- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.361
eşimin evde olmadığı bir hafta sonu deneyecem o amana kadar da çayı yaparım zaten tuz tükenmiyorum yemekler sıfır tuzsuz ama peynir ve ekmekte mevcut işte onları kısarım olmazsa sğol canımistersen izin gününde dene canım çalışırken çok zor ama bence patatesi yapmasan bile ödem çayını deneyebilirsin menüleri hafif tutup sadece tuzsuz yemeye çalışarak bu çayı içsende olurok. Listeyi nezaman istersen yollarım
YARIŞMADA ADINI GÖREMEDİM OYLAMA BAŞLADI SANIRIM ŞİMDİLİK CANIM ÇEKMEDİSunuma kalmadı canım
Tüm aşamaları hazırladım fotoğrafladım ama sunum fotosu çekemeden yedik
Eki Görüntüle 2251039 Eki Görüntüle 2251045 Eki Görüntüle 2251046
69 U GÖRDÜMNasılsınız canlarım
Herşey yolunda mı
Herkes iyi mi
Maşallah canım maşallah69 U GÖRDÜM
BAKARSIN CUMAYA 68 İ DE GÖRÜRÜM
İNŞALLAH CANIM . SEN NAPTIN BAŞLADINMI DİYETEMaşallah canım maşallah
Tebrik ederim, inşallah 68i de görürsün 65i de görürsün ❣
Yok kuzum ya geldik geleli bi telaş içindeyim bi kere kaçınca ipin ucu, toparlayıp başlamak zor oluyorİNŞALLAH CANIM . SEN NAPTIN BAŞLADINMI DİYETE
Buralardayim canım inşallah dönecem araniza
dön bekliyoruz canımBuralardayim canım inşallah dönecem araniza
Canım bugün acayip migren tuttu öylece yatıyorum hiçbişey yapasım yok baş ağrısı mahvettimagickk nasılsın canım ?
Çekti bileCanınız çekmesin
Sagol kuzumsüt koyduğumuzdan yumuşak olmuştur sanırım bende tekrar yapacam .hadi bekliyoruz
benim kokulara hassasiyetim var canım alırım o kokuyu ben
afiyet olsun canım
dolu dolu bir menü fiyet olsun
hayır olsun .. hepimiz mutsuz hissedebiliriz tıkanmış hissedebiliriz ama ortamdan uzaklaşmak olmaz daha dibe batarsın yoksa kabul edilmedi
afiyet olsun canım beğendim
aboo nasıl 69 a çıktın öyle . iyi aynı işler güçler işte
Oyle deme canimhtc71 nerelerdesin sen bak sana gündoğdu wc durumum berbat regli olmadım şişim bana ulaşabilirsin .. hadi iyisin yine kız
Burdayim fistik geldim napiyorsunuzhtc71 nerdesin canım ???
Migrenden korkmasam açlık ve şu orucu deniycem vücuttaki tüm toksinleri atıyormuş ve bana çok mantıklı geldi ramazanda bile vücuda bi dinginlik geliyor hafifliyoruz akşamı abartmadigimiz sürece ama migrene nasil ölür bilmiyorimCanım bugün acayip migren tuttu öylece yatıyorum hiçbişey yapasım yok baş ağrısı mahvetti
Aynen canım kaçırdım ama çok etkilenmemis tartı bakalim spora tekrar başlarsamdön bekliyoruz canım
Bence hiç iyi olmaz ramazanda bile kaç gün baş ağrısı çekiyorum açlık orucunda düşünemiyorum bile ama sağlık için faydalı olacağı kesin bilmiyorum denemen lazımMigrenden korkmasam açlık ve şu orucu deniycem vücuttaki tüm toksinleri atıyormuş ve bana çok mantıklı geldi ramazanda bile vücuda bi dinginlik geliyor hafifliyoruz akşamı abartmadigimiz sürece ama migrene nasil ölür bilmiyorim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?