Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

blonde ambition sen benim yokluğumu farkederdin bu sefer hiç hissetmedin
Canım 2 gündür bende yoktum annemdeydim dün hiç girmedim diyebilirim hızlıca bir girdim tamamına bakamadan çıktım önceki gün yani cmts de sadece sabah girdim annem e gidiyorum dedim hatta kuzum dün gece eve döndük bu sabah da hızlıca bakp sadece cvp yazılcaklara cvp yazıp çıktım kuzum gene dışardayım ondan yani yoks bende aktif girseydim direk farkederdim canım bugün girince gördüm regleden psikolojim iyi diil filan gibi birşey yazmşsın onu okudum kuzum kendini salma yiyip içtikleri boşver bende bugün gene artı çıktm bunları düşünmeden önümüze bakalım bence bugün güzel bir spor yaparak baştan başlayalım gene olur mu ben eve gidince zumba yapmayı düşünüyorum zumba uygulaması indirdim onla yapıcam

AAA BENDE SORAYIM DİYECEKTİM SEN E DEVLETİNDEN BAKAYDIN SONUÇLARA . ZATEN SAÇMALIK HMŞİRENİN EKRANINA MI DÜŞERMİŞ SONUÇLAR YA
Canım ilk dedi ki sadece şeker mi hayır detaylı herşey bakıldı diyince böyle dedi bana resmen bu uğraşmak istemedi dimi bide dedim baş ağrısı için hap yazdrcaktm onuda yarın gelince yazarız sizden sonraki sıraya bastım dedi bu ne ya çok sinir oldum resmen ilgilenmek istemedi değiştircem bu kadını zaten çok suratsız tam s3vmediğim insan tipi

bgn tekrar başladım zaten cnm açlıkta hissetmedim ama aşırı herseyi yeme isteği geldi bıkkınlık oldu sanırım akşam yapabilirsem ben de yapıcam spor zumba iyi olur evet cnm

bgn tekrar başladım zaten cnm açlıkta hissetmedim ama aşırı herseyi yeme isteği geldi bıkkınlık oldu sanırım akşam yapabilirsem ben de yapıcam spor zumba iyi olur evet cnm
Oluyor canım hepimizde çok normal çok uzun zamandır diyetteyiz ondan arada bıkkınlık geliyor heleki - görmeyince yada + görünce zaten direk psikolojim olarak diyet dışı şeyler yemek istiyor insan O bende de oluyor ama hedefimize varmanın tek yolu devam et canım diyet yemek tariflerine bir göz at biraz o psikolojiden uzaklaştırır değişik diyet tariflerinden filan yap canım o tarz şeyler ye

Öyle canım gerçekten bendede oluyor bıkkınlık hepimizde olduğu gibi artık bıkıyoruz uzun zamandır diyetteyiz geçen herşeyi yiyesim geldi hele regl iken daha bi fazla hala da biktim ama yapıyorum hedefimiz için devam etmeliyiz orkide1453

Kahvaltı: 1porsiyon nesfit

Ara: 1bardak süt 7çilek

Öğlen: adana ve salata

Ara: 2form bisküvi

Akşam: 2köfte,3kşk bulgur pilavı,2kşk kereviz

Birazdan zumba yapıcam bisiklet de yapmayı düşünüyorum şu az içtim 1lt bile bitmedi anca 750ml içebildim ama yatana kadar 1lt daha içip 1.75 yaparm

Kahvalti
2 kiymali yumurta
1.5 dilim ekmek
1 yk tuljm peyniri
1cay kasigi tereyağ
1 cay kasigi tahin 2 dal yesil sogan
Oglen
Yok uyuyordum
4 gibi
1 salatalik
12 13 findik 4 fistik
Çatalın ucuyla minicik makarna
Aksam
5 firin kofte
Bol salata
Yarim dilim ekmek
Suyu takip etmedim ama 1 lt olmustur yatana kadar 1 1.5 litre daha icerim
50 dk tempolu yürüyüş
25 dakikada pazarda dolandim

Afiyet olsun canim cok guzel

Mukemmel 🐿

Çok güzel canım afiyet olsun sporunda süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…