- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.181
evet canim dun gec kahvalti yaptim birde 5 te yedim aksam yemegini.Öğlen yemeği yok galiba dimi
Arada oluyor öyle canım bende kahvaltıyı geç yaptimiöğlen yemiyorum sabah 6 da uyanıyorum ama hemen kahvaltı yapamıyorum genelde 11 ı biliyor kalkar kalmaz yemek yiyenlere imrenmişimdir güne erken başlıyorlarevet canim dun gec kahvalti yaptim birde 5 te yedim aksam yemegini.
ben bazen erken kalkinca sadece bir tane yumurta haslayip yiyorum sonra 10 da kahvalti yapiyorum.Arada oluyor öyle canım bende kahvaltıyı geç yaptimiöğlen yemiyorum sabah 6 da uyanıyorum ama hemen kahvaltı yapamıyorum genelde 11 ı biliyor kalkar kalmaz yemek yiyenlere imrenmişimdir güne erken başlıyorlar
KİMYONLU SU YA DA KEKİK İÇ ŞİŞLİĞİN VE REGLİN İÇİN İYİ GELİRBende geçen ayki zamanda olursa regli olmama az kaldi ağrılarım var ama hep düzensiz olduğumdan kestiremiyorum bugün de sanki biraz şişliğim var gibi tartida sabit çıktım ama kendimi rahatsız hissediyorum
canım sorma ben size bakıp çıkıyoprum gecen haftadan beri bunalımdayım sebepsiz yedim regl olacam psıkolojım bozuldu bgn tekrar başladım
Bizimde bugun var bikac sebze alirim kendimeyok canım yapmadım pazara çıkmadım hafta sonu
5 sene mimuhtemelen 69 lardayım
ama karnım çok şiş yabende olaydım günümü de şaşırdım takvimi yanlışlıkla sildim telefondan 5 senelik veriler gitti
hadi gözün aydın o zaman
tesekkur ederim canimtebrikler canım
Ne kadar arti canim ben cuma 71.1 cumartesi 72.3Her pazartesi gibi + dayım
Tesekkur ederim canimohh canim masallah tebrikler.
Belki oda birgun ugrar canimBebegini buyutuyodur napsinnn yaşini gecmis tir onunki tam hareketli zamanlari kosturuyodur pesinde :)
Benimde çok oynuyor canım haftasonu tam o şekilde çıkıp iniyor sürekli 1kilo ya yakın çıktı bu sabah ama yarına gene iner sanırım genelde pars leri hep böyle oluyorumBizimde bugun var bikac sebze alirim kendime
5 sene miKesin 69 lardasin reglide oldun mu bayagi gider kuzum ben daha 70 in sonlarindayim insallah hedefi tuttururum 69.9
tesekkur ederim canim
Ne kadar arti canim ben cuma 71.1 cumartesi 72.3pazar 71.3 en son bugun 70.8 2 gun icinde bayagi oynadi regli oldum yurudum falan cikti indi
Tesekkur ederim canim
Belki oda birgun ugrar canim
Benim tek bu haftalik oldu canim ondan once hic olmadi hafta sonu duzenin mi bozuluyor ondan olabilur mi acebaBenimde çok oynuyor canım haftasonu tam o şekilde çıkıp iniyor sürekli 1kilo ya yakın çıktı bu sabah ama yarına gene iner sanırım genelde pars leri hep böyle oluyorum
Bugun kan vermeye gidecektim kuzum ama cok cok erken uyandim dunden de zaten cok yememistim 6 gibi uyandim 9 a kadar bekleyemedim yedim yarin kan vermeye gitmeyi dusunuyorum senin sonuclar cikti miBenimde çok oynuyor canım haftasonu tam o şekilde çıkıp iniyor sürekli 1kilo ya yakın çıktı bu sabah ama yarına gene iner sanırım genelde pars leri hep böyle oluyorum
Sorunsuz girebiliyorum canim ama resim yukleyemedim ugrastim ugrastim sabah tarti fotografi aticaktim atamadim bir turluSiz sirunsuz girebilmisiniz galiba siteye
Canım 8de açılıyor sağlık ocaklari kuzucum 8 - 8:30 civarı gidebilirdin hatta daha da iyi olurBugun kan vermeye gidecektim kuzum ama cok cok erken uyandim dunden de zaten cok yememistim 6 gibi uyandim 9 a kadar bekleyemedim yedim yarin kan vermeye gitmeyi dusunuyorum senin sonuclar cikti mi
Canım 8de açılıyor sağlık ocaklari kuzucum 8 - 8:30 civarı gidebilirdin hatta daha da iyi olurama olsun birşey olmaz yarın gidersin bana da sonuç için 15:00 gibi gelsen daha iyi olur demişti bende onu bekledim tatlım birazdan giyinip gidicem sonucu alıp parka geçeriz ordan size durumları yazarım
AAA BENDE SORAYIM DİYECEKTİM SEN E DEVLETİNDEN BAKAYDIN SONUÇLARA . ZATEN SAÇMALIK HMŞİRENİN EKRANINA MI DÜŞERMİŞ SONUÇLAR YAKızlar sğ. O dan geliyorum çok gıcık oldum yaaa dr dioki benim programımda çıkmıyor sonucunuz hemşire hanım başka bir programdan girmiş kendisi burda yok yarın gelin dediçok gıcık oldum bu ne saçma şey uğraşmak mı istemedi gerçek mi anlamadım ama yarın gene gidicem mecburen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?