Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Hosbulduk canim özledim sizleri bi yazayim dedim
Sabah bi cikiyoruz evden aksam anca giriyoruz
Dişlerimi yaptırıyorum burda aradada ona ugruyorum
Hazir izindeyken doktor islerimi hallediyorum
Sen nasilsin is yogunlugun azaldimi
İYİ YAPIYORSUN TADINI ÇIKAR VALLA .
YOK YA NE AZALMASI BİTMİYOR BİR TÜRLÜ İŞ
Kakao yağı kokuyor mu ?
Ben Hindistan cevizi yağı ile yaptım ama oda sıcaklığında hemen yumuşuyor tadı fena değil di ama bide kakao yağı denemek istiyordum
YA BEN ALDIM KOKUYU BEN HASSASIM BİRDE UZUN ZAMANDIR VAR DOLAPTA ONDANDA OLABİLİR SEN NASIL YAPYORSUN
Bu sıra yapamıyorum canım ya spor oğluma tuvalet eğitimi verecem inşallah o sırada takip edemem belki ama sonra olabilir @tgb1907 da gelince
SÖZÜ ALDIK ONA GÖRE

Oyu gidiyor canım bakalım cumaya değişmezse eğer yolculuk var yarın ödem yapmaz inşallah

Gecmis olsun canim devam ederse bir git doktora
Neyyyy cissss mi yedin bu kadar guzel veriyorken hic yapilir mi ne yedin

Canım sabah direk patetes detoksuna başıyım magickk patates detoksu verdi gene kuzum 2gün patates yiycem
yellow öyle bunaldım ki şok diyetler yapsam bi gitse kılo diyorum ama ben şokladıktan sonra daha fazlasını alırım sanırım tek haşlanmış patates mi yiyceksin

Slm kızlar pskolojik olarak kötu bir dönem geçiriyorum buda yemeğe saldırmama neden oldu. Bugun tartıldım ve 70kiloyum.suan çok üzgünüm yine 70 inanamıyorum kendime..
MESAJI YEN GÖRDÜM NASILSIN CANIM
Oyu gidiyor canım bakalım cumaya değişmezse eğer yolculuk var yarın ödem yapmaz inşallah
YEŞİL ÇAY İÇERSİN ÖDEMLER GİDER BİRŞEY OLMAZ CANIM
Gecmis olsun canim devam ederse bir git doktora
Neyyyy cissss mi yedin bu kadar guzel veriyorken hic yapilir mi ne yedin
ADET TARİHİMİ HATIRLAMIYORUM ÖĞLEN MAKARNA YEDİM

Kızlar şimdi eve geldim çooookkk güzel haberlerim var size 1tanecikde kötü haberim var
Gozun aydin canim neymis guzel haberler bizde bugun guzel bir haber aldik
MESAJI YEN GÖRDÜM NASILSIN CANIM

YEŞİL ÇAY İÇERSİN ÖDEMLER GİDER BİRŞEY OLMAZ CANIM

ADET TARİHİMİ HATIRLAMIYORUM ÖĞLEN MAKARNA YEDİM
Ne kadar kuzum cok mu yedin

Kızlar açlık tokluk şeker ve insülin direncim yoooook
Yani insülin direnci ortadan kalkmış diyetisyenim dedi ki ben 'den ayrıldıktan birlikte indiğimiz son yağ oranından sonra hiç yağlanman olmadığı gibi benden sonra 2kilo daha direk yağdan gitmiş yani bu 8 tane margarin demek süpersin ne yaptn dedi ve total rakama takılma sen bana ilk geldiğindeki yağ oranın la şuan ki arsın da direk yağın 5 kilo az direk 5kilo yağ demek 20 tane margarin vücudun dan gitmiş demek tabiki de bundan insülin direnci yok olmuş oldu dedi şuan vücudumda sadece 9kilo yağ fazlası varmış bende zaten tam okadar vermek istiyorum dedim magnezyumun minerallerim ,vitaminlerim hepsi çok iyi çıktı kızlar hatta Dvit im 70e yükselmiş direk onu bırakıyorum zaten sınır 50 idi 50 yapaym derken 70olmus zatn yaz da geldi herneyse buraya kadar herşey harika sadece tsl lerde yani hormon değerlerim de biraz sorun var gibi ama ilaçlık durum yok takibini yapıcaz 6ay da bir dediler kızlar inslh hormonlarımda düzelir

Cok guzel tatlim sevindim adina tebrikler diger hormanda sinirdaymis oda duzelir insallah

Çok sevindim canım insulin direncini kırmışsın bu da kiloları daha rahat vermek demek bundan sonra iyi vereceksin canım bu sefer diyetisyen işe yarayacak 58 i göreceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…