Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sağol canım benim

drdotty kuzum sen nerelerdesin
Merhaba canım geldim buradayım, eşim yurtdışına çıktı Pazar günü o gidince bakıcıda tek olunca üstümdeki yük artıyor. Çocukların başına bişey gelecek korkusu ile hep koşuşturma oldu. Bir türlü zaman ayıramadım
Herkesten özür dilerim

sana birşey olmasında önemli değil canım .
sen tatlı yapcaktın yarışma için ne oldu

22 aylık canım siz ?
Grip olduysa ara mi versen ?
Bizde tam baslayacaktik hasta oldu ara verdik bugün başladık bakalım daha iki saat olmadan iki defa kaçırdı
Seninki daha çok küçükmüş. Benım kızım 33aylik oldu :)) bızımkide defalarca yaptı altına babası gelirken farklı farklı çamaşırlar almış hoşuna gitti bi tanesini ıslattı çok üzüldü. Sonra yapmicam daha dedi bakalm görcez. Kolay gelsin bize%)

Kilo almakta üstüme tanımam ah ah

Sabah 2 yumurta taze soğan 1 dilim peynir öğlen 1 büyük parça haşlanmış tavuk göğsü salata yoğurt 1 dilim ekmek
Akşam 1 kase şehriye çorbası yoğurt bir dilim ekmek
Bu aralar menülerin çok güzel canım tam kusursuz diyet menüler ile gidiyorsun iyi sonuç alırsın bu hafta afiyet olsun

Kızlar ben sabah kalkınca bir güzel 3lt lik ödem çayımı kaynattım sonrada süzüp 2ye böldüm 1.5 sı bugün içilecek 1.5 litresi yarın tarif tekrar yazayım yapmak isteyen olursa
(3lt suya 1soyulmuş kurusoğan,1demet maydonoz, 1kök zencefil,10çubuk tarçın atın kaynamaya başlayınca tam 3dakika sonra altını kaparo süzün ve 2ye bölün 1.5litre olarak 2gün içiliyor)
Sonrasında patatesimi haşladm ve bir tabak yağsız tuzsuz olarak yedim,limonlu su ,sade su ve ödem çayımdan içtim kızı şimdi dışardayım ve eksiksiz harfiyen uyarak ilerliyorum kızlar 5saatim dolunca tekrar patatesimi yiycem sizin nasl gidiyor

Evet canım küçük ama kendini ifade edebiliyor diye başladık daha başarılı olamadık ama :/

tadı nasıl bende yapsam mı acaba diye düşünüyorum regli olcam zaten hatta patatesi de mi yapayım diye düşünüyorum.
benim durakladı ya regli olsam rahat edecem şişim ve wc yok 69 da takılı kaldım

tadı nasıl bende yapsam mı acaba diye düşünüyorum regli olcam zaten hatta patatesi de mi yapayım diye düşünüyorum.
Tadı rahat içilebiliyor canım soğanın tadı ve zencefili tadı hiç gelmiyor zaten sadece mayonuzun tadı biraz geliyor tarçının tadı çok baskın geliyor o tadı ve kokuyu baskılanmış tarçın ondan iyi Bence rahatca içilebilir canım patatesi de gece bir araştırdım k.k da bundan yapanlar var aynı şekil sade patates ile baya güzel 2-3 Kilo atmış herkes hatta 3günde 4kilo atan gördüm canım denemeye değer zaten direk diyetisyen önerisi sonuçta tadı kötü birşeyde yemiyoruz ki patates ben çok severim zaten sadece tuzsuz yememiz gerek tuz atarsan işe yaramaz yağ tuz asla olmıycak bir de günde 2 soda şart vücudun elektrolikit dengesi için ve nişasta yüklemesi olduğu için canım sporda 2gün yasak tansiyon düşmesin diye

Canım bende haftalardır 67den aşşağı inemedim ama bunla duraksamayı kırcam inanıyorum yapabilirim diyorsan bence yarın sabah başla öğünlerin arası 5 saat olcak kesinlikle 5saatten önce yada sonra yenmiycek kurallara birebir uymak gerekiyormuş ve bir lokma bile kaçamak olmıycak yapabilirim dersen sabah sende başla

1 GÜN YAPSAK NASIL OLUR Kİ PATATESİ . MAYDONOZ VE TARÇINCAN TİKSİNMEM SOĞAN DA ÖYLE AMA ZENCEFİLİ BİLEMEDİM DENİCEM MUTLAKA BUNU MLZEMELERİ ALAYIM DA

büroda işler yoğun ya aç kalınca ya da yarım doyunca odaklanamıyorum işe yoksa yapardım cumaya garanti olurdu

1 GÜN YAPSAK NASIL OLUR Kİ PATATESİ . MAYDONOZ VE TARÇINCAN TİKSİNMEM SOĞAN DA ÖYLE AMA ZENCEFİLİ BİLEMEDİM DENİCEM MUTLAKA BUNU MLZEMELERİ ALAYIM DA
Zencefil kök zencefi ve 1 adet olduğu için tadı zaten hiç gelmiyor canım rahat içersin 1günde nasl olur bilmiyorum canım ama gene de ödem falan atarsın bence ama ikinci gün çok dikkatli beslenmen lazım vücut d3poloma yapmasın diye bana çünki 2gün patates 2gün de yavaş bir geçiş sağlama listesi verdi 4günlük bir program

devamı da önemli o zaman ben bildiğimi yapayım en iyisi takılırsam 4 günlük listeyi isterim senden olur mu şimdi azda olsa gidiyor

büroda işler yoğun ya aç kalınca ya da yarım doyunca odaklanamıyorum işe yoksa yapardım cumaya garanti olurdu
istersen izin gününde dene canım çalışırken çok zor ama bence patatesi yapmasan bile ödem çayını deneyebilirsin menüleri hafif tutup sadece tuzsuz yemeye çalışarak bu çayı içsende olur ok. Listeyi nezaman istersen yollarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…