Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

UNONUN ÇOK GÜZEL YAAA AMA ÇOK PAHALLANDI O ONDAN ARTIK BİMLE İDARE EDİYORUM HAFTA İÇİ DE FIRINDAN ORGANİK KEPEK EKMEĞİ ALACAM DİFRİZE ATACAM. SPOR YAPYORMUSUN

MENÜ GÜZELMİŞ AFİYET OLSUN

Doktor o bahsettiği hemşireyi çağırdı birlikde pc de aradılar yok hemşire kendi defterini açtı adımı yazıp karşısına barkodu yapıştırmış tamam barkodun burda işte giriş yaklaş alınmış nasl oluyo diye abaya beklettiler beni ve sonunda buldular kızımın boy kilo takibini almışlardı o gün kan tahlilinede beni girmemiş onun adı soyadı ile giriş yapmışlar kızının adıyla çıktı ama bu senin yani tamam bulduk diyolar sonucu aldm vapurla karşıya geçtim şimdi diyetisyendeyim

UNONUN ÇOK GÜZEL YAAA AMA ÇOK PAHALLANDI O ONDAN ARTIK BİMLE İDARE EDİYORUM HAFTA İÇİ DE FIRINDAN ORGANİK KEPEK EKMEĞİ ALACAM DİFRİZE ATACAM. SPOR YAPYORMUSUN
Kesinlikle fırından alın canım hazırlar çok katkı maddeli ve tatları bile tatlı tatlı oluyor marketteki hiç bir marka sağlklı diil bence ekmeğin yapısı bile tuhaf oluyor fırındaki ile alakaları yok birde kepek ekmeği önerilmiyor zaten o gene beyaz ekmekden yapılıp içine kepek eklemiyormuş kızlar sağlıklı olan ekmek tam buğday,tam çavdar vs. Tam tanımlı ekmek olmalı yani ben hep fırından Tam buğday alıp dilimletiyorum

Onceden almiyordum canim onceki fiyatini bilmiyorum ama pahali gercekten.spor dun yuruyus yaptim 50 dk tempolu sonrada 25 dk da pazara girdim dolandim canim bugun de cikarim 1 saat yururum diye tahmin ediyorum
Iyi bari bulmuslar kuzum diyetisyen gorusmen nasil gecti yazarsin canim bide o hani yag kas olcumu yapan yerle ayni mi hala aklimda bence birseyler satmak icin oynamis olabilirler ayarlarla bakalim bunda nasil cikacak

İyiyim canım regl yakın wc sıkıntısı bı iniyor bı çıkıyor ama devam
Takip ediyorum ama yazamıyorum

hahahahahaha nasıl bi karışıklık o

normal de tam buğday yiyordum ama bu ara kepek ekmeği yiyorum . çavdarı sevemedim ama faydası çok . evime yakın fırında yok ancak annelerin birine gidicem de fırından alcam
vyy süpermiş sporun . benim sağ kasığım çok ağrıyor ya üşüttüm ya da kist oldu çok sancım var
İyiyim canım regl yakın wc sıkıntısı bı iniyor bı çıkıyor ama devam
Takip ediyorum ama yazamıyorum
ara da yaz canım spor listesi yapsana eskisi gibi sana da motivasyon olur:
afiyet olsun canım ben de cızlı yedim bugün
nasil canim begendinmi oldumu hemen?
kakao yağı kokusunu alıyorum buki ya birde kristalleşti içine süt ekledim biraz borcmı da çatlattım

hoş geldin canım nasıl geçiyor tatil
Hosbulduk canim özledim sizleri bi yazayim dedim
Sabah bi cikiyoruz evden aksam anca giriyoruz
Dişlerimi yaptırıyorum burda aradada ona ugruyorum
Hazir izindeyken doktor islerimi hallediyorum
Sen nasilsin is yogunlugun azaldimi

Kakao yağı kokuyor mu ?
Ben Hindistan cevizi yağı ile yaptım ama oda sıcaklığında hemen yumuşuyor tadı fena değil di ama bide kakao yağı denemek istiyordum

anladim canim ay onu nasil becerdin kizzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…