- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.421
Bencede pişman olIcim yandu az daha yakayim dedim pusman oldum
Çok güzel canımBugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta 6 zeytin az peynir 2 ceviz
Ara yarim elma portakal 5 badem
Akşam 1 kase mercimek çorbası az yogurtlu ıspanak
2.5 lt su
Aynen canım yarın da 30dakika filan sahilde yürüsem diyorum ama bir bakarım duruma göre kızımı 10 yada 10:30 gibi görüyorum kreşe ordan sahile çıkıp 30dakika yürüsen diye düşündüm fazlasını yürümem zaten birşey filan olmasın zaten yarın daha halsizlik yapar kesin bencedeInşallah canım ya ama kendini fazla yorma yarın farklı olur çünkü
Mercimek köftesi haşhaşlı çörek dereotlu poğaça sigara böreği tahinli kurabiye hazırlicam yeter herhalde:)Nehazirlucan
Detoks nasıl gidiyor canım afiyet olsun.12:00 = 1 tabak haşlanmış yağsız tuzsuz patates
18:00= 1tabak haşlanmış yağsız tuzsuz patates
Gün içinde 1maden suyu,1çay,1kahve, 4bardak detoks suyu, 1.5 lt sade su
5er saat arali 3öğün olacaktı ama ben saatleri ayarlayamadım 6saat ara ile 2öğün yedim bugün bu şekilde oldu ama yarın erken yiyip 3öğün yapıcam içecekler de çok fazla geldi ancak bukadar içebildim daha içmeye çalışıcam
Afiyet olsun canimSabah
Az peynirli iki yumurta
1 dilim ekmek
Biber domates yesillik
5 zeytin
Ara
Yarim muz 1 bardak sut
Oglen
12 fistik
1 tabak pirasa
4yk yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1 portakal 1 kus lokumu
Aksam
6yk yesil fasulye
2 bardak ayran
1 dilim ekmek
Yarim saat once
12 fistik muzun ucundan aldim azcik
Su 1.5 lt oldu tamamlarim
Afiyet olsun canım maşallah sanaBugün
Kahvaltı iki haşlanmış yumurta 6 zeytin az peynir 2 ceviz
Ara yarim elma portakal 5 badem
Akşam 1 kase mercimek çorbası az yogurtlu ıspanak
2.5 lt su
Sen ne tatlisin kiz oyle
Oh erisinnn yaglar yarasin desem olmazKızlar dolaba koydum çayı soğukken içmesi daha kolaymış şimdi 2bardak daha fondip yaptımyudumlayarak içilmiyor fondip yapmak şart
Simdiden dogum gunu kutlu olsun canimHafta sonu kızımın doğum günü var onu planlıyorum çarşıdan yeni geldim birde cuma günü çıkacagim eksikler için.
Çok güzel canımdiyetin değerini anladım şimdi meğer diyet yapmak ne kolaymış akşam mis gibi ev yemeği yanında ister yoğurdun ister salatan sabah mis gibi peynirin, zeytin, yumurta hatta bir iki dilim ekmek NE güzelmiş meğer ben kıymetini bilmemişim şimdi yağsz tuzsuz patatese kalınca anladm diyetin değerini
Aksama halsiz dusme canim doktorda spor yapma demis kendini zorlama yapamazsanAynen canım yarın da 30dakika filan sahilde yürüsem diyorum ama bir bakarım duruma göre kızımı 10 yada 10:30 gibi görüyorum kreşe ordan sahile çıkıp 30dakika yürüsen diye düşündüm fazlasını yürümem zaten birşey filan olmasın zaten yarın daha halsizlik yapar kesin bencede
Daha ne olsun canimMercimek köftesi haşhaşlı çörek dereotlu poğaça sigara böreği tahinli kurabiye hazırlicam yeter herhalde:)
Sagol canim sana daAfiyet olsun canim
Aynen canım benimde künefe de gözüm kaldi
Oh erisinnn yaglar yarasin desem olmaz
Simdiden dogum gunu kutlu olsun canim
birsey kalmadi 1 guncuk daha sabretcen ondan sonra yine devam benimde en sevdigim kahvalti bide yumurta
Aksama halsiz dusme canim doktorda spor yapma demis kendini zorlama yapamazsan
Daha ne olsun canimgecen tatli oylamasi icin bildirim gelmis acmaz olaydimm agzim acik baktim asagi indikce butun hepsini gördükçe napiyorum ben dedim kemdime işkence geri ciktim
Sagol canim sana da
Offffff yetmez mi yaMercimek köftesi haşhaşlı çörek dereotlu poğaça sigara böreği tahinli kurabiye hazırlicam yeter herhalde:)
Evet canım alışkınım ben misafir agirlamaya:)Offffff yetmez mi yacok yorulcan
Kesinlikle canımAynen canım yarın da 30dakika filan sahilde yürüsem diyorum ama bir bakarım duruma göre kızımı 10 yada 10:30 gibi görüyorum kreşe ordan sahile çıkıp 30dakika yürüsen diye düşündüm fazlasını yürümem zaten birşey filan olmasın zaten yarın daha halsizlik yapar kesin bencede
Sağol canımAfiyet olsun canım maşallah sana
MasaAllah canim gelen gidenin olmasi bi yandan iyi :) bazen diyim arada geln olsa diye dun geldilet cat kapi heryer igrenc toz pislik hastaneden yeni gelmistik rezil oldumEvet canım alışkınım ben misafir agirlamaya:)
Ya dimi ama canım insan nasılda anlıyor uzaklaşınca bir ara bende detoks yaptım yumurtalar rüyama girdiÇok güzel canımdiyetin değerini anladım şimdi meğer diyet yapmak ne kolaymış akşam mis gibi ev yemeği yanında ister yoğurdun ister salatan sabah mis gibi peynirin, zeytin, yumurta hatta bir iki dilim ekmek NE güzelmiş meğer ben kıymetini bilmemişim şimdi yağsz tuzsuz patatese kalınca anladm diyetin değerini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?