- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.161
yok canım yapmadım pazara çıkmadım hafta sonuSchonerDuft cayi yaptin mi canim
Oooo tokken oyleyse acken 69lardasinOo günaydın bana çok yaklaştın bende kahvaltıdan sonra tartıldım wc olmayınca ac tartilmak istemedim wcden sonra tok karnına 70.20.çıktım. regli şişliğim de var sen oldun mu.
Sınavların nasıl geçti
muhtemelen 69 lardayımOooo tokken oyleyse acken 69lardasinOldum canim dun basladi.
Sinavlarda guzel gecti iyiydi
kuru kayısı dene canım senin dediğin gibi yapıyorum arada sıkıntı olsada çok iyi gidiyor sindirim sistemimgunaydin kizlar ben sabit ciktim 58,10 ama wc sikintim var iki gundur.
Ilk bildirim benden olsun
Cuma 71.1
Bu sabah 70.8
Tebrikler canım tabi tok karnına fark ediyor kesinlikle 69lardasınOo günaydın bana çok yaklaştın bende kahvaltıdan sonra tartıldım wc olmayınca ac tartilmak istemedim wcden sonra tok karnına 70.20.çıktım. regli şişliğim de var sen oldun mu.
Sınavların nasıl geçti
Canım wc sıkıntısına rağmen sabit çıkıyorsan düşüş olmuş demektirgunaydin kizlar ben sabit ciktim 58,10 ama wc sikintim var iki gundur.
evet canim catladim iki gunden beri birazdan stresten herhalde anlamadim.Canım wc sıkıntısına rağmen sabit çıkıyorsan düşüş olmuş demektir
cok mu canim 200 100 gram sorun degil 500 bile veriliyor ama stres oluyor gliba insan.Her pazartesi gibi + dayım
evet canim onu deniyorum birazda stresten herhalde.kuru kayısı dene canım senin dediğin gibi yapıyorum arada sıkıntı olsada çok iyi gidiyor sindirim sistemim
ohh canim masallah tebrikler.Ilk bildirim benden olsun
Cuma 71.1
Bu sabah 70.8
tokken 1 kilo fark ediyor canim 69 dasin kesinlikle birde regl sisligi 500 gr fark ettiriyor.muhtemelen 69 lardayım
ama karnım çok şiş yabende olaydım günümü de şaşırdım takvimi yanlışlıkla sildim telefondan 5 senelik veriler gitti
hadi gözün aydın o zaman
Bebegini buyutuyodur napsinnn yaşini gecmis tir onunki tam hareketli zamanlari kosturuyodur pesinde :)Tesekkur ederim kuzum guzel gecti hepsi
Dondurucuda kalmiyor amagozum dondumu cikarip yiyorum canim o yuzden eve hic abur cubur da almiyorum misafir gelir diye 1 poset abur cubur aliyorduk ben 1 tane 1 tane diye diye bitirmis oluyordum
Bende hatirliyorum onu kurabiyeleri cok sevdigini bide avatarinda turuncu sacli bi animasyon karekteri oldugununapiyor acaba simdi
BendeHer pazartesi gibi + dayım
Öğlen yemeği yok galiba dimisabah yesillik domates salatalik peynir cesitleri tahin zeytin iki dilim ekmek bir bardak cay.
ara sutlu kahve hurma
aksam 5 tane izgara kofte biber salata
bir bardak ayran.
2.5 lt su. 1 saat yuruyus.
İNŞALLAH CANIM YA REGLİM BİTİNCE İNİYOR ŞİŞLİĞİM BAKALIM NASIL OLCAK BU HAFTATebrikler canım tabi tok karnına fark ediyor kesinlikle 69lardasındaha regleyide atınca hedefini tutturup cumaya 68lere geçebilirsin canım
STRESSE ZOR YA BENİMDE GENELDE STRESTEN OLUYORDUevet canim onu deniyorum birazda stresten herhalde.
İNŞALLAH YA BU HAFTA BAYAĞI SIKI TUTACAM O GÜCÜ GÖRDÜM KENDİMDEtokken 1 kilo fark ediyor canim 69 dasin kesinlikle birde regl sisligi 500 gr fark ettiriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?