Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Oooo tokken oyleyse acken 69lardasinOldum canim dun basladi.
Sinavlarda guzel gecti iyiydi

Oooo tokken oyleyse acken 69lardasinOldum canim dun basladi.
Sinavlarda guzel gecti iyiydi
muhtemelen 69 lardayım
ama karnım çok şiş ya bende olaydım günümü de şaşırdım takvimi yanlışlıkla sildim telefondan 5 senelik veriler gitti
hadi gözün aydın o zaman

güncel kilom :75.6
gruptan ayrılmam sizler için iyi olacak sanrım ortalamanızı düşürmem en azından herşey için teşkkür ederm 2 hafta zorda bırktım sizi hakkınızı helal edn iyiki tanıdım sizleri

Tebrikler canım tabi tok karnına fark ediyor kesinlikle 69lardasın daha regleyide atınca hedefini tutturup cumaya 68lere geçebilirsin canım

muhtemelen 69 lardayım
ama karnım çok şiş ya bende olaydım günümü de şaşırdım takvimi yanlışlıkla sildim telefondan 5 senelik veriler gitti
hadi gözün aydın o zaman
tokken 1 kilo fark ediyor canim 69 dasin kesinlikle birde regl sisligi 500 gr fark ettiriyor.

Bebegini buyutuyodur napsinnn yaşini gecmis tir onunki tam hareketli zamanlari kosturuyodur pesinde :)

Tebrikler canım tabi tok karnına fark ediyor kesinlikle 69lardasın daha regleyide atınca hedefini tutturup cumaya 68lere geçebilirsin canım
İNŞALLAH CANIM YA REGLİM BİTİNCE İNİYOR ŞİŞLİĞİM BAKALIM NASIL OLCAK BU HAFTA
evet canim onu deniyorum birazda stresten herhalde.
STRESSE ZOR YA BENİMDE GENELDE STRESTEN OLUYORDU
tokken 1 kilo fark ediyor canim 69 dasin kesinlikle birde regl sisligi 500 gr fark ettiriyor.
İNŞALLAH YA BU HAFTA BAYAĞI SIKI TUTACAM O GÜCÜ GÖRDÜM KENDİMDE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…