- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.321
Nasl yani canm kendimiz hepsaplayabiliyormuyuz ki bilmiyorum o şekilde bir şey var mı ama benim ki kan testi sonucu canım kan tahlilinde insülin direncin Homa-Ir diye yazar Homa-ır geçen sefer 3.5 çıkmıştı normalde 2.5 i geçmemesi gerekli iken benim 3.5 çıkmıştı ama şuan 1.08 çıktı normalnaralığa inmiş hatta baya çok çok iyi düşmüş yanı canım senin Homa-ır kaç çıkmış ?Canım direnci sen mi hesapladın
Canım birini özelde birini aile hekimliğinde yaptırdım ikisinde de öyle bi değer yok hba1 var o olabilir miNasl yani canm kendimiz hepsaplayabiliyormuyuz ki bilmiyorum o şekilde bir şey var mı ama benim ki kan testi sonucu canım kan tahlilinde insülin direncin Homa-Ir diye yazar Homa-ır geçen sefer 3.5 çıkmıştı normalde 2.5 i geçmemesi gerekli iken benim 3.5 çıkmıştı ama şuan 1.08 çıktı normalnaralığa inmiş hatta baya çok çok iyi düşmüş yanı canım senin Homa-ır kaç çıkmış ?
InsaAllahCanım hepimizde ara ara oluyor çok normal bebeğinde küçük kendine hiçbir konuda yüklenme zamana bırak herşeyi herşey mükemmel olmak zorunda diil senin mutlu ve huzurlu olman daha önemli böyle düşün lütfen stres yapma ve kendini bırakma güçlü ol pozitif düşünmeye çalış bu dönemlerin hepsi geçicek bunlar geçici bir süreç
Doğru canım hepimiz yaşadık şu an bebeğin küçük diyeti de zor yapiyosun kolay değil ama en azından uydurmaya çalış burayıda bırakma çünkü çok faydası oluyor yapabildiğin kadar yap yeterki zararlılardan uzak durInsaAllahbı gun ozelden fıkırlrrınızı almak ıstrım sakıncası yoksa
Oluyor canim hepimiz zaman zaman yasiyoruz boyle seyler yellowun dedigi gibi her zaman mukemmel olmak zorunda degiliz ki illa diyet icinde degil hayatta da boyle degil mi sanki her zaman mutlu her zaman neseli yada her seyimizi eksiksiz mi yapiyoruz bir yerden olmasa baska bir yerden eksiklerimiz kusurlarimiz oluyordur. Ama birakmamak salmamak lazim toparlanmakda bizim elimizdeBi tukenmıslık dıyım
Tabiki canım olur tabiki herzamanInsaAllahbı gun ozelden fıkırlrrınızı almak ıstrım sakıncası yoksa
Bu direk insülin değerini gösterir ama bide ayrıca insülin şekeri yazan kısım var canım o kısım da 5 olacak diyor karatay o değer bende de 5 eğer insülin şekeri 6 ise yada daha yüksek ise tehlikedesiniz diyor s3nin 10 çok yüksekmiş canım mutlaka ilacını düzenli kullan ve insülin direncini yenmek ile ilgili betten araştrp uygula çok önemli kilo vermene zaten engel olur önce onu yenmeye ilgili uğraş ayrıca en önemliside insülin yenemezsen şeker hastalığına çeviriyor canım sen menünü direk direnci kırmaya yönelik ayarlaCanım birini özelde birini aile hekimliğinde yaptırdım ikisinde de öyle bi değer yok hba1 var o olabilir mi
Yenimiii ben nezaman yazdığımı hatirlamiyorumm:)) idare ediyorum kızıma tuvalete alıştırmaya calliisiyorum buu ara. Diyete de Hergun yeniden başlayıp gün sonunda bırakmış oluyorum canim. 69 kiloyum suann. Sizler nasılsınızMESAJI YEN GÖRDÜM NASILSIN CANIM
YEŞİL ÇAY İÇERSİN ÖDEMLER GİDER BİRŞEY OLMAZ CANIM
ADET TARİHİMİ HATIRLAMIYORUMÖĞLEN MAKARNA YEDİM
Slm cnm kaç aylık ooglun. Bende kızıma başladım birkaç gündür çok alışamadı birde üstüne usuttu grip olduBu sıra yapamıyorum canım ya spor oğluma tuvalet eğitimi verecem inşallah o sırada takip edemem belki ama sonra olabilir @tgb1907 da gelince
cnm farkındayım sıkıntı var bence de yoksa böyle krizli yemelerim olmaması lazım regl de olacam doktora geçince mi gitsem bilemedim ama hayattan elimi eteğimi çekmiş gibiyim bu günlerde hiç iyi değilimBu direk insülin değerini gösterir ama bide ayrıca insülin şekeri yazan kısım var canım o kısım da 5 olacak diyor karatay o değer bende de 5 eğer insülin şekeri 6 ise yada daha yüksek ise tehlikedesiniz diyor s3nin 10 çok yüksekmiş canım mutlaka ilacını düzenli kullan ve insülin direncini yenmek ile ilgili betten araştrp uygula çok önemli kilo vermene zaten engel olur önce onu yenmeye ilgili uğraş ayrıca en önemliside insülin yenemezsen şeker hastalığına çeviriyor canım sen menünü direk direnci kırmaya yönelik ayarla
Canım ilaç ile ve benim yattğm gibi açlık arası bırakarak insülinini baya düşürebilirsin canım zaten bu sıkıntılarını insülin direnci yaptırıyor aniden yeme ktizi yada karbonhidrat şeker yeme ktizi gelir aniden halsizlik isteksizlik gelebilir zaten inslndn vucutta aldığı şekeri kullanp yakmıyor depoluyor bunların hepsi i.direnci düştüğü zaman ortadan kalkıyor canım gündüz yapamıyorsan akşam açlığını en az 16 saat olarak bıraksan insülinini baya düzeltirsin canım akşamı daha erken kapatıp sabah da az geç kahvaltı yapsan gece arası uzasa yapamazmısın aslında kolay oluyorcnm farkındayım sıkıntı var bence de yoksa böyle krizli yemelerim olmaması lazım regl de olacam doktora geçince mi gitsem bilemedim ama hayattan elimi eteğimi çekmiş gibiyim bu günlerde hiç iyi değilim
süt koyduğumuzdan yumuşak olmuştur sanırım bende tekrar yapacam .hadi bekliyoruzSenin verdiğin tarif gibi canım sadece yağ Hindistan cevizi yağı bide sıvı kakao yağım vardı ondan koydum çok az tadı güzel ama sadece biraz yumuşak oldu yarisinida süt koydum biraz oda çok güzel oldu
Tuvalet eğitimi bitince tabi :)
benim kokulara hassasiyetim var canım alırım o kokuyu benanladim kuzum aynen cok sicak olmamasi gerekio normal bi derecede yavas yavas eriyince hem daha iyi olur kivami… ben Kakao yaginin kokdugunu farketmedim canim ya farkli mi ki acaba kullandigimiz yaglar
afiyet olsun canımKahvaltı: 100grm peynir, domates, 1dilim tambuğday
Ara: sütlü kahve ,iki mini parça bitter(%70kakaolu)
Öğlen: 100grm döner
Akşam: bir kaşık pilav, 1dilim patates,1çatal tavuk(pişirirken tatlarına baktım ) 3dilim pancar salatası ,1yeşil elma
Su 2lt , sahilde 40dakika yürüyüş
dolu dolu bir menü fiyet olsunSabah
2 haslanmis yumurta
5 zeytin
1yk tulum peyniri
1 biber
1 kucuk domates yesillik
1 cay kasigi fistik ezmesi
1.5 dilim kadar ekmek
Oglen
6 yk yesil fasulye
4 yk yogurt
1 dilim ekmek
Ara
4 badem 5 fistik
1 portakal
Aksam
2 haslanmis tavuk but
1 kase mercimek corbasi
Salata
Su 1.5 litre oldu tamamlarim
Spor 40 dk yürüyüş
hayır olsun .. hepimiz mutsuz hissedebiliriz tıkanmış hissedebiliriz ama ortamdan uzaklaşmak olmaz daha dibe batarsın yoksa kabul edilmediSelam kızlar
Bazı sıkıntılarım var . Ya bana ızın verın yada cıkarın komple buradan kendıme gelmem lazım bır sure
afiyet olsun canım beğendimBugün
Kahvaltı peynirli omlet domates salatalık 6 zeytin 2ceviz
Ara 1 kupa sütlü kahve 1 hurma iki kutu kayısı 5 badem
Akşam 1 kase mercimek çorba 1 tabak taze fasulye 1 kase yoğurt
40 dk yürüyüş
2.5 lt su
aboo nasıl 69 a çıktın öyle . iyi aynı işler güçler işteYenimiii ben nezaman yazdığımı hatirlamiyorumm:)) idare ediyorum kızıma tuvalete alıştırmaya calliisiyorum buu ara. Diyete de Hergun yeniden başlayıp gün sonunda bırakmış oluyorum canim. 69 kiloyum suann. Sizler nasılsınız
22 aylık canım siz ?Slm cnm kaç aylık ooglun. Bende kızıma başladım birkaç gündür çok alışamadı birde üstüne usuttu grip oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?