- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.381
eşimin evde olmadığı bir hafta sonu deneyecem o amana kadar da çayı yaparım zaten tuz tükenmiyorum yemekler sıfır tuzsuz ama peynir ve ekmekte mevcut işte onları kısarım olmazsa sğol canım
Kıyamam canım yaaa şu migren mahvediyor insanıCanım bugün acayip migren tuttu öylece yatıyorum hiçbişey yapasım yok baş ağrısı mahvetti
Benim migrenin tetiklemiyor canım çünki bol bol su içiliyor susuz olmak migrenin tetikliyor ondan su ile aç durmak sorun olmuyor sende bir dene duramazsan bozarsın sonuçtaMigrenden korkmasam açlık ve şu orucu deniycem vücuttaki tüm toksinleri atıyormuş ve bana çok mantıklı geldi ramazanda bile vücuda bi dinginlik geliyor hafifliyoruz akşamı abartmadigimiz sürece ama migrene nasil ölür bilmiyorim
Canım ramazanda ben genelde tutamıyorum bile çünki o kadar şiddetli miğrenim tutuyor ki sürekli kusturuyor ama ramazan da susuzluktan öyle oluyorum normalde de su az içtimi baş ağrısı yapar zaten ramazanda direk susuz kalınıyor ama açlık orucunda bol bol su içiliyor ondan migreni tetiklemeye bilir benim bol su içince açlık başımı ağrıtmıyor rahat durabiliyorumBence hiç iyi olmaz ramazanda bile kaç gün baş ağrısı çekiyorum açlık orucunda düşünemiyorum bile ama sağlık için faydalı olacağı kesin bilmiyorum denemen lazım
Ne olsun canım yağsa tuzsuz patates ile duruyorumSagol kuzum
Oyle deme canim
bi olsan da rahatlasan ondan da gider yine uçarsınbu arada dune gore 400gr eksi ciktim tatli kiz
Burdayim fistik geldim napiyorsunuz
Cnm nasil denedin sen tam olarak kahvaltı veya gün boyu şu harici be var meselaKıyamam canım yaaa şu migren mahvediyor insanı
Benim migrenin tetiklemiyor canım çünki bol bol su içiliyor susuz olmak migrenin tetikliyor ondan su ile aç durmak sorun olmuyor sende bir dene duramazsan bozarsın sonuçta
Bence hiç iyi olmaz ramazanda bile kaç gün baş ağrısı çekiyorum açlık orucunda düşünemiyorum bile ama sağlık için faydalı olacağı kesin bilmiyorum denemen lazım
Canım Ben yaptımda akşam yiyorum yani şimdi akşam yedim ya mesela ertesi gün kalkınca şu dışında birşey tüketmiyorum bazen bir çay kahve içiyorum akşama kadar öyle o gün özellikle tüm günü dışarda geçiriyorum vaktin nasl geçtimi anlamym diye akşam olunca hafif birşeyler yiyorum bir akşamdan öbür akşama 20- 22 saat filanCnm nasil denedin sen tam olarak kahvaltı veya gün boyu şu harici be var mesela
Dayan tatlim ne zaman bidaha ki ogun bozma bir sey yememissin o kadar saattir yaptin gun bitiyor sayilir yarinida atlatirsin tamamNe olsun canım yağsa tuzsuz patates ile duruyorumCanım herşey çekiyor şuan ama dayanıcam
Gecmis olaun canim simdi nasil oldunCanım bugün acayip migren tuttu öylece yatıyorum hiçbişey yapasım yok baş ağrısı mahvetti
Ben de akşama kadar rahat durdum akşam da yedikten sonra doydum ama bir tatlı krizi geldi patatesden oldu tabiDayan tatlim ne zaman bidaha ki ogun bozma bir sey yememissin o kadar saattir yaptin gun bitiyor sayilir yarinida atlatirsin tamam
benimde bugun sabah oglen guzeldi ama aksama dogru hem birsey yiyesim yok hemde herseye saldirasim varbende kemdimi anlayamadim tabiki yemedim birsey sadece kucuk bir kus lolumu o kadar yesil fasulyemi yedim oturdum aşağı
Allah kolaylik versinBen de akşama kadar rahat durdum akşam da yedikten sonra doydum ama bir tatlı krizi geldi patatesden oldu tabiama dayandm canım bozmadım zaten bugün benim için bitmiştir artk rahat kapatırım bugünü ama yarın gene tüm gün patates ile nasıl durucam onu bilmiyorum
Bu detox bitince verecegin kilolari dusunsade su şuan 2lt ye tamamlandı ama bu ödem çayının tadı çok tatlımsı tarçının tadı yoğun geliyor miğdem bulandı ooofff daha baya içmem lazm bunu nasl içicem bilmiyorum ama 2gün dayanmalıyım
Sağol canım inşallah gerçi ya yarın ya cuma regli olmayı bekliyorum şiştim çokBu aralar menülerin çok güzel canımtam kusursuz diyet menüler ile gidiyorsun iyi sonuç alırsın bu hafta afiyet olsun
Canım ben de tarcın baş ağrısı yaptı tansiyonum düşük ondan mi bilmem ama ne zaman suyuma çubuk tarcın koysam basim döner gibi oldi ama süre koyduğum toz tarcın etkilemiyorsade su şuan 2lt ye tamamlandı ama bu ödem çayının tadı çok tatlımsı tarçının tadı yoğun geliyor miğdem bulandı ooofff daha baya içmem lazm bunu nasl içicem bilmiyorum ama 2gün dayanmalıyım
Benim de bugünlerde ay sonu ama kaç gündür belirtileri var olamadimSağol canım inşallah gerçi ya yarın ya cuma regli olmayı bekliyorum şiştim çok
Evet doğru onda su içmek serbest ağritmayabilir belki açlıktan ağrırsa onu bilemem hiç denemedim çünküCanım ramazanda ben genelde tutamıyorum bile çünki o kadar şiddetli miğrenim tutuyor ki sürekli kusturuyor ama ramazan da susuzluktan öyle oluyorum normalde de su az içtimi baş ağrısı yapar zaten ramazanda direk susuz kalınıyor ama açlık orucunda bol bol su içiliyor ondan migreni tetiklemeye bilir benim bol su içince açlık başımı ağrıtmıyor rahat durabiliyorum
Kıyamam canım yaaa şu migren mahvediyor insanı
Benim migrenin tetiklemiyor canım çünki bol bol su içiliyor susuz olmak migrenin tetikliyor ondan su ile aç durmak sorun olmuyor sende bir dene duramazsan bozarsın sonuçta
Iyiyim canım biraz daha ilaç içtim yarına bişey kalmaz heraldeGecmis olaun canim simdi nasil oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?