Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sabah yesillik keci peyniri domates salatalik iki dilim ekmek bir bardak cay.

oglen bir kase yogurt.

aksam bir tane lahmacun salata bir bardak ayran

kizlar annem yag ve su olcumu yapan tarti almis dun tartildim protein dusuk diger hepsi saglikli gosterdi birde kilo verince yuzum coktu herkes daha verme yeter diyor napmaliyim acaba

Günaydın bu ara çok uyuyorum ya bebekle beraber her uyuduğunda bende uyuyorum niyeyse sabah bi 7 de kalktık 1 saat oynadık sonra o mama içerken uyudu bende onunla şimdi yeni uyandik gerçi biraz benimle uyuyorken daha çok uyuyor diyede yatıyorum onunla sonra uyumak istemesemde uyuyorum dişsıkıntısından galiba tek uyurken 30 dk da uyanıyor benim koynumdaykrn 2 saat uyuyor

Bugün canım hiç kahvaltı yapmak istemiyor o yüzden meyve hakkımı sabah kullanarak 2 armut yiyeceğim üzerine de biraz tarcın dökeceğim
Öğlen haşlanmış sebze tabağı ve ızgara tavuk var
Aksama da karar vermedim ama yazın hazirladigim konservelerden açarım herhalde fasulye yada bamya bitsinki yaz geliyor yenilerini yapalim

Biz hep oyleydik canım hatta şimdi bile uyuyor yanımda:) bı ara uyumuyor dum gündüz düzelmişti 1-1,5 saat uyuyor du ama bu sıralar yine 30-45 dk anca uyuyor çok yorgunsa 1,5 saat uyuyor bugün de erken kalktığı için erken uyudu bende biraz uykusunda akşam mizlamasin diye yanında yatıyorum:) 22ayligiz
Siz kaç ayliksiniz

Bence biraz yüz çöküklügünden bisey olmazz sen hedefine var
bende oyle dusunuyorum en azindan hedefe varayim 2 kilo alsamda yada versemde en azindan o kadar kotu durmuyorum. spora devam ederim kilomu korurum diye dusunuyorum

bende oyle dusunuyorum en azindan hedefe varayim 2 kilo alsamda yada versemde en azindan o kadar kotu durmuyorum. spora devam ederim kilomu korurum diye dusunuyorum
En guzeli bazen tanıdıklar akrabalar biraz fazla karışır hayata sen hangi kilo da mutlusun sen hangi görüntüyü istiyorsun beden senin sen bedeninle nasıl yaşamak istiyorsan öyle yaşa

6 aylık canım çok yoruyor gerçekten Allaha şükür gaz sancılarımız filan bitti de bitmeyen aglamalarimiz kesildi onunla yatınca da uyuyorum işte ben onunla uyu onunla kalk hayır bir de hissediyor nezaman yanından kalkıp iş yapmaya gitsem ağlama sesiyle işi yapamadan geri dönüyorum işe de başlayacağım haftaya artık anneler düşünsün diyerek uyuyorum valla

N

Nasıl bir çay bu içinde neler var
bir tatli kasigi yesil cay bir kabuk tarcin bir limon yarim yesil elma 3 tane karabibier ve 3 tane karanfil 2 lt ye yakin kaynamis su uzerine soguyunca bir tane sade soda dolapta bekleyecek. sonra gun icinde tuketilecek odem attici cay canim.

Bo denıyım canım tesekkurederım

Uyu gitsin kız :) ben bazen geceleri tuvalete bile gidemiyorum hala bile hemen uyanıyor sıkışık sıkışık yatıyorum mecbur :)

Sınavda başarılar canım
Tesekkur ederim kuzum guzel gecti hepsi
Bırak getırsın dondurucuya at ben getrdı mı atıyırum mısafır geldı mı şıpsak hazır
Dondurucuda kalmiyor ama gozum dondumu cikarip yiyorum canim o yuzden eve hic abur cubur da almiyorum misafir gelir diye 1 poset abur cubur aliyorduk ben 1 tane 1 tane diye diye bitirmis oluyordum
Evet o da et ve kurabiye canavariydi canim ya napiyo acaba hic yok ortalikta hesabida kapandi mi etiket yapilmiyo. Bulgur la yap caninin istediklerini o pirince gore daha hafif biz genelde bulgur kullaniyoruz evde
Bende hatirliyorum onu kurabiyeleri cok sevdigini bide avatarinda turuncu sacli bi animasyon karekteri oldugunu napiyor acaba simdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…