- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.401
Afiyet olsun canım bu çok işe yarayacak12:00 = 1 tabak haşlanmış yağsız tuzsuz patates
18:00= 1tabak haşlanmış yağsız tuzsuz patates
Gün içinde 1maden suyu,1çay,1kahve, 4bardak detoks suyu, 1.5 lt sade su
5er saat arali 3öğün olacaktı ama ben saatleri ayarlayamadım 6saat ara ile 2öğün yedim bugün bu şekilde oldu ama yarın erken yiyip 3öğün yapıcam içecekler de çok fazla geldi ancak bukadar içebildim daha içmeye çalışıcam
Iyiyim canım biraz daha ilaç içtim yarına bişey kalmaz heralde
Iyi olmaniza sevindim kizlarTesekkur ederım kızlar bıgun daha ıyıyımcok sukur
inşallah canım bu arada söylemiştim kızlar 2gün patates yaparken spor yasak tansiyon bayıngınlık vs. Olmasın diye ama ben dayanamadım az önce 30dakika zumba yaptımAfiyet olsun canım bu çok işe yarayacak
Sağol canım iyiyim
Dayanamadin yine yaniinşallah canım bu arada söylemiştim kızlar 2gün patates yaparken spor yasak tansiyon bayıngınlık vs. Olmasın diye ama ben dayanamadım az önce 30dakika zumba yaptım
Iyi olmaniza sevindim kizlar
Kola mi naptın canım sen yaAksam yemegım
Musakka
Tavuklı bulgır pılavı
3 bardak su
1bardak kola
2 dılım kadar ekmek
Dıger menuler yok
Aynen canımDayanamadin yine yani
Inşallah canım ya ama kendini fazla yorma yarın farklı olur çünküAynen canımbaktım halsizlik vs. Filan yok yapmadı bende ondan birşey olmaz diye düşündüm oynayasın geldi zumba uygulama indrmiştm müzikleri filanda güzelmiş az yapayım dedim baktım 30dakika olmuş iyi oldu yarın güzel bir düşüş olur inşallah
NehazirlucanHafta sonu kızımın doğum günü var onu planlıyorum çarşıdan yeni geldim birde cuma günü çıkacagim eksikler için.
Icim yandu az daha yakayim dedim pusman oldumKola mi naptın canım sen yakolanın bir bardağında kaç şeker var biliyomusun ve sağlıksız onun yerine başka şeyler içebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?