- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.281
İYİ YAPIYORSUN TADINI ÇIKAR VALLA .Hosbulduk canim özledim sizleri bi yazayim dedim
Sabah bi cikiyoruz evden aksam anca giriyoruz
Dişlerimi yaptırıyorum burda aradada ona ugruyorum
Hazir izindeyken doktor islerimi hallediyorum
Sen nasilsin is yogunlugun azaldimi
YA BEN ALDIM KOKUYU BEN HASSASIM BİRDE UZUN ZAMANDIR VAR DOLAPTA ONDANDA OLABİLİR SEN NASIL YAPYORSUNKakao yağı kokuyor mu ?
Ben Hindistan cevizi yağı ile yaptım ama oda sıcaklığında hemen yumuşuyor tadı fena değil di ama bide kakao yağı denemek istiyordum
SÖZÜ ALDIK ONA GÖREBu sıra yapamıyorum canım ya spor oğluma tuvalet eğitimi verecem inşallah o sırada takip edemem belki ama sonra olabilir @tgb1907 da gelince
SANIRIM SUYU ÇOK KAYNATTIManladim canim ay onu nasil becerdin kizzzzz
Oyu gidiyor canım bakalım cumaya değişmezse eğer yolculuk var yarın ödem yapmaz inşallahbilmiyorum yaa bugün daha dikkatli olacam .senin nasıl gidiyor
sende iyi gidiyorsun reglin bitsin birden inersin ben günümü şaşırdım 2 3 güne olurum sanırım . olsam da 68 i görsem . ben uçmaya devam ediyorum arkamdan koşarsan belki yetişirsin
yaa inşallah bugün kü menümde güzel öğlen bozulmaz ise akşamda yürüyüş yapsam yapamazsam da zumba yapsam wcde halolursa 68 i görürüm yarın o kadar iddalıyım
senin nasıl gidiyor
Gecmis olsun canim devam ederse bir git doktoranormal de tam buğday yiyordum ama bu ara kepek ekmeği yiyorum . çavdarı sevemedim ama faydası çok . evime yakın fırında yok ancak annelerin birine gidicem de fırından alcam
vyy süpermiş sporun . benim sağ kasığım çok ağrıyor ya üşüttüm ya da kist oldu çok sancım var
ara da yaz canım spor listesi yapsana eskisi gibi sana da motivasyon olur:
afiyet olsun canım ben de cızlı yedim bugün
kakao yağı kokusunu alıyorum buki ya birde kristalleşti içine süt ekledim biraz borcmı da çatlattım
Hahaha tahlil çıktısında 5 yaş yazıyorumhahahahahaha nasıl bi karışıklık o
yellow cum isvec diyeti mi yapsak ki bizHahaha tahlil çıktısında 5 yaş yazıyorum
Canım sabah direk patetes detoksuna başıyımyellow cum isvec diyeti mi yapsak ki biz
Hadi ya canım patatesten bıkmıştın o zaman baharatlayarak yersin yine hayırlısı olsun bol eksiler cumayada sonucunu alırsın ne güzelCanım sabah direk patetes detoksuna başıyımmagickk patates detoksu verdi gene kuzum 2gün patates yiycem
yellow öyle bunaldım ki şok diyetler yapsam bi gitse kılo diyorum ama ben şokladıktan sonra daha fazlasını alırım sanırımCanım sabah direk patetes detoksuna başıyımmagickk patates detoksu verdi gene kuzum 2gün patates yiycem
MESAJI YEN GÖRDÜM NASILSIN CANIMSlm kızlar pskolojik olarak kötu bir dönem geçiriyorum buda yemeğe saldırmama neden oldu. Bugun tartıldım ve 70kiloyum.suan çok üzgünüm yine 70 inanamıyorum kendime..
YEŞİL ÇAY İÇERSİN ÖDEMLER GİDER BİRŞEY OLMAZ CANIMOyu gidiyor canım bakalım cumaya değişmezse eğer yolculuk var yarın ödem yapmaz inşallah
ADET TARİHİMİ HATIRLAMIYORUMGecmis olsun canim devam ederse bir git doktora
Neyyyy cissss mi yedinbu kadar guzel veriyorken hic yapilir mi ne yedin
HAYIR OLSUN CANIMKızlar şimdi eve geldim çooookkk güzel haberlerim var size1tanecikde kötü haberim var
Gozun aydin canim neymis guzel haberlerKızlar şimdi eve geldim çooookkk güzel haberlerim var size1tanecikde kötü haberim var
Ne kadar kuzum cok mu yedinMESAJI YEN GÖRDÜM NASILSIN CANIM
YEŞİL ÇAY İÇERSİN ÖDEMLER GİDER BİRŞEY OLMAZ CANIM
ADET TARİHİMİ HATIRLAMIYORUMÖĞLEN MAKARNA YEDİM
Keske bir sey icat etseler de hemen yapsak hop gitse kilolaryellow öyle bunaldım ki şok diyetler yapsam bi gitse kılo diyorum ama ben şokladıktan sonra daha fazlasını alırım sanırımtek haşlanmış patates mi yiyceksin
Cok guzel tatlimKızlar açlık tokluk şeker ve insülin direncim yoooook
Yani insülin direnci ortadan kalkmışdiyetisyenim dedi ki ben 'den ayrıldıktan birlikte indiğimiz son yağ oranından sonra hiç yağlanman olmadığı gibi benden sonra 2kilo daha direk yağdan gitmiş yani bu 8 tane margarin demek süpersin ne yaptn dedi ve total rakama takılma sen bana ilk geldiğindeki yağ oranın la şuan ki arsın da direk yağın 5 kilo az direk 5kilo yağ demek 20 tane margarin vücudun dan gitmiş demek tabiki de bundan insülin direnci yok olmuş oldu dedi şuan vücudumda sadece 9kilo yağ fazlası varmış bende zaten tam okadar vermek istiyorum dedim magnezyumun minerallerim ,vitaminlerim hepsi çok iyi çıktı kızlar hatta Dvit im 70e yükselmiş direk onu bırakıyorum zaten sınır 50 idi 50 yapaym derken 70olmus zatn yaz da geldi herneyse buraya kadar herşey harika sadece tsl lerde yani hormon değerlerim de biraz sorun var gibi ama ilaçlık durum yok takibini yapıcaz 6ay da bir dediler kızlar inslh hormonlarımda düzelir
Sağol kuzum şu 2 günde detoks ile direnci kırıp - lere geçersem muhteşem olacak inslhCok guzel tatlimsevindim adina tebrikler diger hormanda sinirdaymis oda duzelir insallah
Çok sevindim canım insulin direncini kırmışsın bu da kiloları daha rahat vermek demek bundan sonra iyi vereceksin canım bu sefer diyetisyen işe yarayacak 58 i göreceksinKızlar açlık tokluk şeker ve insülin direncim yoooook
Yani insülin direnci ortadan kalkmışdiyetisyenim dedi ki ben 'den ayrıldıktan birlikte indiğimiz son yağ oranından sonra hiç yağlanman olmadığı gibi benden sonra 2kilo daha direk yağdan gitmiş yani bu 8 tane margarin demek süpersin ne yaptn dedi ve total rakama takılma sen bana ilk geldiğindeki yağ oranın la şuan ki arsın da direk yağın 5 kilo az direk 5kilo yağ demek 20 tane margarin vücudun dan gitmiş demek tabiki de bundan insülin direnci yok olmuş oldu dedi şuan vücudumda sadece 9kilo yağ fazlası varmış bende zaten tam okadar vermek istiyorum dedim magnezyumun minerallerim ,vitaminlerim hepsi çok iyi çıktı kızlar hatta Dvit im 70e yükselmiş direk onu bırakıyorum zaten sınır 50 idi 50 yapaym derken 70olmus zatn yaz da geldi herneyse buraya kadar herşey harika sadece tsl lerde yani hormon değerlerim de biraz sorun var gibi ama ilaçlık durum yok takibini yapıcaz 6ay da bir dediler kızlar inslh hormonlarımda düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?