- 27 Temmuz 2015
- 34.448
- 50.478
- 548
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.061
Bu saatte sucuklu yumurta yiyen bi ben
Namissiz herif mis gibi kokuttu evi dayanamadim
Ay ben sucuga bayiliiriuuummm
Yok artık sucuk ne ya
Kıymalı yumurta yeyin canım benim ne gerek var o kadar katkı maddesi yemeye. Hem sen emzirmiyor musun bu ne şimdi
Neiiiise bi daaaa olmasın
Bundan sonra sucuk yok
Valla gecen bi basliyaym dedm ertesi gun doner yaptirip gelms
Gunaydin canimHerkese günaydın
Günaydın canım sınavda başarılar allah zihin açıklığı versinGunaydin kizlar
Günaydın canım sınavda başarılar allah zihin açıklığı versin
Bugün tavuk tava var dünden .Aynen kuzum saf protein yapmayalım hiç lif almayınca iyi olmuyor meyve ,sebze,süt ,yoğurt vs. Dahil olucak yani sadece saf karbonhidrat grubunu yemeyelim ekmek,bulgur,pirinç,makarna,'un içeren gıdalar ve kuru baklagiller olmasın
Menüyü beğendim . Afiyet olsunKızlar ben akşamı bugün erkenden yedim
Kahvaltı: dünki hamursuz diyet ıspanak böreğinden kare bir parça kadar,1haşlanmış yumurta,çay
Ara: 1dilim elma, 100ml sütten kahve
Öğlen: yarm kase yoğurda rendelenmş kereviz,3ceviz
Akşam: 1adana ,az salata
Su şimdiden 1.5 litre bitti akşama 2litreyi geçer
Sabah dan beri bahar temizliği yaptm 2adet bilkom yıkama silme 4adet sürgülü cam kapı +katlanan cam balkonun camları +3 odanın camları +dolapları silme yerleri silme vs. Ev çok camlı çift balkonlu ve büyük baya ciddi kalori harcadım şuan 2oda kaldı çayımı içiyorum 10dakikaya kalkıp onlarada girişicem
SchonerDuft ben başladım canm ekmeksiz menü yaptm bugün yarında aynı şekil protein+sebze yapı cam yine bir parça meyve ve 3ceviz yerim
Ya benim hedefim 68.50 aslında ama reglim yaklaşıyor wc zaten sorun regli ile beraber ne olacağını kestiremiyorum.Hadi bakalım ozman sizSchonerDuft ile cumaya 69lara geçiceksiniz @tgb1907 ile ben de 65lere geçmiş olucaz tamam mı hedefler konuldu pars de başlasn yürüyüşler tuğlanın zaten tatilde fazla zorlamasına gerek yok 100gram da verse 65lere geçmiş oluyor
Hayırlısı olsun canımİyiyim canim napim tekrar kilo verme serüvenine katilmaya calisiyorum gecen cumartesi negatifi gördüm,7-8 kilo aldim tekrar tedavi icin en az 10kilo vermem lazim,biraz tooarlanamadim galiba ama elimde degil,bende durum bu sen nasilsin..
Nesfiti başka zaman yeseydin kızardım sana ama sınav dönemi de birşey demiyorum.Kahvalti
2 yumurta
2 zeytin
1 dilim ekmek
1tk tahin pekmez karisimi
Oglen
1 kase nesfit
15 fıstık
Ara
1 tane elma
Aksam
3yk et sote
1 dili mekmek
4yk Menemen
Su 1.5 litreyi gecti 2 2.5 olur
Yapacağım zaman sorarım sana yine çünkü organik ekmek yemek istiyorum . Peki pişirim süresi nasıl. Ben fırını iyi kullanamıyorumZor ama ne kadar yogursan okadar yumuşak oluyor diye yazıyordu vaktin yoksa sadece bir toparlama için yogurursun
Herkese teşekkür ederiz kızlar haftaya birinciliğe oynuyoruz
Bende ondan aldim kuzum yemek yapamam diye tost ekmek arasi yiyene kadar ondan yerim dedim ama normal zamanda yiyerek kizdirmam seniBugün tavuk tava var dünden .
Ton balığı var . Dolapta bir parça etim var . Bugün ve yarın tekim diyeti rahat yaparım yemeklerin yanına süzme yoğurt ve avakado ve salata yaparım sebzem yok evde kabak patlıcan türü pazarda var bugün ne alsam acaba ıspanak alsam hafta içi kahvaltiya ıspanaklı yumurta mı yapsam iki gün acaba.
Menüyü beğendim . Afiyet olsun
Ya benim hedefim 68.50 aslında ama reglim yaklaşıyor wc zaten sorun regli ile beraber ne olacağını kestiremiyorum.
Hayırlısı olsun canım.
Aramıza dön canım bir diyetisyene başla bak yıllardır kendin veremiyorsun.kilo bizim en büyük düşmanımız
Nesfiti başka zaman yeseydin kızardım sana ama sınav dönemi de birşey demiyorum.
Yapacağım zaman sorarım sana yine çünkü organik ekmek yemek istiyorum . Peki pişirim süresi nasıl. Ben fırını iyi kullanamıyorum
En iyisini yapmışsın dun bende 1 poşet attım eşim yulafla seviyor .Bende ondan aldim kuzum yemek yapamam diye tost ekmek arasi yiyene kadar ondan yerim dedim ama normal zamanda yiyerek kizdirmam seni
Sınavda başarılar canımGunaydin canim
özür dilerim canım bu sefer de kardeşim hastanede yatıyordu onun yanındaydım işe de gelemedim .sizi zor durumda bıraktığımı farkındayım .haklısın 1.sayfadaki kuralların hepsini kabul edip girdim gruba sizler nasıl istersenz o şekilde devam ediyim .hepinziden tek tek özür dilerim ne deseniz haklısınzRabia-
Yine takımı zor durumda bırakıyorsun uyardığım hâlde. Takıma katılmadan önce 1.sayfadaki kuralları okuyup kabul ediyorsunuz “2 kez üstüste bildirim yapmayan üye diskalifiye olur” diye belirtiyoruz. Ayrıca karar defterine göre diskalifiye edilen üye bir daha Cuma zayıflama yarışmalarında (hiçbir takımda) yarışamaz.
Saat 20:00 ye kadar ara ara kontrol edeceğim bildirimini yetiştiremezsen diskalifiye olursun.
Ama sana şöyle bir iyilik yapayım kendi isteğinle takımdan ayrılmanı kabul edebilirim böylece sonra istediğin bir takımdan devam edebilirsin.
Aynen canım haftaya bizim takım birinci olsun inşallahBugün tavuk tava var dünden .
Ton balığı var . Dolapta bir parça etim var . Bugün ve yarın tekim diyeti rahat yaparım yemeklerin yanına süzme yoğurt ve avakado ve salata yaparım sebzem yok evde kabak patlıcan türü pazarda var bugün ne alsam acaba ıspanak alsam hafta içi kahvaltiya ıspanaklı yumurta mı yapsam iki gün acaba.
Menüyü beğendim . Afiyet olsun
Ya benim hedefim 68.50 aslında ama reglim yaklaşıyor wc zaten sorun regli ile beraber ne olacağını kestiremiyorum.
Hayırlısı olsun canım.
Aramıza dön canım bir diyetisyene başla bak yıllardır kendin veremiyorsun.kilo bizim en büyük düşmanımız
Nesfiti başka zaman yeseydin kızardım sana ama sınav dönemi de birşey demiyorum.
Yapacağım zaman sorarım sana yine çünkü organik ekmek yemek istiyorum . Peki pişirim süresi nasıl. Ben fırını iyi kullanamıyorum
Inşallah ya kahvaltıya yarım dilim ekmek ekledim öğlen ne yicem bilmiyorum amaAynen canım haftaya bizim takım birinci olsun inşallahsen 68lere ben 65lere iyice odaklanalım yaparız başarırız
Afiyet olsun canım süperGeç kalmış kahvaltima buyurunEki Görüntüle 2249381
Yarım dilimi öğlene bıraktım ton balığı ile yiyecem yanına süzme yoğurt ve avakodo marul maydonoz ekleyecem .Afiyet olsun canım süperben hergün geç kahvaltı ediyorum zaten eşim tazecik sıcacık tam buğday ekmeği alıp geldi bende 1dilim yicem kahvaltı da dayanamadım ama başka karbon yok hatta ceviz de yemiycem bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?