Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kola mi naptın canım sen ya kolanın bir bardağında kaç şeker var biliyomusun ve sağlıksız onun yerine başka şeyler içebilirsin
O ziyafet yapmış tek musakka ile tavuk yereydi iyi olacaktı musakkanın yanına hem tavuk pilav hem 2dilim ekmek hem kola maşallah A aurora_z neyaptn sen

Bugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta 6 zeytin az peynir 2 ceviz
Ara yarim elma portakal 5 badem
Akşam 1 kase mercimek çorbası az yogurtlu ıspanak
2.5 lt su
Çok güzel canım diyetin değerini anladım şimdi meğer diyet yapmak ne kolaymış akşam mis gibi ev yemeği yanında ister yoğurdun ister salatan sabah mis gibi peynirin, zeytin, yumurta hatta bir iki dilim ekmek NE güzelmiş meğer ben kıymetini bilmemişim şimdi yağsz tuzsuz patatese kalınca anladm diyetin değerini

Inşallah canım ya ama kendini fazla yorma yarın farklı olur çünkü
Aynen canım yarın da 30dakika filan sahilde yürüsem diyorum ama bir bakarım duruma göre kızımı 10 yada 10:30 gibi görüyorum kreşe ordan sahile çıkıp 30dakika yürüsen diye düşündüm fazlasını yürümem zaten birşey filan olmasın zaten yarın daha halsizlik yapar kesin bencede

Sabah peynir zeytin salatalık tahin salça iki dilim ekmek bir bardak çay.

Ara iki hurma bir sütlü kahve.

Akşam İskender sadece et ve yoğurdu ice tea ne zamandan beri ilk defa içtim 3 lt su.

Detoks nasıl gidiyor canım afiyet olsun.

Afiyet olsun canim

Sen ne tatlisin kiz oyle

Kızlar dolaba koydum çayı soğukken içmesi daha kolaymış şimdi 2bardak daha fondip yaptım yudumlayarak içilmiyor fondip yapmak şart
Oh erisinnn yaglar yarasin desem olmaz
Hafta sonu kızımın doğum günü var onu planlıyorum çarşıdan yeni geldim birde cuma günü çıkacagim eksikler için.
Simdiden dogum gunu kutlu olsun canim

birsey kalmadi 1 guncuk daha sabretcen ondan sonra yine devam benimde en sevdigim kahvalti bide yumurta
Aksama halsiz dusme canim doktorda spor yapma demis kendini zorlama yapamazsan
Mercimek köftesi haşhaşlı çörek dereotlu poğaça sigara böreği tahinli kurabiye hazırlicam yeter herhalde:)
Daha ne olsun canim gecen tatli oylamasi icin bildirim gelmis acmaz olaydimm agzim acik baktim asagi indikce butun hepsini gördükçe napiyorum ben dedim kemdime işkence geri ciktim
Afiyet olsun canim
Sagol canim sana da

Aynen canım benimde künefe de gözüm kaldisagol canım teşekkür ederim bu menüyü kurdum kafamda zaten koştururken eminim ki yemeğe fırsatım olmucak pastadan tirtiklicam ama

Kesinlikle canım

Ya dimi ama canım insan nasılda anlıyor uzaklaşınca bir ara bende detoks yaptım yumurtalar rüyama girdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…