- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.301
inşallah canım ❤❤❤❤ 2gün dedik 2gün detoks ertesi programı yapıp 4.gün analizime bakılacak ve diyet listesi verilcek canım cumartesi tekrar gidicem yani bakalım ne olcakÇok sevindim canım insulin direncini kırmışsın bu da kiloları daha rahat vermek demek bundan sonra iyi vereceksin canım bu sefer diyetisyen işe yarayacak 58 i göreceksin
O zaman p.tesiye hazirlan kuzumBu sıra yapamıyorum canım ya spor oğluma tuvalet eğitimi verecem inşallah o sırada takip edemem belki ama sonra olabilirtugbaFB da gelince
Dön canım özledik zaten benim kiloda takılıp kalmıştı canım inşlh şimdi detoksla direnci kırarım tam tekrar kilo vermeye başlayacağım da da sen dönmüş olursunO zaman p.tesiye hazirlan kuzum
Sahalara dönüyorum tekrar
Senin verdiğin tarif gibi canım sadece yağ Hindistan cevizi yağı bide sıvı kakao yağım vardı ondan koydum çok az tadı güzel ama sadece biraz yumuşak oldu yarisinida süt koydum biraz oda çok güzel olduİYİ YAPIYORSUN TADINI ÇIKAR VALLA .
YOK YA NE AZALMASI BİTMİYOR BİR TÜRLÜ İŞ
YA BEN ALDIM KOKUYU BEN HASSASIM BİRDE UZUN ZAMANDIR VAR DOLAPTA ONDANDA OLABİLİR SEN NASIL YAPYORSUN
SÖZÜ ALDIK ONA GÖRE
Tuvalet eğitimi bitince tabi :)O zaman p.tesiye hazirlan kuzum
Sahalara dönüyorum tekrar
anladim kuzum aynen cok sicak olmamasi gerekio normal bi derecede yavas yavas eriyince hem daha iyi olur kivami… ben Kakao yaginin kokdugunu farketmedim canim ya farkli mi ki acaba kullandigimiz yaglarSANIRIM SUYU ÇOK KAYNATTIMOCAĞIN ALTI YANIYORDU
afiyet olsun canimKahvaltı: 100grm peynir, domates, 1dilim tambuğday
Ara: sütlü kahve ,iki mini parça bitter(%70kakaolu)
Öğlen: 100grm döner
Akşam: bir kaşık pilav, 1dilim patates,1çatal tavuk(pişirirken tatlarına baktım ) 3dilim pancar salatası ,1yeşil elma
Su 2lt , sahilde 40dakika yürüyüş
ben cogu zaman oglen ve aksam ekmek yemiyorum canim.Bende giremedim menu paylastigim zaman hata verdi 5 6 sefer telefonu acip kapadim oyle yapinca duzeldi canim
Afiyet olsun tatlim pasta olmamis aksam ne yedin
Tesekkur ederim canim
Cok guzel canim afiyet olsun
Afiyet olsun tatlim aksam 2 dilim ekmek yemissin ama her zaman bu kadar yemedigin ve emzirdigin icin bana fazla gelmedi guzel
Insallah canimhedef 69.9
Süper menü canım yürüyüş de çok güzelSabah
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
1yk tulum peyniri
1 biber
1 kucuk domates yesillik
1 cay kasigi fistik ezmesi
1.5 dilim kadar ekmek
Oglen
6 yk yesil fasulye
4 yk yogurt
1 dilim ekmek
Ara
4 badem 5 fistik
1 portakal
Aksam
2 haslanmis tavuk but
1 kase mercimek corbasi
Salata
Su 1.5 litre oldu tamamlarim
Spor 40 dk yürüyüş
Insallah canim o da olacakSağol kuzum şu 2 günde detoks ile direnci kırıp - lere geçersem muhteşem olacak inslh❤
Afiyet olsun canim gayet guzelKahvaltı: 100grm peynir, domates, 1dilim tambuğday
Ara: sütlü kahve ,iki mini parça bitter(%70kakaolu)
Öğlen: 100grm döner
Akşam: bir kaşık pilav, 1dilim patates,1çatal tavuk(pişirirken tatlarına baktım ) 3dilim pancar salatası ,1yeşil elma
Su 2lt , sahilde 40dakika yürüyüş
Afiyet olsun canim aksama salata yada yogurt eklesen daha da guzel olurmussabah iki dilim ekmek az salca tahin bir dilim peynir ve peynir cesitleri bir bardak cay zeytin yumurta.
oglen bir kase mercimek corbasi.
ara bir fincan sutlu kahve yaninda hurma iki kuru kayisi iki ceviz ici.
aksam iki kasik nohutlu pilav 4 kasik tavuk. su 3 lt.
Noldu kuzum ya ozel mi neden ayrilmak istiyorsunSelam kızlar
Bazı sıkıntılarım var . Ya bana ızın verın yada cıkarın komple buradan kendıme gelmem lazım bır sure
Bi tukenmıslık dıyımInsallah canim o da olacak
Afiyet olsun canim gayet guzel
Afiyet olsun canim aksama salata yada yogurt eklesen daha da guzel olurmus
Noldu kuzum ya ozel mi neden ayrilmak istiyorsun
Canım direnci sen mi hesapladınorkide1453 Canım sadece patates yani yanında yoğurt yada bir dilim peynir yada yeşillik vs. Yasak kesinlikle patatesin yanında hiç bir şey yenmiycek ve patatese azıcık bile yağ tuz koymak yasak sadece baharat serbest yağsız tuzsuz patatesi de ya fırında yada haşlama olarak doyama kadar yiyoruz ve yedikten sonra 5 saat bir şey yemek yasak tam 5 saat sonra ikinci kez patatesimizi ve 5saat sonra 3.öğün olarak gene patatesimizi yiyoruz 5er saat 3 öğün bu şekilde 2gün yapılacak 3.gün detoks sonrası 2günlük program uygulanacak 4.gün kontrole gidicem canım bu ilk 2gün patates gününde 2yeşil çay ,2form çay, 2soda,1lt sade su ,1.5lt de öd3m suyu içilecek
Ödem şu tarifi: 1soyulmuş kuru soğan,1 demet maydonoz,1zencefil,10tarçın , 3lt su ile kaynat bu süzüp 1.5 litrelik kaplara böl 2gün 1er buçuk litre olarak iç
orkide1453 Canım bu detoks suyunu yapabilirsin ama 5er saatlik olarak da aynı şekil de kabak yapabilirsin çünkü patates yapma sana zararlı insülin direncine ters etki yapıyor insülin olanlara kabak şeklinde yaptırıyor 2gün yapılacak 3gün zararıymış 2günden fazlası metobolizmayı bozarmış 2gün yapınca metobolizma canlanıp harekete geçiyormuş kuzucum bu arada benim insülin 1.08 e düşmüş açlık oruçları kesinlikle işe yaradı canım haftada 1er kilo verebildiğim haftalar olunca yada rahatlıkla aç durabildgmi görünce tahmin etmiştim insülindirencinin düştgnü öylede olmuş şükür senin insülin direncin kaç çıktı canım
Insulin 10.1 bide başka bi değer var onla mi hesaplıyorlardi ne doktor direk şu demedi deorkide1453 Canım sadece patates yani yanında yoğurt yada bir dilim peynir yada yeşillik vs. Yasak kesinlikle patatesin yanında hiç bir şey yenmiycek ve patatese azıcık bile yağ tuz koymak yasak sadece baharat serbest yağsız tuzsuz patatesi de ya fırında yada haşlama olarak doyama kadar yiyoruz ve yedikten sonra 5 saat bir şey yemek yasak tam 5 saat sonra ikinci kez patatesimizi ve 5saat sonra 3.öğün olarak gene patatesimizi yiyoruz 5er saat 3 öğün bu şekilde 2gün yapılacak 3.gün detoks sonrası 2günlük program uygulanacak 4.gün kontrole gidicem canım bu ilk 2gün patates gününde 2yeşil çay ,2form çay, 2soda,1lt sade su ,1.5lt de öd3m suyu içilecek
Ödem şu tarifi: 1soyulmuş kuru soğan,1 demet maydonoz,1zencefil,10tarçın , 3lt su ile kaynat bu süzüp 1.5 litrelik kaplara böl 2gün 1er buçuk litre olarak iç
orkide1453 Canım bu detoks suyunu yapabilirsin ama 5er saatlik olarak da aynı şekil de kabak yapabilirsin çünkü patates yapma sana zararlı insülin direncine ters etki yapıyor insülin olanlara kabak şeklinde yaptırıyor 2gün yapılacak 3gün zararıymış 2günden fazlası metobolizmayı bozarmış 2gün yapınca metobolizma canlanıp harekete geçiyormuş kuzucum bu arada benim insülin 1.08 e düşmüş açlık oruçları kesinlikle işe yaradı canım haftada 1er kilo verebildiğim haftalar olunca yada rahatlıkla aç durabildgmi görünce tahmin etmiştim insülindirencinin düştgnü öylede olmuş şükür senin insülin direncin kaç çıktı canım
Canım hepimizde ara ara oluyor çok normal bebeğinde küçük kendine hiçbir konuda yüklenme zamana bırak herşeyi herşey mükemmel olmak zorunda diil senin mutlu ve huzurlu olman daha önemli böyle düşün lütfen stres yapma ve kendini bırakma güçlü ol pozitif düşünmeye çalış bu dönemlerin hepsi geçicek bunlar geçici bir süreçBi tukenmıslık dıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?