- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.261
UNONUN ÇOK GÜZEL YAAA AMA ÇOK PAHALLANDI O ONDAN ARTIK BİMLE İDARE EDİYORUM HAFTA İÇİ DE FIRINDAN ORGANİK KEPEK EKMEĞİ ALACAM DİFRİZE ATACAM. SPOR YAPYORMUSUNAlabildin mi canim sonuclari
Vay vayucuyorsun gerçekten insallah olacak bir gun
Genelde dedigin gibi yiyorum tatlim ama bugun buzluktaydi cikarmayi unuttum ondan beyaz yedim unonun tam tahilli keten tohumlu ekmegini aldim 2 dilim 2 dilim buzdolabi posetiyle posetleyip attim buzluga
MENÜ GÜZELMİŞ AFİYET OLSUNSabah kahvaltı da 1 yumurta 1 tam b. Ekmegi 1 bardak süt 1 dilim peynir
Ara bir kase ev yoğurdu
Öğlen tavuk göğsü haşlanmış 5 kaşık kepekli makarna 1 bardak ayran ve salata
Ara 2 ceviz bir bardak form çayı
Akşam haşlanmış brokoli az zeytinyagli salata
Doktor o bahsettiği hemşireyi çağırdı birlikde pc de aradılar yokAlabildin mi canim sonuclari
Vay vayucuyorsun gerçekten insallah olacak bir gun
Genelde dedigin gibi yiyorum tatlim ama bugun buzluktaydi cikarmayi unuttum ondan beyaz yedim unonun tam tahilli keten tohumlu ekmegini aldim 2 dilim 2 dilim buzdolabi posetiyle posetleyip attim buzluga
Kesinlikle fırından alın canım hazırlar çok katkı maddeli ve tatları bile tatlı tatlı oluyor marketteki hiç bir marka sağlklı diil bence ekmeğin yapısı bile tuhaf oluyor fırındaki ile alakaları yok birde kepek ekmeği önerilmiyor zaten o gene beyaz ekmekden yapılıp içine kepek eklemiyormuş kızlar sağlıklı olan ekmek tam buğday,tam çavdar vs. Tam tanımlı ekmek olmalı yani ben hep fırından Tam buğday alıp dilimletiyorumUNONUN ÇOK GÜZEL YAAA AMA ÇOK PAHALLANDI O ONDAN ARTIK BİMLE İDARE EDİYORUM HAFTA İÇİ DE FIRINDAN ORGANİK KEPEK EKMEĞİ ALACAM DİFRİZE ATACAM. SPOR YAPYORMUSUN
Harika görünüyor canım ekmeğin Tam buğday olsa kusursuz bir kahvaltı olurduEki Görüntüle 2250515 bugun ki kahvaltim
Onceden almiyordum canim onceki fiyatini bilmiyorum ama pahali gercekten.spor dun yuruyus yaptim 50 dk tempolu sonrada 25 dk da pazara girdim dolandim canim bugun de cikarim 1 saat yururum diye tahmin ediyorumUNONUN ÇOK GÜZEL YAAA AMA ÇOK PAHALLANDI O ONDAN ARTIK BİMLE İDARE EDİYORUM HAFTA İÇİ DE FIRINDAN ORGANİK KEPEK EKMEĞİ ALACAM DİFRİZE ATACAM. SPOR YAPYORMUSUN
Iyi bari bulmuslar kuzumDoktor o bahsettiği hemşireyi çağırdı birlikde pc de aradılar yokhemşire kendi defterini açtı adımı yazıp karşısına barkodu yapıştırmış tamam barkodun burda işte giriş yaklaş alınmış nasl oluyo diye abaya beklettiler beni ve sonunda buldular kızımın boy kilo takibini almışlardı o gün kan tahlilinede beni girmemiş onun adı soyadı ile giriş yapmışlar kızının adıyla çıktı ama bu senin yani tamam bulduk diyolar sonucu aldm vapurla karşıya geçtim şimdi diyetisyendeyim
İyiyim canım regl yakın wc sıkıntısı bı iniyor bı çıkıyor ama devamAkşam ekmek olmasaydı güzel menü derdim.ekmek ve pilav aynı olmamali
Sağol canım sen naptın ne durumdasın bir geliyorsun bir gelmiyorsun
Ya benim stresten bağırsak sendromu var ya ondan onunda tedavisi yok .
Böyle durumlarda kendimi mutlu edecek şeyler yapıyorum yürüyüş te iyi geliyor . Kuru kayısıda inat ettim ama faydasını gördüm dene istersen sende ilaçtan daha iyi
Afi
afiyet olsun sebze ağırlıklı olmuş ve ekmek tam buğday olsaymış çok supermis
Tesekkur ederim kizlarHarika görünüyor canım ekmeğin Tam buğday olsa kusursuz bir kahvaltı olurdubayldım bol yeşillik
nasil canim begendinmi oldumu hemen?
hahahahahaha nasıl bi karışıklık oDoktor o bahsettiği hemşireyi çağırdı birlikde pc de aradılar yokhemşire kendi defterini açtı adımı yazıp karşısına barkodu yapıştırmış tamam barkodun burda işte giriş yaklaş alınmış nasl oluyo diye abaya beklettiler beni ve sonunda buldular kızımın boy kilo takibini almışlardı o gün kan tahlilinede beni girmemiş onun adı soyadı ile giriş yapmışlar kızının adıyla çıktı ama bu senin yani tamam bulduk diyolar sonucu aldm vapurla karşıya geçtim şimdi diyetisyendeyim
normal de tam buğday yiyordum ama bu ara kepek ekmeği yiyorum . çavdarı sevemedim ama faydası çok . evime yakın fırında yok ancak annelerin birine gidicem de fırından alcamKesinlikle fırından alın canım hazırlar çok katkı maddeli ve tatları bile tatlı tatlı oluyor marketteki hiç bir marka sağlklı diil bence ekmeğin yapısı bile tuhaf oluyor fırındaki ile alakaları yok birde kepek ekmeği önerilmiyor zaten o gene beyaz ekmekden yapılıp içine kepek eklemiyormuş kızlar sağlıklı olan ekmek tam buğday,tam çavdar vs. Tam tanımlı ekmek olmalı yani ben hep fırından Tam buğday alıp dilimletiyorum
vyy süpermiş sporun . benim sağ kasığım çok ağrıyor ya üşüttüm ya da kist oldu çok sancım varOnceden almiyordum canim onceki fiyatini bilmiyorum ama pahali gercekten.spor dun yuruyus yaptim 50 dk tempolu sonrada 25 dk da pazara girdim dolandim canim bugun de cikarim 1 saat yururum diye tahmin ediyorum
Iyi bari bulmuslar kuzumdiyetisyen gorusmen nasil gecti yazarsin canim bide o hani yag kas olcumu yapan yerle ayni mi hala aklimda bence birseyler satmak icin oynamis olabilirler ayarlarla bakalim bunda nasil cikacak
ara da yaz canım spor listesi yapsana eskisi gibi sana da motivasyon olur:İyiyim canım regl yakın wc sıkıntısı bı iniyor bı çıkıyor ama devam
Takip ediyorum ama yazamıyorum
afiyet olsun canım ben de cızlı yedim bugünEki Görüntüle 2250595 oglen yemegim
kakao yağı kokusunu alıyorum buki ya birde kristalleşti içine süt ekledim biraz borcmı da çatlattımnasil canim begendinmi oldumu hemen?
hoş geldin canım nasıl geçiyor tatil
Hosbulduk canim özledim sizleri bi yazayim dedimhoş geldin canım nasıl geçiyor tatil
Kakao yağı kokuyor mu ?normal de tam buğday yiyordum ama bu ara kepek ekmeği yiyorum . çavdarı sevemedim ama faydası çok . evime yakın fırında yok ancak annelerin birine gidicem de fırından alcam
vyy süpermiş sporun . benim sağ kasığım çok ağrıyor ya üşüttüm ya da kist oldu çok sancım var
ara da yaz canım spor listesi yapsana eskisi gibi sana da motivasyon olur:
afiyet olsun canım ben de cızlı yedim bugün
kakao yağı kokusunu alıyorum buki ya birde kristalleşti içine süt ekledim biraz borcmı da çatlattım
Bu sıra yapamıyorum canım ya spor oğluma tuvalet eğitimi verecem inşallah o sırada takip edemem belki ama sonra olabilirara da yaz canım spor listesi yapsana eskisi gibi sana da motivasyon olur:
anladim canim ay onu nasil becerdin kizzzzznormal de tam buğday yiyordum ama bu ara kepek ekmeği yiyorum . çavdarı sevemedim ama faydası çok . evime yakın fırında yok ancak annelerin birine gidicem de fırından alcam
vyy süpermiş sporun . benim sağ kasığım çok ağrıyor ya üşüttüm ya da kist oldu çok sancım var
ara da yaz canım spor listesi yapsana eskisi gibi sana da motivasyon olur:
afiyet olsun canım ben de cızlı yedim bugün
kakao yağı kokusunu alıyorum buki ya birde kristalleşti içine süt ekledim biraz borcmı da çatlattım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?