Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Iste bunlar hep kiskancliktan
Ne zaman gidiyor eşin canım.
Listeye döneceksin değil mi
Kızlar kahvemi içtim sporuma başlıyorum sağlam bir spor yapıp duşa giricem banyo sonrası da hazırlanıp anneme gidicez ordan gene girerim kızlar öptüm sizi
Çok hızlısın bakıyorum bende mutfak topluyorum halen. Evin işi de duruyor daha .
Iyi terlemeler canım

Ne zaman gidiyor eşin canım.
Listeye döneceksin değil mi

Çok hızlısın bakıyorum bende mutfak topluyorum halen. Evin işi de duruyor daha .
Iyi terlemeler canım
Dün 12 saat filan iş yapınca öyle oldu canım bugün kahvaltıyı kurup kaldırmaktan başka işim olmadığı için direk spora geçtim sonrada duşa girdim çok iyi geldi birazdan da anneme varmış olurum varınca gene ordan arada girerim annem eskiden hamur işlerin sarmalar dolmalar yapardı şimdi ben kıza kıza artk sonunda oda korkmuş yapmıyor diyete uygun hazırlıyor sen gelcen diye et alıp geldim teras da mangal yakcaz yanına salata çeşitleri yaparız bide ot kavurdum diyete uygun herşey hazır hadi gel diyo hahaa

Harika görünüyor
Afiyet olsun canım.
Benim de işim duruyor yap yap bitmez cam kapı silmeyecem daha çok erken.mayis başında halılar ile yapacam islerimi.
Yarım saat kadar oldu evimdeyim, iyiyim tüm aile sağlıklı ve mutluyuz Allah herkesin mutluluğunu, sağlığını, varlığını arttırsın.
Sen nasılsın canım
Amin canım
Iyiyim evde tekim hafta sonu eşim akşam 8 gibi geliyor . Birazdan anneme gidicem kardeşimin yanında durucam onlar nişana gidicek yemeğimi de garantiye aldım

Ahahaaa annelerde alıştı canım artık napsinlar benim annemde öyle bana uydu kahveyle çikolata yiyiyor yine ama bana karışmıyor en azından ama hala ekmek konusunda anlaşamıyoruz

190 derece de canım altüst 40 dakika yeter sen yapmadan haber ver tekrar söylerim konuşmalarda tekrar bulamazsın belki

Güne üzgün başladım kızlar ya eşimle kahvaltıya gidecektik ailecek 6 ay sonra büyük oğlum yine hasta oldu burnu filan akiyor diye çıkamadık dışarı kahvaltı da az yedim oyuzden moralim bozuktu 1 yumurta 1 dilim peynir domates salatalik bugün hafta sonu olduğu için geç kahvaltı yaptık oyuzden öğlen yok akşama etli bezelye yemeği yoğurt ve salatam var birazdan yiyeceğim

Afiyet olsun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…