- 22 Mart 2015
- 37.077
- 184.491
- 598
- 38
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.441
Olsun canım Cat kapı gelende bakmasın toza arada oluyor oyle. Yarın yine dip köşe temizlik yapicam öbür gün yapılacak listeyi hazırlicam daha sonra yapmaya baslicam anca yetişir.MasaAllah canim gelen gidenin olmasi bi yandan iyi :) bazen diyim arada geln olsa diye dun geldilet cat kapi heryer igrenc toz pislik hastaneden yeni gelmistik rezil oldum
Akşama kadar gayet iyi idare ettim canım çok az zorlamîştı kolay geçecek dedim ama akşam geceye doğru baya açlık ve halsizlik geldi zor ama dayancamDetoks nasıl gidiyor canım afiyet olsun.
Benimde o çikolatalı baklavada gözüm kaldıAynen canım benimde künefe de gözüm kaldisagol canım teşekkür ederim bu menüyü kurdum kafamda zaten koştururken eminim ki yemeğe fırsatım olmucak pastadan tirtiklicam ama
Patatesten kurtulmak için 1gün daha ama kahvaltı etmeye daha 3gün var
Oh erisinnn yaglar yarasin desem olmaz
Simdiden dogum gunu kutlu olsun canim
birsey kalmadi 1 guncuk daha sabretcen ondan sonra yine devam benimde en sevdigim kahvalti bide yumurta
Aksama halsiz dusme canim doktorda spor yapma demis kendini zorlama yapamazsan
Daha ne olsun canimgecen tatli oylamasi icin bildirim gelmis acmaz olaydimm agzim acik baktim asagi indikce butun hepsini gördükçe napiyorum ben dedim kemdime işkence geri ciktim
Sagol canim sana da
Sen beni geçersin bu hafta ya ben şiştim reglim geçti wc yok karnım gaz doluSagol kuzum
Oyle deme canim
bi olsan da rahatlasan ondan da gider yine uçarsınbu arada dune gore 400gr eksi ciktim tatli kiz
Burdayim fistik geldim napiyorsunuz
Başla çok iyi geliyor spor ruhumuza ve bedenimize.Aynen canım kaçırdım ama çok etkilenmemis tartı bakalim spora tekrar başlarsam
Soğuk iç dicektim içmişsin zaten .kahvaltı yokmuydu12:00 = 1 tabak haşlanmış yağsız tuzsuz patates
18:00= 1tabak haşlanmış yağsız tuzsuz patates
Gün içinde 1maden suyu,1çay,1kahve, 4bardak detoks suyu, 1.5 lt sade su
5er saat arali 3öğün olacaktı ama ben saatleri ayarlayamadım 6saat ara ile 2öğün yedim bugün bu şekilde oldu ama yarın erken yiyip 3öğün yapıcam içecekler de çok fazla geldi ancak bukadar içebildim daha içmeye çalışıcam
Tadı kötü mü ya bu kadarsade su şuan 2lt ye tamamlandı ama bu ödem çayının tadı çok tatlımsı tarçının tadı yoğun geliyor miğdem bulandı ooofff daha baya içmem lazm bunu nasl içicem bilmiyorum ama 2gün dayanmalıyım
Menü güzel herzaman ki gibiSabah
Az peynirli iki yumurta
1 dilim ekmek
Biber domates yesillik
5 zeytin
Ara
Yarim muz 1 bardak sut
Oglen
12 fistik
1 tabak pirasa
4yk yogurt
1 dilim ekmek
Ara
1 portakal 1 kus lokumu
Aksam
6yk yesil fasulye
2 bardak ayran
1 dilim ekmek
Yarim saat once
12 fistik muzun ucundan aldim azcik
Su 1.5 lt oldu tamamlarim
Akşam annemdeydik gelemedim yaSchonerDuft nerdesin canim ben geldim sen gittin
Afiyet olsun canım o sislikten b3nde de var 59 çıkıyorum bakalım yarın ne olacak. Regl icin şişsindir wc ve regl 1 kilodan fazla etkiliyor ne yazıkkiDünkü menü
1dilim ekmek
2 dilim kadar
1 bardak süt
1 kayısı
2 ceviz
Ara
Yarim ceviz
Öğlen
1 tabak etli nohut
4 yk yoğurt
Ars
Kahve 2 ceviz
Akşam
1 kase bezelye
2 but kuş
1 kuş göğüs
2 yk pirinç elleri kardeşim yedirdi diye kıyamadım
1 tabaktan fazla salata
Roka
Su 2 lt geçti
Canım sakın kaçamak yapma eğer bozmaz isen hem regle olup hem tuvalete çıkınca güzel bir düşüş görürsün inşlh bugün hem regle olursun hem wc ye çıkarsın canmGünaydın kızlar dün adet olmam gerekiyormuş takvimi zorda olsa indirdim verileri aldım h
Karnım taş gibi olmuş wc de yok r
Tartım 70.10 ü gösterdikuru kayısı da yedim üstelik bugün maydonoz alacam belki onun olumlu etkisiydi işler yoğun bugün yanımda stajer kız olursa yazamıyorum okuyabiliyorum sadece.
Hayirli evlat olsun insaAllahOlsun canım Cat kapı gelende bakmasın toza arada oluyor oyle. Yarın yine dip köşe temizlik yapicam öbür gün yapılacak listeyi hazırlicam daha sonra yapmaya baslicam anca yetişir.
Tebrikler canımBende eksideyim
tebrik ederim cnm ben de biraz araştırdım bgn faydası olmasına sevindimGünaydın kızlar patatesleri fırına attım
Veeeeee biliyorsunuz pazartesi gene baya artı çıkmıştım bütün artılar gitmiş hatta cumadan 200grm da eksiye geçmiş 67.0bu patates diyeti emeğime değdi kızlar sonunda 67ye veda ediyorum hatta tartı da 66lar baya bir oynadı gitti geldi ama 67.0 da sabitlendi yarın 66lar yazacak tartıda eğer bugün ki gibi 1kilodan fazla düşüş olursa 65lere bile geçebilirim
SchonerDuft orkide1453 magickk htc71 iyikindayandım kızlar 1günlük sonuç harika şimdi fırınlanmış patateslerimi yiyorum
ben koruyorum cuma kilomu ama karnım taş gibiAfiyet olsun canım o sislikten b3nde de var 59 çıkıyorum bakalım yarın ne olacak. Regl icin şişsindir wc ve regl 1 kilodan fazla etkiliyor ne yazıkki
kaçamak yapmıyorum canım. aniden böyle olunca moralim bozuldu sadece 68 diyordum 69 bile hayal oldu bugün ama ellerim cıyor şişliktenCanım sakın kaçamak yapma eğer bozmaz isen hem regle olup hem tuvalete çıkınca güzel bir düşüş görürsün inşlh bugün hem regle olursun hem wc ye çıkarsın canm
süpersin yaaa gelsin 65Günaydın kızlar patatesleri fırına attım
Veeeeee biliyorsunuz pazartesi gene baya artı çıkmıştım bütün artılar gitmiş hatta cumadan 200grm da eksiye geçmiş 67.0bu patates diyeti emeğime değdi kızlar sonunda 67ye veda ediyorum hatta tartı da 66lar baya bir oynadı gitti geldi ama 67.0 da sabitlendi yarın 66lar yazacak tartıda eğer bugün ki gibi 1kilodan fazla düşüş olursa 65lere bile geçebilirim
SchonerDuft orkide1453 magickk htc71 iyikindayandım kızlar 1günlük sonuç harika şimdi fırınlanmış patateslerimi yiyorum
Harikasın canım yaGünaydın kızlar patatesleri fırına attım
Sadece patatesleri dilimleyip atiyor musunGünaydın kızlar patatesleri fırına attım
Tebrikler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?