- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.141
Afiyet olsun canimsabah yesillik domates salatalik peynir cesitleri tahin zeytin iki dilim ekmek bir bardak cay.
ara sutlu kahve hurma
aksam 5 tane izgara kofte biber salata
bir bardak ayran.
2.5 lt su. 1 saat yuruyus.
sagol canimin iciAfiyet olsun canim
Bugun benim cok duzensiz oldu canim kacamak yok gibi birsey hatta ac gezdim regli de oldum evde degildim eve gelincede yorgunluktan uyudum kaldim yine ac gibiydim uyudugumda 1 elma yiyip yattim sadece kahvaltiyla ve oglen yedigim 10 15 findikla duruyordumsagol canimin ici
evet canim cok duzensiz olmus bizde yemegi disarda yedik bugun. Yoksa bende corba salata tavuk ya da balik dusunuyordum.Bugun benim cok duzensiz oldu canim kacamak yok gibi birsey hatta ac gezdim regli de oldum evde degildim eve gelincede yorgunluktan uyudum kaldim yine actim uyudugumda 1 elma yiyip yattim sadece kahvaltiyla duruyordumoglende az birsey findik yedim aksamda uyaninca 1 kasik makarnayla findik kadar peynir 1 zeytin 1 saatten fazla da yurudum
Biraz karışık da yazmisim duzenli yazarsam soyleevet canim cok duzensiz olmus bizde yemegi disarda yedik bugun. Yoksa bende corba salata tavuk ya da balik dusunuyordum.
Afiyet olsun tatlımsabah yesillik domates salatalik peynir cesitleri tahin zeytin iki dilim ekmek bir bardak cay.
ara sutlu kahve hurma
aksam 5 tane izgara kofte biber salata
bir bardak ayran.
2.5 lt su. 1 saat yuruyus.
Afiyet olsun canımSabah
1yumurta sarisu cay
Domates
Zeytin
2 kucuk parca gozleme
Oglen
Sarimsakli yogurt
3catal kizartma
Aksam
Melemen
Mantarlu tavuk
Suyu az ictim
Doymaman normal canım hiçbişey yememissin kiBiraz karışık da yazmisim duzenli yazarsam soyle
Sabah
1 elma
Oglen
2 yumurta
1 dilim ekmek
2 3 zeytin
4 gibi
10 15 findik
6 gibi
Yarim elma
8 de
1 kasik makarna
Findik kadar peynir
1 zeytin
Acimmmm
Ac kaldim bu gunhic doymadim
corba salata seklinde yesen daha cok doyardin canimBiraz karışık da yazmisim duzenli yazarsam soyle
Sabah
1 elma
Oglen
2 yumurta
1 dilim ekmek
2 3 zeytin
4 gibi
10 15 findik
6 gibi
Yarim elma
8 de
1 kasik makarna
Findik kadar peynir
1 zeytin
Acimmmm
Ac kaldim bu gunhic doymadim
afiyet olsun canim cok guzel menuBugün
Kahvaltı peynirli omlet 5 zeytin 2 ceviz domates
Ara yarim elma 1 hurma
Akşam karışık et ızgara salata
2 lt su
afiyet olsun canim.Sabah
1yumurta sarisu cay
Domates
Zeytin
2 kucuk parca gozleme
Oglen
Sarimsakli yogurt
3catal kizartma
Aksam
Melemen
Mantarlu tavuk
Suyu az ictim
Doymaman normal canım hiçbişey yememissin ki
Evde degildim kizlar ondan boyle oldu sinava gittim eve geldigimde 5 di 6 gibi uyudum kaldim yorgunluktancorba salata seklinde yesen daha cok doyardin canim
Oo günaydın bana çok yaklaştın bende kahvaltıdan sonra tartıldım wc olmayınca ac tartilmak istemedim wcden sonra tok karnına 70.20.çıktım. regli şişliğim de var sen oldun mu.Ilk bildirim benden olsun
Cuma 71.1
Bu sabah 70.8
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?