Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ben bu hafta cumartesi pazar pazartesi sali yurudugum icin 2 gundur ondan yapmadim tatlim

blonde ambition ben yavaş yavaş kalori azaltp suyu artırsam o da etkiler demi yapabilirsem sadece meyve ve su o tarz 3 gün denesem
Kesinlikle olur canım aynen meyve yada yoğurt gibi içinde tuz barındırmayan gıdalardan ye ama meyve de şeker olduğu için açlık hissetmene neden olabilir ondan daha şekersiz salatalık ,greyfurt,yeşil elma gibi şeker oranı düşük ve kilo vermeyi sağlayan şeylerden ye canım detoks sonrası benim listemde hergün 1 elma ve 1mandalin yada greyfurt var diğer meyveler yasak ama 1elma 1mandalin hergün yenecek

Şu ana kadar
100 jumping jack
150 ipsiz atlama
SÜPERSİN KUZUM .PLATES LASTİĞİN VAR MI
ŞARTLARI EŞİTLERİZ BEBEK
Al canim gercekten bende de etkili yedigim gunler yada ertesi gun kendimi hafiflemis hissediyorum tuvalet icinde odem atmak icinde cok iyi oluyor
DÜN DOLU DOLU YEDİM SALI GÜNÜ TON BALIĞI BROKOLİ SALATA YEDİM MESELA YİNEDE ÇIKAMADIM
BEN BÜROYA PLATES LASTİĞİ GETİRDİM SABAH ÖĞLEN SIRT ÇALIŞIYORUM ESNEMEK AMAÇLI BİRDE KISA YÜRÜYÜŞ AMA BUNLAR SPOR DEĞİL TABİKİ SALONA YAZILMAM ŞART OLDU EBNİM YOKSA OLMAYACAK

Cok sukur daha iyym yemegimife yaptim oglani gulduruyom .srn naslsin
Maşallah
Bende yapamadığım diyetlerle bakamadığım çocuklarımla depresyondayım yine
Kabak da çok verdiriyor yanında da bol bol ödem çaylarından içersen süper düşüş yaşarsın
Bu hafta kabak yapayım canım haftaya da patates yaparım olmazsa
Patates şekere dönüşmüyor mu bana biraz tehlikeli geldi önce sen yap
SÜPERSİN KUZUM .PLATES LASTİĞİN VAR MI
Yok canım, taşınırken tüm spor aletleri depoya kalktı bu ev diğerine göre çok küçük

Aksam bir girdim mutfaga bugunun yemegini yaptim firinda pisicekti pismesini bekledim sonrada yufka vardi esimde borek istiyordu bir de borek yaptim attim firina sonrada az telefona takildim derken 2 olmus
Bide tabiki yemedim borekden
Maşallah canım sana hepsini halletmişsin

Bende en geç pazartesi 65 lere geçmiş olurum diye düşünüyorum ve pazartesi bende artk plates lastiği , plates çemberi, mekik ve Abs başlıycam canım zumba uygulamalarını indirirken bir tanede Abs uygulamadı indirdim Abs tiraining diye pazartesi hepsine başlıycam

Valla ben sana çok güveniyorum çok kararlı ve istikrarlısın
SEN YAPARSIN

Patatesin vitamin ve minarel çok yüks3k ondan bolbol vitaminini mineralini almış oluyorsun 2de maden suyu içiyorsun oda elektrolikitini d3ngeliyor çok bol tarçınlı maydonoz çayı içtiğim için tarçında şekeri dengeliyor zaten canım ondan tamamını uygulamak lazım yani bu şekilde yüklenen nişasta ve tek tip beşin 2gün vücudu şoka sokup metobolizmayı tekrardan uyandırıp diyetine döndüğünde daha hızla kilo verebilmeli sağlıyormuş sen yaparsan hiç spor yapma 2gün normal de yasak sporda yapmazsan çok daha rahat geçer benim 1.5 gün bitti zaten sabah patates sonrası 2günlük beslenmeye geçicem onunda listesini yazarım size o kısmı çok rahat ve güzel zaten

Kızlar dün söylediğim gibi yaptım kızımı okula bıraktıktan sonra 45 dakika sahil yürüyüşü yaptm eve gelince de yeşil çay içip 45 dakika bisiklet yaptım veee şuan sabah yediğim patates içtiğim siyah çay,yeşil çay ve suya rahmen 67.5 çıkıyorum kızlar demekki sonunda 66lara geçmişim eve gelirken de yarın geçeceğim 2günlük listedeki ihtiyaçlarımın hepsini alıp geldim çok mutluyum

Bakarsin bakarsin kac tane vardi Allah bagislasin

Maşallah canım sana hepsini halletmişsin
Evet canim yemekleri dunden yaptim simdide yemegimi yiyecegim sonra temizlik
Bende de var plates topu cember lastikde ama dogru duzgun hic yapmadim
eklyeceğim sayımız çoğalsın diye bekliyorum
Allah askina kim kime durduk yere para versin calismadan calisanlar enayimi sabahdan aksam calisiyorlar bu tarz seylere simdiye kadar inanmadim bundan sonrada inanmam reklam yasak mesajinizi yonetime bildirdim
htc71 esine afyt olsun seninellerine saglik canim ☺
Sagol tatlim

tüh onla güzel sırt ve kol çalışabiliyorsun
nerden indirdin stordan mı

aynen cnm en cok istediğim ananas detoksu arkadaşım çok güzel kılolar verdi ara ara yaptı şimdi 58 oldu 170 boyla bana da cok dedi henüz yapmadım

tüh onla güzel sırt ve kol çalışabiliyorsun

nerden indirdin stordan mı
Aynen stordan 2-3 tane zumba uygulaması indirdim yani 3tana indirdim ama bakem ki bir tanesinin videoları diğerleri ile aynı videolardanmış onu geri sildim 2tane zumba uygulaması var şimdi telde bir tanede Abs indirdim hem onları hem de plates alatelerim ile bölgesel yaparım zaten bisikleti hiç bırakmıyorum hava güzel oldukca yürüyüş de yapıyorum daha ne olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…