- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.041
Esim gittiginde baslicm ki geldiginde beni zayif görsünBende yavaş veriyorum canım ama bu aya bitmeden 1-2 kilo zaten atarsak geriye kalan 2ay için de vermemiz gereken 6-7 kilo yani ay 3 yada 3.5 kilo vermemiz yetir canımbence haziranda hedefimize varırız
Valla gecen bi basliyaym dedm ertesi gun doner yaptirip gelmsKocalar olmayınca diyet yapmak daha kolay dimi bende eşime diyorum diyet savarsın diye
Kek işi benım degıl ama karbonhıdrat bende de var
Afiyet olsun canım çok güzel.Bugün
Kahvaltı omlet az peynir iki ceviz 6 zeytin domates salatalık bir parça tahin helvasi
Ara sade türk kahvesi 5 badem
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği biraz yoğurt az kavurma domates
2.5 lt su
40 dk cardio bölgesel
Bu kadar olur tam beni tarif ettin şuanMağma gibiyiz insan dışarı çıkarken de kıyafet bulamıyor yaaa bedenimiz hiç mi sabit olmazkıyafetlere bir bakiyoz biri bol biri dar birine artık gidiyosun ama sıkıyor içinde gezilmez öteki belin den düşmeye başlamış bıktım artk sanki kendi dolabımız diil de sanki mağazada deniyoz üzerimize ne olcağı belli diil hepsini giy çıkar
2 gun oncede benim komsu borek getirdi bende annemlere goturdumSen keklerı komsuya cer
Tesekkur ederim kuzim sana da afiyet olsunOh afiyet olsun canım gayet güzel gidiyorsun.
Afiyet olsun canım
Afiyet olsun canim bugun de guzelBugün
Kahvaltı omlet az peynir iki ceviz 6 zeytin domates salatalık bir parça tahin helvasi
Ara sade türk kahvesi 5 badem
Akşam 1 tabak karnıbahar yemeği biraz yoğurt az kavurma domates
2.5 lt su
40 dk cardio bölgesel
Sağol canım2 gun oncede benim komsu borek getirdi bende annemlere goturdumevde kalmalari tehlikeli ates barut misali en duskun oldugum şey pogaca borek hamur isleri
Tesekkur ederim kuzim sana da afiyet olsun
Afiyet olsun canim bugun de guzel
Sağol canımAfiyet olsun canım çok güzel.
Yani canım doyman imkansızDoymadim zaten oldum bittim hastaneye gotyrdum cocuklari esimle kizum yapti ben hazirlndum canta hazirldum derken edemedum
Canım çok sağol
Erkenden uyumusum Allahim ne guzeldiiiYani canım doyman imkansız
Benim sayemde olmusunuzdur
Uyumakmi güzeldiErkenden uyumusum Allahim ne guzeldiii
Evet dusun nasıl yoruldugumuzu bıde ustune grıp :) uyu gı sende cpk guzel bişeyUyumakmi güzeldi
Hele hastalıkta ilaç gibi gelir uykuEvet dusun nasıl yoruldugumuzu bıde ustune grıp :) uyu gı sende cpk guzel bişey
Benim sayemde olmusunuzdur1ay sonra kılo verdıgımı ogrenıyotum ogrenıyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?