- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.081
Günaydın canımGünaydın kızlar nasılsınız bugün
Iste bunlar hep kiskancliktannormal zamanda aklina gelmez ben diyete basladim dedim mi sana ne getireyim diye sorasi tutuyor cig kofte doner pide poğaça tatli hic bir seyyy ne masrafsiz kadin oldum bak diyorum
Ne zaman gidiyor eşin canım.Iste bunlar hep kiskancliktan
Çok hızlısın bakıyorum bende mutfak topluyorum halen. Evin işi de duruyor daha .Kızlar kahvemi içtim sporuma başlıyorumsağlam bir spor yapıp duşa giricem banyo sonrası da hazırlanıp anneme gidicez ordan gene girerim kızlar öptüm sizi
Evraklarla ugraisyo kuzum 1 2 haftaya gider kismetse doncem tabi onun gitmesini bekliyorummmNe zaman gidiyor eşin canım.
Listeye döneceksin değil mi
Çok hızlısın bakıyorum bende mutfak topluyorum halen. Evin işi de duruyor daha .
Iyi terlemeler canım
Harika görünüyor
Dün 12 saat filan iş yapınca öyle oldu canımNe zaman gidiyor eşin canım.
Listeye döneceksin değil mi
Çok hızlısın bakıyorum bende mutfak topluyorum halen. Evin işi de duruyor daha .
Iyi terlemeler canım
Yarım saat kadar oldu evimdeyim, iyiyim tüm aile sağlıklı ve mutluyuz Allah herkesin mutluluğunu, sağlığını, varlığını arttırsın.Günaydın kızlar nasılsınız bugün
Harika görünüyor
Afiyet olsun canım.Dün 12 saat filan iş yapınca öyle oldu canımbugün kahvaltıyı kurup kaldırmaktan başka işim olmadığı için direk spora geçtim sonrada duşa girdim çok iyi geldi birazdan da anneme varmış olurum varınca gene ordan arada girerim annem eskiden hamur işlerin sarmalar dolmalar yapardı şimdi ben kıza kıza artk sonunda oda korkmuş yapmıyor diyete uygun hazırlıyor sen gelcen diye et alıp geldim teras da mangal yakcaz yanına salata çeşitleri yaparız bide ot kavurdum diyete uygun herşey hazır hadi gel diyo hahaa
Amin canımYarım saat kadar oldu evimdeyim, iyiyim tüm aile sağlıklı ve mutluyuz Allah herkesin mutluluğunu, sağlığını, varlığını arttırsın.
Sen nasılsın canım
Ahahaaa annelerde alıştı canım artık napsinlar benim annemde öyle bana uydu kahveyle çikolata yiyiyor yine ama bana karışmıyor en azındanDün 12 saat filan iş yapınca öyle oldu canımbugün kahvaltıyı kurup kaldırmaktan başka işim olmadığı için direk spora geçtim sonrada duşa girdim çok iyi geldi birazdan da anneme varmış olurum varınca gene ordan arada girerim annem eskiden hamur işlerin sarmalar dolmalar yapardı şimdi ben kıza kıza artk sonunda oda korkmuş yapmıyor diyete uygun hazırlıyor sen gelcen diye et alıp geldim teras da mangal yakcaz yanına salata çeşitleri yaparız bide ot kavurdum diyete uygun herşey hazır hadi gel diyo hahaa
Tonbalık mı oBu da öğlen yemeğim kızlar Eki Görüntüle 2249456
Bırak getırsın dondurucuya atnormal zamanda aklina gelmez ben diyete basladim dedim mi sana ne getireyim diye sorasi tutuyor cig kofte doner pide poğaça tatli hic bir seyyy ne masrafsiz kadin oldum bak diyorum
Senın dıyet cok zor gecıyordur canım cektı ha sucuktan burnuma kokusu gelıyır ınan kıAy ben sucuga bayiliiriuuummmvalla kuzu adam bogazina oyle duskun ki su an yarin yicemiz yemegi hazirliyo mutfakta
190 derece de canım altüst 40 dakika yeter sen yapmadan haber ver tekrar söylerim konuşmalarda tekrar bulamazsın belkiBugün tavuk tava var dünden .
Ton balığı var . Dolapta bir parça etim var . Bugün ve yarın tekim diyeti rahat yaparım yemeklerin yanına süzme yoğurt ve avakado ve salata yaparım sebzem yok evde kabak patlıcan türü pazarda var bugün ne alsam acaba ıspanak alsam hafta içi kahvaltiya ıspanaklı yumurta mı yapsam iki gün acaba.
Menüyü beğendim . Afiyet olsun
Ya benim hedefim 68.50 aslında ama reglim yaklaşıyor wc zaten sorun regli ile beraber ne olacağını kestiremiyorum.
Hayırlısı olsun canım.
Aramıza dön canım bir diyetisyene başla bak yıllardır kendin veremiyorsun.kilo bizim en büyük düşmanımız
Nesfiti başka zaman yeseydin kızardım sana ama sınav dönemi de birşey demiyorum.
Yapacağım zaman sorarım sana yine çünkü organik ekmek yemek istiyorum . Peki pişirim süresi nasıl. Ben fırını iyi kullanamıyorum
Herkese teşekkür ederiz kızlar haftaya birinciliğe oynuyoruz
Afiyet olsun canimKızlar ben akşamı bugün erkenden yedim
Kahvaltı: dünki hamursuz diyet ıspanak böreğinden kare bir parça kadar,1haşlanmış yumurta,çay
Ara: 1dilim elma, 100ml sütten kahve
Öğlen: yarm kase yoğurda rendelenmş kereviz,3ceviz
Akşam: 1adana ,az salata
Su şimdiden 1.5 litre bitti akşama 2litreyi geçer
Sabah dan beri bahar temizliği yaptm 2adet bilkom yıkama silme 4adet sürgülü cam kapı +katlanan cam balkonun camları +3 odanın camları +dolapları silme yerleri silme vs. Ev çok camlı çift balkonlu ve büyük baya ciddi kalori harcadım şuan 2oda kaldı çayımı içiyorum 10dakikaya kalkıp onlarada girişicem
SchonerDuft ben başladım canm ekmeksiz menü yaptm bugün yarında aynı şekil protein+sebze yapı cam yine bir parça meyve ve 3ceviz yerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?