Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşimin evde olmadığı bir hafta sonu deneyecem o amana kadar da çayı yaparım zaten tuz tükenmiyorum yemekler sıfır tuzsuz ama peynir ve ekmekte mevcut işte onları kısarım olmazsa sğol canım

Sagol kuzum
htc71 nerelerdesin sen bak sana gündoğdu wc durumum berbat regli olmadım şişim bana ulaşabilirsin .. hadi iyisin yine kız
Oyle deme canim
bi olsan da rahatlasan ondan da gider yine uçarsınbu arada dune gore 400gr eksi ciktim tatli kiz
Burdayim fistik geldim napiyorsunuz

Canım bugün acayip migren tuttu öylece yatıyorum hiçbişey yapasım yok baş ağrısı mahvetti
Migrenden korkmasam açlık ve şu orucu deniycem vücuttaki tüm toksinleri atıyormuş ve bana çok mantıklı geldi ramazanda bile vücuda bi dinginlik geliyor hafifliyoruz akşamı abartmadigimiz sürece ama migrene nasil ölür bilmiyorim

Bence hiç iyi olmaz ramazanda bile kaç gün baş ağrısı çekiyorum açlık orucunda düşünemiyorum bile ama sağlık için faydalı olacağı kesin bilmiyorum denemen lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…