- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.461
KIZ DAHA NE OLSUN İŞTE 70,10 ÇIKMIŞSIN YARINA 69 ÇIKRSIN .evet ya denk gelemedik kuzum zafer yok suan ayni kilodayiz bende bu sabah 70.1 ciktim hem sen odemini atinca tuvalate gidince gecersin yine beni bende cumartesi 1.3 fazla ciktim 2 gunde toparlayip yine eksilere gectim eksilere devam dun 400 gr bugun de 200gr gitti
Ben dun 2 de uyudum00 00 olmasina 30 saniye kaldi uyumam lazim
Yine de senin icin patatesden iyidir herhalde tatlimAkşama kadar gayet iyi idare ettim canım çok az zorlamîştı kolay geçecek dedim ama akşam geceye doğru baya açlık ve halsizlik geldi zor ama dayancam
Benimde o çikolatalı baklavada gözüm kaldı
Patatesten kurtulmak için 1gün daha ama kahvaltı etmeye daha 3gün varpatates sonrası 2gün de detoksun devamı olarak menü var canım 5.gün ancak yumurtalı peynirli kahvaltı yapabilicem
Iki gun bol yesillikli salatali falan gecir canim gecer insallah tuvalet sorunuGünaydın kızlar dün adet olmam gerekiyormuş takvimi zorda olsa indirdim verileri aldım h
Karnım taş gibi olmuş wc de yok r
Tartım 70.10 ü gösterdikuru kayısı da yedim üstelik bugün maydonoz alacam belki onun olumlu etkisiydi işler yoğun bugün yanımda stajer kız olursa yazamıyorum okuyabiliyorum sadece.
Tesekkur ederim canimSen beni geçersin bu hafta ya ben şiştim reglim geçti wc yok karnım gaz dolukaçamakta yapmadım
Başla çok iyi geliyor spor ruhumuza ve bedenimize.
Soğuk iç dicektim içmişsin zaten .kahvaltı yokmuydu
Tadı kötü mü ya bu kadar
Menü güzel herzaman ki gibi
Akşam annemdeydik gelemedim ya
Afiyet olsun canim guzel pilav cok gozume batmadi ekmek yerine 2 kasik olabilir he zaman olmamak sartiylaDünkü menü
1dilim ekmek
2 dilim kadar
1 bardak süt
1 kayısı
2 ceviz
Ara
Yarim ceviz
Öğlen
1 tabak etli nohut
4 yk yoğurt
Ars
Kahve 2 ceviz
Akşam
1 kase bezelye
2 but kuş
1 kuş göğüs
2 yk pirinç elleri kardeşim yedirdi diye kıyamadım
1 tabaktan fazla salata
Roka
Su 2 lt geçti
Tebrik ederim canimBende eksideyim
Tebrik ederim kuzumGünaydın kızlar patatesleri fırına attım
Veeeeee biliyorsunuz pazartesi gene baya artı çıkmıştım bütün artılar gitmiş hatta cumadan 200grm da eksiye geçmiş 67.0bu patates diyeti emeğime değdi kızlar sonunda 67ye veda ediyorum hatta tartı da 66lar baya bir oynadı gitti geldi ama 67.0 da sabitlendi yarın 66lar yazacak tartıda eğer bugün ki gibi 1kilodan fazla düşüş olursa 65lere bile geçebilirim
SchonerDuft orkide1453 @magickk htc71 iyikindayandım kızlar 1günlük sonuç harika şimdi fırınlanmış patateslerimi yiyorum
YEŞİLLİĞİM KALMADI BİLİYOR MUSUN SENDEN HEVES ETMİŞTİM MAYDONOZ A YARIN ALIRIM ARTIK MANAVDAN YA DA PAZARDAN SANIRIM ONUN ETKİSİ ÇOKTU . OLAYDIM DA KURTULAYDIM .Ben dun 2 de uyudum
Yine de senin icin patatesden iyidir herhalde tatlim
Iki gun bol yesillikli salatali falan gecir canim gecer insallah tuvalet sorunu
reglide olunca etkiliyor gerçek kilon degil bugun ki cikan bozma moralini
Tesekkur ederim canim
Afiyet olsun canim guzel pilav cok gozume batmadi ekmek yerine 2 kasik olabilir he zaman olmamak sartiyla
Tebrik ederim canim
Tebrik ederim kuzum
Ben ne detox yapsam acaba 1 günde 5 kilo verdirecek bişey var muKIZ DAHA NE OLSUN İŞTE 70,10 ÇIKMIŞSIN YARINA 69 ÇIKRSIN .
AKŞAM BİRAZ YÜRÜYECEM BAKALIM O ZAMAN RAHATLARIM REGLİM 1 GÜN GEÇTİ UZUN ZAMANDAN SONRA . HAFTA SONU SENİ YAKALAMAK İÇİN BİR KABAK DETOKSU PATLATAYIM EN İYİSİ
Nasılsın canımMerhaba
KABAK DETOKSU YAPSANA KUZUM ?Ben ne detox yapsam acaba 1 günde 5 kilo verdirecek bişey var mu
Şu ana kadarKIZLAR YA SPOR YAPALIM BÖYLE OLMUYOR ESKİDEN HERKES SPORUNU YAZIYORDU ŞİMDİ TEK YAZAN YELLOW
Benim içinde bu lazım bulursan bana da söyleBen ne detox yapsam acaba 1 günde 5 kilo verdirecek bişey var mu
Evde de hazır 2kg kabak varken yarın başlayayımKABAK DETOKSU YAPSANA KUZUM ?
Kacamak yapip da bu kiloda olsaydin Zafer kutlardim kacamak yaptigin icinde bol bol takilirdimKIZ DAHA NE OLSUN İŞTE 70,10 ÇIKMIŞSIN YARINA 69 ÇIKRSIN .
AKŞAM BİRAZ YÜRÜYECEM BAKALIM O ZAMAN RAHATLARIM REGLİM 1 GÜN GEÇTİ UZUN ZAMANDAN SONRA . HAFTA SONU SENİ YAKALAMAK İÇİN BİR KABAK DETOKSU PATLATAYIM EN İYİSİ
Ne yaptin kiz o saate kadarBen dun 2 de uyudum
Yine de senin icin patatesden iyidir herhalde tatlim
Iki gun bol yesillikli salatali falan gecir canim gecer insallah tuvalet sorunu
reglide olunca etkiliyor gerçek kilon degil bugun ki cikan bozma moralini
Tesekkur ederim canim
Afiyet olsun canim guzel pilav cok gozume batmadi ekmek yerine 2 kasik olabilir he zaman olmamak sartiyla
Tebrik ederim canim
Tebrik ederim kuzum
Cok sukur daha iyym yemegimife yaptim oglani gulduruyom .srn naslsinNasılsın canım
Al canim gercekten bende de etkili yedigim gunler yada ertesi gun kendimi hafiflemis hissediyorum tuvalet icinde odem atmak icinde cok iyi oluyorYEŞİLLİĞİM KALMADI BİLİYOR MUSUN SENDEN HEVES ETMİŞTİM MAYDONOZ A YARIN ALIRIM ARTIK MANAVDAN YA DA PAZARDAN SANIRIM ONUN ETKİSİ ÇOKTU . OLAYDIM DA KURTULAYDIM .
Aksam bir girdim mutfaga bugunun yemegini yaptim firinda pisicekti pismesini bekledim sonrada yufka vardi esimde borek istiyordu bir de borek yaptim attim firina sonrada az telefona takildim derken 2 olmusNe yaptin kiz o saate kadar🐿
Bu patates detoksu sayfasında ama yoğurtlu patates değil benimki gibi sade patates olan da k.k 3günde 4küsür kilo verdim diye yazan var 3gün yapabilirim dersen dene sende canım ben pazartesi den banti gene +1kilo idim 1gün de 1.200 düştü +ları yani ödemi süper atıyor ama bence sıfır tuz ve yaptgm o çayın etkisi çok büyük canım senin ödemin çoktur zaten hem ödemelerin hepsini birden atarsın hemde bir miktar yağ atarsın süper olurBen ne detox yapsam acaba 1 günde 5 kilo verdirecek bişey var mu
Birde ben resmen şok diyetteyim bana spor yasak benim yapmamam lazım ben bu durumda bile yapıyorum kızlar size ne oluyor ben bu halde yapıyorsam herkesin yapması lazımKIZLAR YA SPOR YAPALIM BÖYLE OLMUYOR ESKİDEN HERKES SPORUNU YAZIYORDU ŞİMDİ TEK YAZAN YELLOW
Kabak da çok verdiriyor yanında da bol bol ödem çaylarından içersen süper düşüş yaşarsınEvde de hazır 2kg kabak varken yarın başlayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?