- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.481
Ben bu hafta cumartesi pazar pazartesi sali yurudugum icin 2 gundur ondan yapmadim tatlimBu patates detoksu sayfasında ama yoğurtlu patates değil benimki gibi sade patates olan da k.k 3günde 4küsür kilo verdim diye yazan var 3gün yapabilirim dersen dene sende canım ben pazartesi den banti gene +1kilo idim 1gün de 1.200 düştü +ları yani ödemi süper atıyor ama bence sıfır tuz ve yaptgm o çayın etkisi çok büyük canım senin ödemin çoktur zaten hem ödemelerin hepsini birden atarsın hemde bir miktar yağ atarsın süper olur
Birde ben resmen şok diyetteyim bana spor yasak benim yapmamam lazım ben bu durumda bile yapıyorum kızlar size ne oluyor ben bu halde yapıyorsam herkesin yapması lazım
Ben dun 2 de uyudum
Yine de senin icin patatesden iyidir herhalde tatlim
Iki gun bol yesillikli salatali falan gecir canim gecer insallah tuvalet sorunu
reglide olunca etkiliyor gerçek kilon degil bugun ki cikan bozma moralini
Tesekkur ederim canim
Afiyet olsun canim guzel pilav cok gozume batmadi ekmek yerine 2 kasik olabilir he zaman olmamak sartiyla
Tebrik ederim canim
Tebrik ederim kuzum
Kesinlikle olur canım aynen meyve yada yoğurt gibi içinde tuz barındırmayan gıdalardan ye ama meyve de şeker olduğu için açlık hissetmene neden olabilir ondan daha şekersiz salatalık ,greyfurt,yeşil elma gibi şeker oranı düşük ve kilo vermeyi sağlayan şeylerden ye canım detoks sonrası benim listemde hergün 1 elma ve 1mandalin yada greyfurt var diğer meyveler yasak ama 1elma 1mandalin hergün yenecekblonde ambition ben yavaş yavaş kalori azaltp suyu artırsam o da etkiler demi yapabilirsem sadece meyve ve su o tarz 3 gün denesem
SÜPERSİN KUZUM .PLATES LASTİĞİN VAR MIŞu ana kadar
100 jumping jack
150 ipsiz atlama
ŞARTLARI EŞİTLERİZ BEBEKKacamak yapip da bu kiloda olsaydin Zafer kutlardim kacamak yaptigin icinde bol bol takilirdimama gecerli sebepler oldugu icin seni yakalamış olsam da zafer saymiyorum gercek kilon o degil haftaya gorusuruz sen bi tuvaletine git regli ol sartlar esitlensin haftaya kapışırız bakalim kim kimi gecicek
DÜN DOLU DOLU YEDİM SALI GÜNÜ TON BALIĞI BROKOLİ SALATA YEDİM MESELA YİNEDE ÇIKAMADIMAl canim gercekten bende de etkili yedigim gunler yada ertesi gun kendimi hafiflemis hissediyorum tuvalet icinde odem atmak icinde cok iyi oluyor
BEN BÜROYA PLATES LASTİĞİ GETİRDİM SABAH ÖĞLEN SIRT ÇALIŞIYORUM ESNEMEK AMAÇLI BİRDE KISA YÜRÜYÜŞ AMA BUNLAR SPOR DEĞİL TABİKİBu patates detoksu sayfasında ama yoğurtlu patates değil benimki gibi sade patates olan da k.k 3günde 4küsür kilo verdim diye yazan var 3gün yapabilirim dersen dene sende canım ben pazartesi den banti gene +1kilo idim 1gün de 1.200 düştü +ları yani ödemi süper atıyor ama bence sıfır tuz ve yaptgm o çayın etkisi çok büyük canım senin ödemin çoktur zaten hem ödemelerin hepsini birden atarsın hemde bir miktar yağ atarsın süper olur
Birde ben resmen şok diyetteyim bana spor yasak benim yapmamam lazım ben bu durumda bile yapıyorum kızlar size ne oluyor ben bu halde yapıyorsam herkesin yapması lazım
MaşallahCok sukur daha iyym yemegimife yaptim oglani gulduruyom .srn naslsin
Bu hafta kabak yapayım canım haftaya da patates yaparım olmazsaKabak da çok verdiriyor yanında da bol bol ödem çaylarından içersen süper düşüş yaşarsın
Yok canım, taşınırken tüm spor aletleri depoya kalktı bu ev diğerine göre çok küçükSÜPERSİN KUZUM .PLATES LASTİĞİN VAR MI
Maşallah canım sana hepsini halletmişsinAksam bir girdim mutfaga bugunun yemegini yaptim firinda pisicekti pismesini bekledim sonrada yufka vardi esimde borek istiyordu bir de borek yaptim attim firina sonrada az telefona takildim derken 2 olmus
Bide tabiki yemedim borekden
Bende en geç pazartesi 65 lere geçmiş olurum diye düşünüyorum ve pazartesi bende artk plates lastiği , plates çemberi, mekik ve Abs başlıycam canım zumba uygulamalarını indirirken bir tanede Abs uygulamadı indirdim Abs tiraining diye pazartesi hepsine başlıycamSÜPERSİN KUZUM .PLATES LASTİĞİN VAR MI
ŞARTLARI EŞİTLERİZ BEBEK
DÜN DOLU DOLU YEDİM SALI GÜNÜ TON BALIĞI BROKOLİ SALATA YEDİM MESELA YİNEDE ÇIKAMADIM
BEN BÜROYA PLATES LASTİĞİ GETİRDİM SABAH ÖĞLEN SIRT ÇALIŞIYORUM ESNEMEK AMAÇLI BİRDE KISA YÜRÜYÜŞ AMA BUNLAR SPOR DEĞİL TABİKİSALONA YAZILMAM ŞART OLDU EBNİM YOKSA OLMAYACAK
Valla ben sana çok güveniyorum çok kararlı ve istikrarlısınBende en geç pazartesi 65 lere geçmiş olurum diye düşünüyorum ve pazartesi bende artk plates lastiği , plates çemberi, mekik ve Abs başlıycam canım zumba uygulamalarını indirirken bir tanede Abs uygulamadı indirdim Abs tiraining diye pazartesi hepsine başlıycam
Patatesin vitamin ve minarel çok yüks3k ondan bolbol vitaminini mineralini almış oluyorsun 2de maden suyu içiyorsun oda elektrolikitini d3ngeliyor çok bol tarçınlı maydonoz çayı içtiğim için tarçında şekeri dengeliyor zaten canım ondan tamamını uygulamak lazım yani bu şekilde yüklenen nişasta ve tek tip beşin 2gün vücudu şoka sokup metobolizmayı tekrardan uyandırıp diyetine döndüğünde daha hızla kilo verebilmeli sağlıyormuş sen yaparsan hiç spor yapma 2gün normal de yasak sporda yapmazsan çok daha rahat geçerMaşallah
Bende yapamadığım diyetlerle bakamadığım çocuklarımla depresyondayım yine
Bu hafta kabak yapayım canım haftaya da patates yaparım olmazsa
Patates şekere dönüşmüyor mu bana biraz tehlikeli geldi önce sen yap
Yok canım, taşınırken tüm spor aletleri depoya kalktı bu ev diğerine göre çok küçük
Valla ben sana çok güveniyorum çok kararlı ve istikrarlısın
SEN YAPARSIN
Bakarsin bakarsinMaşallah
Yok canım, taşınırken tüm spor aletleri depoya kalktı bu ev diğerine göre çok küçük
Evet canim yemekleri dunden yaptim simdide yemegimi yiyecegim sonra temizlikMaşallah canım sana hepsini halletmişsin
Bende de var plates topu cember lastikde ama dogru duzgun hic yapmadimBende en geç pazartesi 65 lere geçmiş olurum diye düşünüyorum ve pazartesi bende artk plates lastiği , plates çemberi, mekik ve Abs başlıycam canım zumba uygulamalarını indirirken bir tanede Abs uygulamadı indirdim Abs tiraining diye pazartesi hepsine başlıycam
Allah askina kim kime durduk yere para versin calismadan calisanlar enayimi sabahdan aksam calisiyorlar bu tarz seylere simdiye kadar inanmadim bundan sonrada inanmam reklam yasak mesajinizi yonetime bildirdimeklyeceğim sayımız çoğalsın diye bekliyorum
Sagol tatlimhtc71 esine afyt olsun seninellerine saglik canim ☺
Tam birseyler daha yaziyordum banlanmis gitmisforuma bilgi girildi
tüh onla güzel sırt ve kol çalışabiliyorsunMaşallah
nerden indirdin stordan mıBende en geç pazartesi 65 lere geçmiş olurum diye düşünüyorum ve pazartesi bende artk plates lastiği , plates çemberi, mekik ve Abs başlıycam canım zumba uygulamalarını indirirken bir tanede Abs uygulamadı indirdim Abs tiraining diye pazartesi hepsine başlıycam
aynen cnm en cok istediğim ananas detoksu arkadaşım çok güzel kılolar verdi ara ara yaptı şimdi 58 oldu 170 boyla bana da cok dedi henüz yapmadım
Kesinlikle olur canım aynen meyve yada yoğurt gibi içinde tuz barındırmayan gıdalardan ye ama meyve de şeker olduğu için açlık hissetmene neden olabilir ondan daha şekersiz salatalık ,greyfurt,yeşil elma gibi şeker oranı düşük ve kilo vermeyi sağlayan şeylerden ye canım detoks sonrası benim listemde hergün 1 elma ve 1mandalin yada greyfurt var diğer meyveler yasak ama 1elma 1mandalin hergün yenecek
Ben de ilerleyen zamanlarda kilo vermem durunca kabak detoxunu dusunuyorum canim hemde bayagi doyurucu ac da kalmamaynen cnm en cok istediğim ananas detoksu arkadaşım çok güzel kılolar verdi ara ara yaptı şimdi 58 oldu 170 boyla bana da cok dedi henüz yapmadım
Munenin yorumuna cok guldum ya daha onceden de reklam yapmis ceza yemis onceden avuncuydunuz simdi oriflamci olmussunuz demekki bu isler o kadar da karli degilmis yazmis koptumTam birseyler daha yaziyordum banlanmis gitmis
Aynen stordan 2-3 tane zumba uygulaması indirdim yani 3tana indirdim ama bakem ki bir tanesinin videoları diğerleri ile aynı videolardanmış onu geri sildim 2tane zumba uygulaması var şimdi telde bir tanede Abs indirdim hem onları hem de plates alatelerim ile bölgesel yaparım zaten bisikleti hiç bırakmıyorum hava güzel oldukca yürüyüş de yapıyorum daha ne olsuntüh onla güzel sırt ve kol çalışabiliyorsun
nerden indirdin stordan mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?