- 8 Mart 2019
- 1.866
- 7.090
- 108
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.741
Ahh ahh Allah yardımcın olsun canım çocuk bakmanın her dönemi çok zor gazı dişi hastalığı bitmiyor Allah tüm annelere bol bol sabır bebeklerinede sağlık versinKeske burda ses kaydı olsada cocugun nasıl bagırark agladıgunı duysanız ayaga kaldrınca susuyor yatrınca hıc kaldırmasan kesıntısız aglıyor . Ya kucuk 3.5 aylık bebek bu saate anca yattı yanı gunde 1 kere oda gece
Doğum günü kutlu olsun o zaman şimdidenKızlar yarın kızımın doğum günü ve benim için çok yoğun gecicek aynı bu iki gün gibi yarın menü paylaşımı yapamazsam merak etmeyin hepinizi öpüyorum
Canım doğum gününüz kutlu olsun nice senelereKızlar yarın kızımın doğum günü ve benim için çok yoğun gecicek aynı bu iki gün gibi yarın menü paylaşımı yapamazsam merak etmeyin hepinizi öpüyorum
Afiyet olsun tatlımAksam
2ykbulgur pilavı
Tavuk yagsız
Salata
Bol sarımsaklı cacık
Harika gidiyosun kuzumKahvaltı: 1Activa (140grmlık)
Öğlen: Tavuk+salata+1maden suyu (tavuk el kadar bir parça idi ve yağsız tuzsuz haşlama idi)
Ara: 1yeşil elma, az süt eklenmiş kahve
Akşam: yağsız ıspanak ve yoğurt
Gün içerisinde = 2form çay,2yeşil çay,2maydonoz çayı ,sade su 1.5 lt
Sporum:
30dakika çok hızlı tempo yürüyüş
100iç,100dış,100 arka bacak hareketi,100 makas
40 dakika kondisyon bisikleti
Puanını birazdan hesaplarım
Canım akşam şarj yoktu girmedim hiç dün tartıldım ama benim tartiya bu hafta etki etmez regl bekliyorumorkide1453 Canım detoksla başladın mı vaz mı geçtin cevap yazmadın merak ettim canım tartıldın mı bu arada kaç kilosun ?
Canım akşam şarj yoktu girmedim hiç dün tartıldım ama benim tartiya bu hafta etki etmez regl bekliyorum
Mutlu Yeni Yaşlar canımKızlar yarın kızımın doğum günü ve benim için çok yoğun gecicek aynı bu iki gün gibi yarın menü paylaşımı yapamazsam merak etmeyin hepinizi öpüyorum
Günaydın kızlar iyi hafta sonları herkese
Evet bayağı pahalı yicegin kadar almak mantıklı olan ben manavdan tane ile alıyorum. Taze de oluyorKahvaltıyı 11 buçukta yaptım ama nedense çok acıktım iki yumurtalı omlet yemiştim. Dayanamadım şuan öğleni yiyorum yarım kase ezogelin corbasi 1 bardak ayran ve 150 gram haslanmis tavuk gogus . Aksam yemegim de pişiyor şuan taze fasulyebugün pazar vardı. Çok pahalı tüm sebzeler ama az az aldim hepsinden eşime de ispanak pişirdim ben Çok sevmedigim için kendim de taze fasulye yiyecegim .
Birazdan en güzel saatt bir avuç leblebi bir bardak sekersiz çok az yarım yagli sütle ustune kaynar su ilaveli nescafe ile keyif yapicam
Tartıldın mı menü az ama sonuç muhteşem olacak dayanılırCanım açlık hissetmedim vaktin nasl geçtiğini anlamadım 1kupa kahve içtim,1form çay,1yesil çay ,bol bol su derken miğdem içeceklerden şişiyor öyle olunca geç yemek daha iyi olur diye düşündüm öğleni geç yedim ki akşama fazla acıkmıştım çünki akşama sedece yağsz tuzsuz sade ıspanak ve yoğurt var o tok tutmaz ondan saatleri geç yemem daha iyi canım
Çok rahat verilir canım 10 kilo bile verirsin merak etmeMayis 8 de oruçlar başlıyor . Oructa ben hep kilo alıyorum o yüzden mayıs 8 e kadar 80 den kurtulmak istiyorum . 86 kiloyum 79 ilk hedef . 7 kilo vrilirmi ki 40 gunde
Şuan regliyim wc sorunu var ve çok iyi gidiyorum bebek yakalayabilirim diye düşünme tatlı kız seniBasla bence de fistikilk basladigimzda 1 kiloydu ikinci hafta 500gr bu hafta 400gr kalmis
Denemek iyidir kuzumBen kesin emin degilim ama inaniyorumbenden 400gr ekside suan ama yapabilirim bencede
Menü her zamanki gibi harika canımKahvalti
2 haslanmis yumurta
1 dilim ekmek
1.5 yk tulum peyniri
5 zeytin
1.5 ceviz
1 biber yarim domates
Oglen
Yemekden once 12 fıstık
4 5 kofte (ekmeksiz yumurtasiz )
Salata
1 kase mercimek corba
Aksam
5 6 parca ceviz buyuklugunde tavuk şiş
2 kucuk kofte
1 buyuk bardak ayran salata
1 dilim ekmek
Suyu bugun pek icemedim 1.5 litre bir badak daha icince olacak yatana kadar icmeye calisicam 2 kesin olur
Aksama acikirsam 3 4kasik yogurtla yarim elma yiyebilirim
Yemek saatlerini bilmiyorum ama yarım dilim ekmek.yerine 1 kaşık yoğurt ve 1 kaşık fasulye ekleyebilirdin.Kahvaltı
1,5 yumurtalı omlet , 1 dilim ince cavdar ekmeği , ezine peyniri bir kibrit kutusu , 3 çeri domates
Öğlen
Yarım kase ezogelin corbasi 100 gr haşlanmış göğüs eti tavuk 1 bardak ayran
Akşam bir tabak taze fasulye bir bardak ayran yarim dilim cavdar ekmeği
Ara 5 cilek bir avuç leblebi bir bardak sekersiz Nescafe , yarım kivi , çeyrek muz , ( 2 ara olarak ayrı ayrı yedim )
Spor 45 dk tempolu yürüyüş.
Şuan misafrlikrteyim önümde cig köfteler kekler ( en sevdiğim hem de ) çerezler biskuviler..
Hiçbirini bir lokma yemedim
Akşam ve öğlen yer değiştirse iyi olurdu.kahvaltıda 2 yumurta
öğlen 1 tabak tarhana çorbası 2 bardak ayran
akşamda 1 tabak mercimek yemeği küçük bir dilim ekmek ve 2 3 kaşık börülce salatası yedim kızlar şimdide nescafe içip günü kapatıyorum
Afiyet olsun canım.Sabah yeşillik zeytin bir dilim peynir iki dilim ekmek bir haşlanmış yumurta bir bardak çay.
Ara bir sade türk kahvesi kuru kayısı incir ceviz badem ve fındık.
Akşam üç kaşık taze fasulye bir biber dolma 3 kaşık yoğurt iki kaşık et kavurma.
Su 2 lt. Spor yarım saat bisiklet yarım saat yürüyüş.
Sende mu uyuyamadın canım. 5.30 dan beri uyanığımGünaydın canım benim
Mutlu hafta sonları
Hayaller gerçekler diyelimBen mesela haftayaSchonerDuft geçeceğime inaniyorum
Insallah canimsagol bide bizimki allerjik bunyeli grip oldumu yandik hiriltisi falan oluyor zor oluyor gecer insallah bir an once
Yok canım uyuyamadımSende mu uyuyamadın canım. 5.30 dan beri uyanığım
Afiyet olsun canımDünkü menü
Sabah 07.45 gibi
1 dilim ekmek tam buğday
2 dilim kaşar
1 bardak süt
Ara yok
Öğlen 14.00
1 tabak kuru fasulye
Yarım dilim ekmek
3 yk bulgur
Arayok
Akşam 19.00 gibi
1balık ızgara
3 karides
Bolca maydonoz
Babagannuş
Köz ızgara biber
Su 2 ltyi geçti
Spor yok işlerim yoğundu dün
Cnm çocuklar gece koşup geldi yanımıza her tarafım tutulmuş kalktım artıkSenin uykun yok mu
Ne işin var sabah sabah zaten soğuk
Git yat yerine
Uyu çabuk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?