Ogle yarım tavuk doner
Acılı salgam
Aksam 4 kasık kuru fasulye
4 kasık pulav
Aynen canım nedir bu kocalardan çektiğimiz ha bire yedirme çalışmalarıBizimki dun baklava yemis aksam geldi acmisin dedim yok diyor gelirken baklava yedimsurekli bir yildirma politikasi ne istiyor bu adamlar
Sabah sadece nescafe mi ictinSabah
Yarım bardak neskafe
Ogle yarım tavuk doner
Acılı salgam
4 kasık pulav
Nasıl durdun bunlara nasıl doydunSabah
Yarım bardak neskafe
Ogle yarım tavuk doner
Acılı salgam
4 kasık pulav
Kek işi benım degıl ama karbonhıdrat bende de varCanım hem karbonhidrat hem de tatlı sonuçta içinde pekmez vs. Filan da var bence böyle hergün yeme kilo vermeni engeller iyi yapmamışsın o kek işini
Dalga gecmıyon demıSabah sadece nescafe mi ictinnasıl doydun canım sen
Doymadim zaten oldum bittim hastaneye gotyrdum cocuklari esimle kizum yapti ben hazirlndum canta hazirldum derken edemedumSabah sadece nescafe mi ictinnasıl doydun canım sen
Tesekkur ederim canimAfiyet olsun canım
Sende inadına zayıfla canım çatlasınSeninki gene iltifat ediyormuş canım ya benimki önce bir yerin dibine sokuyor sonra sen diyet yaparken evde bisey pişmiyor ac kalıyorum ac kalmayayım diyor birde nefsime terbiye veriyormuş diyetteyim dersem her gece ayrı bir tatliyla gelir eve ama ne kadar yemeği bahane etsede ben biliyorum zayıflarsam onu boşarım diye korkuyor bir haberde izlemiştim adam karısına hususi yemek yediyormuskilolu olsun bana muhtaç olsun başkasına bakamasın beni terketemesin diye benimkide ondan korkuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?