Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

evet canim dun gec kahvalti yaptim birde 5 te yedim aksam yemegini.
Arada oluyor öyle canım bende kahvaltıyı geç yaptimiöğlen yemiyorum sabah 6 da uyanıyorum ama hemen kahvaltı yapamıyorum genelde 11 ı biliyor kalkar kalmaz yemek yiyenlere imrenmişimdir güne erken başlıyorlar

ben bazen erken kalkinca sadece bir tane yumurta haslayip yiyorum sonra 10 da kahvalti yapiyorum.

Bende geçen ayki zamanda olursa regli olmama az kaldi ağrılarım var ama hep düzensiz olduğumdan kestiremiyorum bugün de sanki biraz şişliğim var gibi tartida sabit çıktım ama kendimi rahatsız hissediyorum
KİMYONLU SU YA DA KEKİK İÇ ŞİŞLİĞİN VE REGLİN İÇİN İYİ GELİR

yok canım yapmadım pazara çıkmadım hafta sonu
Bizimde bugun var bikac sebze alirim kendime
muhtemelen 69 lardayım
ama karnım çok şiş ya bende olaydım günümü de şaşırdım takvimi yanlışlıkla sildim telefondan 5 senelik veriler gitti
hadi gözün aydın o zaman
5 sene mi Kesin 69 lardasin reglide oldun mu bayagi gider kuzum ben daha 70 in sonlarindayim insallah hedefi tuttururum 69.9
tebrikler canım
tesekkur ederim canim
Her pazartesi gibi + dayım
Ne kadar arti canim ben cuma 71.1 cumartesi 72.3 pazar 71.3 en son bugun 70.8 2 gun icinde bayagi oynadi regli oldum yurudum falan cikti indi
ohh canim masallah tebrikler.
Tesekkur ederim canim
Bebegini buyutuyodur napsinnn yaşini gecmis tir onunki tam hareketli zamanlari kosturuyodur pesinde :)
Belki oda birgun ugrar canim

Benimde çok oynuyor canım haftasonu tam o şekilde çıkıp iniyor sürekli 1kilo ya yakın çıktı bu sabah ama yarına gene iner sanırım genelde pars leri hep böyle oluyorum

Benimde çok oynuyor canım haftasonu tam o şekilde çıkıp iniyor sürekli 1kilo ya yakın çıktı bu sabah ama yarına gene iner sanırım genelde pars leri hep böyle oluyorum
Benim tek bu haftalik oldu canim ondan once hic olmadi hafta sonu duzenin mi bozuluyor ondan olabilur mi aceba

Bugun kan vermeye gidecektim kuzum ama cok cok erken uyandim dunden de zaten cok yememistim 6 gibi uyandim 9 a kadar bekleyemedim yedim yarin kan vermeye gitmeyi dusunuyorum senin sonuclar cikti mi

Bugun kan vermeye gidecektim kuzum ama cok cok erken uyandim dunden de zaten cok yememistim 6 gibi uyandim 9 a kadar bekleyemedim yedim yarin kan vermeye gitmeyi dusunuyorum senin sonuclar cikti mi
Canım 8de açılıyor sağlık ocaklari kuzucum 8 - 8:30 civarı gidebilirdin hatta daha da iyi olur ama olsun birşey olmaz yarın gidersin bana da sonuç için 15:00 gibi gelsen daha iyi olur demişti bende onu bekledim tatlım birazdan giyinip gidicem sonucu alıp parka geçeriz ordan size durumları yazarım

ay ben 9 diye biliyordum keske bilseydim giderdim ya neyse yarin sabaha artik yaz canim sonuclarini ben de yaptiricam ya yazarim sonuclar cikinca
kan sonuclarini regli olma durumu etkiliyor mu canim hic o zamanlarda baktirmadigim icin bilmiyorum zaten cok yaptiran biri de degildim yaptirdigim da da kan degeri genelde de hep 13 13.5 civari cikiyordu ama b12 eksik olabilir

Kızlar sğ. O dan geliyorum çok gıcık oldum yaaa dr dioki benim programımda çıkmıyor sonucunuz hemşire hanım başka bir programdan girmiş kendisi burda yok yarın gelin dedi çok gıcık oldum bu ne saçma şey uğraşmak mı istemedi gerçek mi anlamadım ama yarın gene gidicem mecburen

AAA BENDE SORAYIM DİYECEKTİM SEN E DEVLETİNDEN BAKAYDIN SONUÇLARA . ZATEN SAÇMALIK HMŞİRENİN EKRANINA MI DÜŞERMİŞ SONUÇLAR YA

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…