Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydın kızlar
dünkü menümü yazayım blonde ambition
kahvaltı 11
yarım portakal 1 süt

öğlen
1 tabak kuru fasulye 2 kaşık pilav
ayran ve domates

ara 1 süt bir avuç leblebi

akşam
tavuk ve yoğurtlu kereviz salatası 1.5 kase kadar
2dilim ekmek
yeşillik 3 hurma

Günaydın canım.
Aaa ne saçmalık başka lab mı yokmuş ki .
Tartıldın mı bugün
Hedefledigin kilonun altındayım da bugün söyleyim dedim
Hem de wc yok
ikimizin vc sorunu ne olacak böyle ben de tahliller elimde devlet önce dahiliyeye sonra diyetisyene yönlendiriyormuş ben de yarın falan gitmeyi düşünüyorum

Dünkü menü
Sabah
Kahvaltı öncesi 2 kuru kayısı ve 2 bardak su 7.00 gibi
Kahvaltı 7.30 da bitmişti
2.kaşar dilimi arasına omlet
Yarım dilim.kepekli ekmek
Kahvaltı ile ayva ve kayısı hoşafı şekersiz
Üstüne sütlü nescafe
Ara
Yok
Öğlen
1 tabak mercimek çorba
Avuç içinden küçük tavuk köz
Ara
Kahve çay
Akşam 18.30 gibi
200 gr a yakın biftek
4 yk yeşil fasulye
1 ceviz büyüklüğü haşlama patates
2 yk süzme yoğurt
Sabah kalan ekmeğin yarısı
Ara
Türk kahvesi
Yemek sonrası yürüyüş yaptık biraz sahil biraz avm de gündüzde yürümüştüm ortalama 7 bin adımı geçti

Çok güzel tatlım harikasın

Akşam ekmek olmasaydı güzel menü derdim.ekmek ve pilav aynı olmamali
Süper gidiyorsun canım çok sevindim senin adına :)
Sağol canım sen naptın ne durumdasın bir geliyorsun bir gelmiyorsun
ikimizin vc sorunu ne olacak böyle ben de tahliller elimde devlet önce dahiliyeye sonra diyetisyene yönlendiriyormuş ben de yarın falan gitmeyi düşünüyorum
Ya benim stresten bağırsak sendromu var ya ondan onunda tedavisi yok .
Böyle durumlarda kendimi mutlu edecek şeyler yapıyorum yürüyüş te iyi geliyor . Kuru kayısıda inat ettim ama faydasını gördüm dene istersen sende ilaçtan daha iyi

Günaydın canım.
Aaa ne saçmalık başka lab mı yokmuş ki .
Tartıldın mı bugün
Hedefledigin kilonun altındayım da bugün söyleyim dedim
Hem de wc yok
Saglik ocagina gittim canim oyle yaziyordu valla kan alan hemsireye sordum oda laboratuarda sorun var dedi
tebrik ederim fistik tartildim dune gore 100 gr cik eksik 70.7 ciktim cumaya gore de -400deyim ama seni yakalayamam bu haftada daha simdiden benim hedef koydugum kilodasin ben oraya geleyim
Afiyet olsun canim guzel menun
Günaydın kızlar
Gunaydin tatlim

Saglik ocagina kan vermeye gittim bide ac kaldim bekledim 1.30 saat gidince ne olsun 25 29 mart arasi kan almiyorlarmis sikinti varmis laboratuvar da
Şu muhabbetlere çok gıcık oluyorum geçen yıl bende kaç kez gittim yok kan alma tüpümüz bitti?yok bugün almıyoruz vs. Hayret bu yıl hemen aldılar dedim bu sefer de sonucu bir türlü alamıyorum birazdan tekrar görcem bende inşlh şu sonucu artk alırım

Günüm yoğundu ya beyan günleri canım çıkıyor akşam da eşimle dışarı çıktık biraz.sabah wc olmadan tartıldım 69.80 çıktım wc olsa çok iyi olacaktı
Oooo süper canm 69ları tekrar görmüşsün hemde wc siz emek ki dahada fazla verdin ve cumaya da daha var harika gidiyorsun

Git canım bende bugün artk bir aksilik olmadan şu sonucu alabilirsem diyetisyen e gidicem

Güzel menü canım leblebi yememeye çalış çünki oda karbonhidrat diyetisyenler leblebiye izin vermiyor onun dışında güzel menü

Harika canım wc olsa kimbilir kaç gelirdin
bilmiyorum yaa bugün daha dikkatli olacam .senin nasıl gidiyor
sende iyi gidiyorsun reglin bitsin birden inersin ben günümü şaşırdım 2 3 güne olurum sanırım . olsam da 68 i görsem . ben uçmaya devam ediyorum arkamdan koşarsan belki yetişirsin
Oooo süper canm 69ları tekrar görmüşsün hemde wc siz emek ki dahada fazla verdin ve cumaya da daha var harika gidiyorsun
yaa inşallah bugün kü menümde güzel öğlen bozulmaz ise akşamda yürüyüş yapsam yapamazsam da zumba yapsam wcde halolursa 68 i görürüm yarın o kadar iddalıyım
senin nasıl gidiyor

Alabildin mi canim sonuclari
Vay vay ucuyorsun gerçekten insallah olacak bir gun
afiyet olsun canım ekmeği kepek ya da tam buğdaylı yesen daha sağlıklı olur lif oranları daha yüksek onların
Genelde dedigin gibi yiyorum tatlim ama bugun buzluktaydi cikarmayi unuttum ondan beyaz yedim unonun tam tahilli keten tohumlu ekmegini aldim 2 dilim 2 dilim buzdolabi posetiyle posetleyip attim buzluga

Sabah kahvaltı da 1 yumurta 1 tam b. Ekmegi 1 bardak süt 1 dilim peynir
Ara bir kase ev yoğurdu
Öğlen tavuk göğsü haşlanmış 5 kaşık kepekli makarna 1 bardak ayran ve salata
Ara 2 ceviz bir bardak form çayı
Akşam haşlanmış brokoli az zeytinyagli salata

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…