- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.101
Geçmiş olsun canım havalar değişikGüne üzgün başladım kızlar ya eşimle kahvaltıya gidecektik ailecek 6 ay sonra büyük oğlum yine hasta oldu burnu filan akiyor diye çıkamadık dışarı kahvaltı da az yedim oyuzden moralim bozuktu 1 yumurta 1 dilim peynir domates salatalik bugün hafta sonu olduğu için geç kahvaltı yaptık oyuzden öğlen yok akşama etli bezelye yemeği yoğurt ve salatam var birazdan yiyeceğim
Ben genelde yoğurtla yerim canım tadı da bana göre iyiKızlar elimde keten tohumu var ben onu nasıl tüketebilirim yoğurt ile hoşuma gitmedi salataya da yakışmadı
Ben nedense ton balığını sevmiyorum ya her türlüsü salatası falan bir ara çok alırdık eşim severdi su an ağzıma sürmüyorumBu da öğlen yemeğim kızlar Eki Görüntüle 2249456
Yulaflı tostmu ilk defa duydum nasıl yaptınBugün
Kahvalti yulaflı tost 5 zeytin domates
Ara yarim elma 1 hurma
Akşam az karnıbahar yemeği az et sote iki kaşık bulgur pilavı
45 dk cardio bölgesel
2.5 lt su
Üç kaşık yulaf 1 yumurta az keten tohumu küçük parça eriyen peynir 1 kaşık tereyağı hepsini blenderdan geçirdim tost makinesine yağlı kağıt yerleştirdim ve üstüne yaydım yağlı kağıdı katlayıp kapattım bu şekilde pişti piştikten sonra arasına kasar koydum ekmek gibi oldu bu şekilde pişirdim arasında eridi aynı tost gibiYulaflı tostmu ilk defa duydum nasıl yaptın
Afiyet olsun canım nescafe çok iciyosun sanırım bende bir ara tiryakisiydim ama çok kalori varmış onda diyetisyen dedi hele ki ucu bir arada olandaSAbah
Patates salatası bol sarımsak sogan ve acılı (2yumurta sarılı) ara bescafe
Oglen
Tavuk
Salata
Ikındu
Nescafe
Aksam
Mantarlı tavuk salata 2 dışım ekmek
Çok güzel miş canım teşekkürlerÜç kaşık yulaf 1 yumurta az keten tohumu küçük parça eriyen peynir 1 kaşık tereyağı hepsini blenderdan geçirdim tost makinesine yağlı kağıt yerleştirdim ve üstüne yaydım yağlı kağıdı katlayıp kapattım bu şekilde pişti piştikten sonra arasına kasar koydum ekmek gibi oldu bu şekilde pişirdim arasında eridi aynı tost gibi
İcmezdım aslında ama cok uykum olunca basldım dınç olmam lazımAfiyet olsun canım nescafe çok iciyosun sanırım bende bir ara tiryakisiydim ama çok kalori varmış onda diyetisyen dedi hele ki ucu bir arada olanda
Ay ben sucuga bayiliiriuuummmvalla kuzu adam bogazina oyle duskun ki su an yarin yicemiz yemegi hazirliyo mutfakta
Ben nedense ton balığını sevmiyorum ya her türlüsü salatası falan bir ara çok alırdık eşim severdi su an ağzıma sürmüyorum
Türk kahvesi içmeyi denesen canım ben 1 fincan suya 2 ölçü Türk kahvesi ile kısık ateşte cezvede pişirip 1 fincan ılık sütün üzerine döküyorum. Bu şekilde içiyorum hem iştahı kesiyor hem de dinçleştiriyor.İcmezdım aslında ama cok uykum olunca basldım dınç olmam lazım
Aslinda kasap sucugu o kadarda zararli degidlir bence. Kurbanda fln yapyiriyo herkes kendi kasabina o baya gidiyo zaten sizde oyle yaptirsaniza kuzum cocuklar seviyo iyle seyleri bn eti seviyorum ya beyaz kirmizi farketmiyo esimde seviyo(gerci o her yemegi seviyo(yemeyi seviyoAslında bende öyleyim bir öğünü tamamlamadan sonrakinde ne yiyeceğimi düşünüyorum. Ee çoluk çocuk ta var mecbur yani
Şu sucuk meselesinde sıra, hani içine ne koyduklarını bilsem bende yerdim ama hiçbir markaya güvenmiyorum çocukluğumda babamın Bucak’ta yaşayan ahbapları kendileri yapar bize de gönderirlerdi. Ha sucuk salam sosise kafayı taktım yemiyorum, evdekilere de (ayda 1 kez pizzada izin var) yedirmiyorum. Ama başka bir sürü zararlı ve uygun içerikte olmayan şeyleri yiyorum.
Bir de ben yurt dışında olduğum dönem hiç et ve et ürünleri yemedim. O dönemde de unuttum bazı lezzetleri
Ayyyy bi munter vardı hatırlıyor musun. Herkes menü paylaşırken yazmış 100gr et 200gr et munter ve ben utanmasak kilolarca yiyecezAslinda kasap sucugu o kadarda zararli degidlir bence. Kurbanda fln yapyiriyo herkes kendi kasabina o baya gidiyo zaten sizde oyle yaptirsaniza kuzum cocuklar seviyo iyle seyleri bn eti seviyorum ya beyaz kirmizi farketmiyo esimde seviyo(gerci o her yemegi seviyo(yemeyi seviyo)) yaz gelse de yesiliklere bogulsak pazarda alcak hic bisi yok olanlarsa ates pahasi masallahhh
Evet o da et ve kurabiye canavariydiAyyyy bi munter vardı hatırlıyor musun. Herkes menü paylaşırken yazmış 100gr et 200gr et munter ve ben utanmasak kilolarca yiyecezAy eskileri de yadettim
Bu ara canım hep pirinç ve pirinç ile yapılan şeyler yemek istiyor, yerine ne koyabilirim acaba
Bulgurda çok şişkinlik yapıyor. Ama dolma yapabilirimEvet o da et ve kurabiye canavariydicanim ya napiyo acaba hic yok ortalikta hesabida kapandi mi etiket yapilmiyo. Bulgur la yap caninin istediklerini o pirince gore daha hafif biz genelde bulgur kullaniyoruz evde
Evet ton balığıTonbalık mı o
Ok canım iyi olur190 derece de canım altüst 40 dakika yeter sen yapmadan haber ver tekrar söylerim konuşmalarda tekrar bulamazsın belki
Üzüldüm senin adına canım başka zaman olur artıkGüne üzgün başladım kızlar ya eşimle kahvaltıya gidecektik ailecek 6 ay sonra büyük oğlum yine hasta oldu burnu filan akiyor diye çıkamadık dışarı kahvaltı da az yedim oyuzden moralim bozuktu 1 yumurta 1 dilim peynir domates salatalik bugün hafta sonu olduğu için geç kahvaltı yaptık oyuzden öğlen yok akşama etli bezelye yemeği yoğurt ve salatam var birazdan yiyeceğim
Afiyet olsun canım cardio da süperBugün
Kahvalti yulaflı tost 5 zeytin domates
Ara yarim elma 1 hurma
Akşam az karnıbahar yemeği az et sote iki kaşık bulgur pilavı
45 dk cardio bölgesel
2.5 lt su
Bir kere daha deneyim olmazsa belki gider bu seferBen genelde yoğurtla yerim canım tadı da bana göre iyi
Bende çok severek yemiyorum sırf protein elimin altında var diye yedim. Soğan ve yeşillikle güzel oluyor. Salata şeklinde değil de sandviç şeklindeBen nedense ton balığını sevmiyorum ya her türlüsü salatası falan bir ara çok alırdık eşim severdi su an ağzıma sürmüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?