Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bizimki dun baklava yemis aksam geldi acmisin dedim yok diyor gelirken baklava yedim surekli bir yildirma politikasi ne istiyor bu adamlar
Var ya diyeti bıraksak niye bıraktın ki ne güzel zayıflıyordun derler bırakmasak bozuna kadar elinden geleni yaparlar çok mücadele verdim dışarda yemiyo illa çayı ile tv karşısına geçip öyle yücelmiş tatlısını çerezi cipsini beyfendi keyif yapıyormuş öyle diyor pes ettim tamam ne istiyosan getir ye ama bari bana yedirmek için ısrar etme yeter diyorum artık benim ki tam diyet savar bir taneden bir şey olmaz sen de çok abartıyorsun artık okadar da olurmu bir dilim kadayıftan ne olur saçmalıyorsun 1dilim baklava yesen şimdi kilomu alcan yok artık abartma diyor tam işkenceci

Benimkinde 38 ve 42 hatta 2 3 tane 44 bedene kadar var
Mağma gibiyiz insan dışarı çıkarken de kıyafet bulamıyor yaaa bedenimiz hiç mi sabit olmaz kıyafetlere bir bakiyoz biri bol biri dar birine artık gidiyosun ama sıkıyor içinde gezilmez öteki belin den düşmeye başlamış bıktım artk sanki kendi dolabımız diil de sanki mağazada deniyoz üzerimize ne olcağı belli diil hepsini giy çıkar

Sen keklerı komsuya cer

Maşallah canım iki gün dinlenirsin bu temizliğe anca iki gün yeter.

Kahvalti
2 yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
1tk tahin pekmez karisimi
Oglen
1 kase nesfit
15 fıstık
Ara
1 tane elma
Aksam
3yk et sote
1 dili mekmek
4yk Menemen
Su 1.5 litreyi gecti 2 2.5 olur
Oh afiyet olsun canım gayet güzel gidiyorsun.

Sende inadına zayıfla canım çatlasın benim ki de çok kıskanç hem çok kıskanıyor hemde kilo verdikçe hoşuna gidiyor daha çok beğeniyor tabi normal olarak adam birde kurnaz beni çaktrmadan böyle iltifatlarla gaza getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…