Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

eşimin evde olmadığı bir hafta sonu deneyecem o amana kadar da çayı yaparım zaten tuz tükenmiyorum yemekler sıfır tuzsuz ama peynir ve ekmekte mevcut işte onları kısarım olmazsa sğol canım
Canım bugün acayip migren tuttu öylece yatıyorum hiçbişey yapasım yok baş ağrısı mahvetti
Kıyamam canım yaaa şu migren mahvediyor insanı
Benim migrenin tetiklemiyor canım çünki bol bol su içiliyor susuz olmak migrenin tetikliyor ondan su ile aç durmak sorun olmuyor sende bir dene duramazsan bozarsın sonuçta

Son düzenleme:
Bence hiç iyi olmaz ramazanda bile kaç gün baş ağrısı çekiyorum açlık orucunda düşünemiyorum bile ama sağlık için faydalı olacağı kesin bilmiyorum denemen lazım
Canım ramazanda ben genelde tutamıyorum bile çünki o kadar şiddetli miğrenim tutuyor ki sürekli kusturuyor ama ramazan da susuzluktan öyle oluyorum normalde de su az içtimi baş ağrısı yapar zaten ramazanda direk susuz kalınıyor ama açlık orucunda bol bol su içiliyor ondan migreni tetiklemeye bilir benim bol su içince açlık başımı ağrıtmıyor rahat durabiliyorum

12:00 = 1 tabak haşlanmış yağsız tuzsuz patates

18:00= 1tabak haşlanmış yağsız tuzsuz patates

Gün içinde 1maden suyu,1çay,1kahve, 4bardak detoks suyu, 1.5 lt sade su

5er saat arali 3öğün olacaktı ama ben saatleri ayarlayamadım 6saat ara ile 2öğün yedim bugün bu şekilde oldu ama yarın erken yiyip 3öğün yapıcam içecekler de çok fazla geldi ancak bukadar içebildim daha içmeye çalışıcam

Cnm nasil denedin sen tam olarak kahvaltı veya gün boyu şu harici be var mesela

Cnm nasil denedin sen tam olarak kahvaltı veya gün boyu şu harici be var mesela
Canım Ben yaptımda akşam yiyorum yani şimdi akşam yedim ya mesela ertesi gün kalkınca şu dışında birşey tüketmiyorum bazen bir çay kahve içiyorum akşama kadar öyle o gün özellikle tüm günü dışarda geçiriyorum vaktin nasl geçtimi anlamym diye akşam olunca hafif birşeyler yiyorum bir akşamdan öbür akşama 20- 22 saat filan

Ne olsun canım yağsa tuzsuz patates ile duruyorum Canım herşey çekiyor şuan ama dayanıcam
Dayan tatlim ne zaman bidaha ki ogun bozma bir sey yememissin o kadar saattir yaptin gun bitiyor sayilir yarinida atlatirsin tamam
benimde bugun sabah oglen guzeldi ama aksama dogru hem birsey yiyesim yok hemde herseye saldirasim var bende kemdimi anlayamadim tabiki yemedim birsey sadece kucuk bir kus lolumu o kadar yesil fasulyemi yedim oturdum aşağı

Ben de akşama kadar rahat durdum akşam da yedikten sonra doydum ama bir tatlı krizi geldi patatesden oldu tabi ama dayandm canım bozmadım zaten bugün benim için bitmiştir artk rahat kapatırım bugünü ama yarın gene tüm gün patates ile nasıl durucam onu bilmiyorum

sade su şuan 2lt ye tamamlandı ama bu ödem çayının tadı çok tatlımsı tarçının tadı yoğun geliyor miğdem bulandı ooofff daha baya içmem lazm bunu nasl içicem bilmiyorum ama 2gün dayanmalıyım

Allah kolaylik versin 3 ogun yap belki daha rahat atlatirsin kuzum

Sabah
Az peynirli iki yumurta
1 dilim ekmek
Biber domates yesillik
5 zeytin
Ara
Yarim muz 1 bardak sut
Oglen
12 fistik
1 tabak pirasa
4yk yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1 portakal 1 kus lokumu
Aksam
6yk yesil fasulye
2 bardak ayran
1 dilim ekmek
Yarim saat once
12 fistik muzun ucundan aldim azcik
Su 1.5 lt oldu tamamlarim

Canım ben de tarcın baş ağrısı yaptı tansiyonum düşük ondan mi bilmem ama ne zaman suyuma çubuk tarcın koysam basim döner gibi oldi ama süre koyduğum toz tarcın etkilemiyor

Evet doğru onda su içmek serbest ağritmayabilir belki açlıktan ağrırsa onu bilemem hiç denemedim çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…