Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bu saatte sucuklu yumurta yiyen bi ben
Namissiz herif mis gibi kokuttu evi dayanamadim

Yok artık sucuk ne ya

Kıymalı yumurta yeyin canım benim ne gerek var o kadar katkı maddesi yemeye. Hem sen emzirmiyor musun bu ne şimdi
Neiiiise bi daaaa olmasın
Bundan sonra sucuk yok

Yok artık sucuk ne ya

Kıymalı yumurta yeyin canım benim ne gerek var o kadar katkı maddesi yemeye. Hem sen emzirmiyor musun bu ne şimdi
Neiiiise bi daaaa olmasın
Bundan sonra sucuk yok
Ay ben sucuga bayiliiriuuummm valla kuzu adam bogazina oyle duskun ki su an yarin yicemiz yemegi hazirliyo mutfakta

Bugün tavuk tava var dünden .
Ton balığı var . Dolapta bir parça etim var . Bugün ve yarın tekim diyeti rahat yaparım yemeklerin yanına süzme yoğurt ve avakado ve salata yaparım sebzem yok evde kabak patlıcan türü pazarda var bugün ne alsam acaba ıspanak alsam hafta içi kahvaltiya ıspanaklı yumurta mı yapsam iki gün acaba.
Menüyü beğendim . Afiyet olsun
Ya benim hedefim 68.50 aslında ama reglim yaklaşıyor wc zaten sorun regli ile beraber ne olacağını kestiremiyorum.
İyiyim canim napim tekrar kilo verme serüvenine katilmaya calisiyorum gecen cumartesi negatifi gördüm,7-8 kilo aldim tekrar tedavi icin en az 10kilo vermem lazim,biraz tooarlanamadim galiba ama elimde degil,bende durum bu sen nasilsin..
Hayırlısı olsun canım .
Aramıza dön canım bir diyetisyene başla bak yıllardır kendin veremiyorsun.kilo bizim en büyük düşmanımız
Kahvalti
2 yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
1tk tahin pekmez karisimi
Oglen
1 kase nesfit
15 fıstık
Ara
1 tane elma
Aksam
3yk et sote
1 dili mekmek
4yk Menemen
Su 1.5 litreyi gecti 2 2.5 olur
Nesfiti başka zaman yeseydin kızardım sana ama sınav dönemi de birşey demiyorum.
Zor ama ne kadar yogursan okadar yumuşak oluyor diye yazıyordu vaktin yoksa sadece bir toparlama için yogurursun
Yapacağım zaman sorarım sana yine çünkü organik ekmek yemek istiyorum . Peki pişirim süresi nasıl. Ben fırını iyi kullanamıyorum
Kızlaaaar 3.Lüğümüzü tebrik ederim
Hepinizin emeğine teşekkür ederim
SchonerDuft
Herkese teşekkür ederiz kızlar haftaya birinciliğe oynuyoruz

Bende ondan aldim kuzum yemek yapamam diye tost ekmek arasi yiyene kadar ondan yerim dedim ama normal zamanda yiyerek kizdirmam seni

Bende ondan aldim kuzum yemek yapamam diye tost ekmek arasi yiyene kadar ondan yerim dedim ama normal zamanda yiyerek kizdirmam seni
En iyisini yapmışsın dun bende 1 poşet attım eşim yulafla seviyor .
Kendime sağlıklı çikolata yaptım borcamı da catlattim ama olsun lezzetli oldu gibi içinde 60 gr bal 60 gr kakao 60 gr kakao yağı var katimsi oldu sonra içine göz kararı süt koydum donar sanırım difrizde

özür dilerim canım bu sefer de kardeşim hastanede yatıyordu onun yanındaydım işe de gelemedim .sizi zor durumda bıraktığımı farkındayım .haklısın 1.sayfadaki kuralların hepsini kabul edip girdim gruba sizler nasıl istersenz o şekilde devam ediyim .hepinziden tek tek özür dilerim ne deseniz haklısınz

Aynen canım haftaya bizim takım birinci olsun inşallah sen 68lere ben 65lere iyice odaklanalım yaparız başarırız

Yarım dilimi öğlene bıraktım ton balığı ile yiyecem yanına süzme yoğurt ve avakodo marul maydonoz ekleyecem .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…