Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

KIZ DAHA NE OLSUN İŞTE 70,10 ÇIKMIŞSIN YARINA 69 ÇIKRSIN .
AKŞAM BİRAZ YÜRÜYECEM BAKALIM O ZAMAN RAHATLARIM REGLİM 1 GÜN GEÇTİ UZUN ZAMANDAN SONRA . HAFTA SONU SENİ YAKALAMAK İÇİN BİR KABAK DETOKSU PATLATAYIM EN İYİSİ

00 00 olmasina 30 saniye kaldi uyumam lazim
Ben dun 2 de uyudum
Yine de senin icin patatesden iyidir herhalde tatlim
Iki gun bol yesillikli salatali falan gecir canim gecer insallah tuvalet sorunu
reglide olunca etkiliyor gerçek kilon degil bugun ki cikan bozma moralini
Tesekkur ederim canim
Afiyet olsun canim guzel pilav cok gozume batmadi ekmek yerine 2 kasik olabilir he zaman olmamak sartiyla
Tebrik ederim canim
Tebrik ederim kuzum

YEŞİLLİĞİM KALMADI BİLİYOR MUSUN SENDEN HEVES ETMİŞTİM MAYDONOZ A YARIN ALIRIM ARTIK MANAVDAN YA DA PAZARDAN SANIRIM ONUN ETKİSİ ÇOKTU . OLAYDIM DA KURTULAYDIM .

Ben ne detox yapsam acaba 1 günde 5 kilo verdirecek bişey var mu

Kacamak yapip da bu kiloda olsaydin Zafer kutlardim kacamak yaptigin icinde bol bol takilirdim ama gecerli sebepler oldugu icin seni yakalamış olsam da zafer saymiyorum gercek kilon o degil haftaya gorusuruz sen bi tuvaletine git regli ol sartlar esitlensin haftaya kapışırız bakalim kim kimi gecicek

Ne yaptin kiz o saate kadar 🐿

YEŞİLLİĞİM KALMADI BİLİYOR MUSUN SENDEN HEVES ETMİŞTİM MAYDONOZ A YARIN ALIRIM ARTIK MANAVDAN YA DA PAZARDAN SANIRIM ONUN ETKİSİ ÇOKTU . OLAYDIM DA KURTULAYDIM .
Al canim gercekten bende de etkili yedigim gunler yada ertesi gun kendimi hafiflemis hissediyorum tuvalet icinde odem atmak icinde cok iyi oluyor

Ben ne detox yapsam acaba 1 günde 5 kilo verdirecek bişey var mu
Bu patates detoksu sayfasında ama yoğurtlu patates değil benimki gibi sade patates olan da k.k 3günde 4küsür kilo verdim diye yazan var 3gün yapabilirim dersen dene sende canım ben pazartesi den banti gene +1kilo idim 1gün de 1.200 düştü +ları yani ödemi süper atıyor ama bence sıfır tuz ve yaptgm o çayın etkisi çok büyük canım senin ödemin çoktur zaten hem ödemelerin hepsini birden atarsın hemde bir miktar yağ atarsın süper olur
KIZLAR YA SPOR YAPALIM BÖYLE OLMUYOR ESKİDEN HERKES SPORUNU YAZIYORDU ŞİMDİ TEK YAZAN YELLOW
Birde ben resmen şok diyetteyim bana spor yasak benim yapmamam lazım ben bu durumda bile yapıyorum kızlar size ne oluyor ben bu halde yapıyorsam herkesin yapması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…