Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Kızlar yarın kızımın doğum günü ve benim için çok yoğun gecicek aynı bu iki gün gibi yarın menü paylaşımı yapamazsam merak etmeyin hepinizi öpüyorum
Doğum günü kutlu olsun canım mutlu,sağlıklı,başarılı ,güzel bir ömrü olsun inşallah

Yok canım uyuyamadım
Uyanınca bi kere saat kaç olursa olsun uyuyamıyorum. Bende yaklaşık o saatlerden beri uyanığım
Bende öyleyim normaldede 6.30 da uyanıyorum dün erken uyudum ondan böyle oldu sanırım
Afiyet olsun canım
Kahvaltıdan sonra çok uzun süre geçmiş öğleye.
Arada küçücük bi öğün alsaydın .
Bu arada iyi gidiyor kilo vermek işi senin için tebrik ederim
Ya iş yoğunluğu olunca işe dalmışız yemek saati de ondan geçti yemeyi de unutmuşum.
Kızlar günaydın çok şükür tuvalete de iyi çıktım ve 1 günlük sonuç 1.1 kilo mutlu oldum ödem sonucta ama olsun bi de kabak yapicam bu ara regl de olsam inşallah daha iyi olur
Bugün bende kabak yapacam öğlen ve akşama tabi detoks gibi değil de kalorisi az diye tercih ettim süpriz birşey olmazsa
Eki Görüntüle 2252262 hayal mi gercek mi bir daha dusun bence tatli kiz
Vaaaayyyyy bana ulaşmışsın tatlı kız keşke bende tartılaydım .tebrik ederim kuzum

Yok canim illa ondan olacak diye birsey yok ki alerjilerde cesit cesit besin alerjisi var daha cok kanli kakayla dokuntuyle falan belirti verdi bizde bide polendir tozdur o cesit oda direk cigerleri etkileriyor nefesi darlastiriyor kizimin inek sutu alerjisi var onu biliyoruz digeri icinde 4 yas alti deri testi yaptirmiyorum kesin sonuc degil diye demisti doktor oyle simdilik bakalim ne olacak ama buna da sukur inek sutu alerjimiz hafifledi bayagi belkide gecti bile ama yine de direk sut vermeye korkuyorum bu alerji 6 7 aylik civariydi yogurt yedirdim agzinin etrafi cenesi falan 5 kurus yada biraz daha kucuk kirmizi kirmizi kabardi oyle cikmisti yogurdu yedikten 3 5 dk sonra hemen tepki verdi ama simdi yogurt peynir falan yiyor sutu direk ictimi dokuntu falan da cikmiyor sadece karnim agriyor diyor gaz yapiyor galiba o yuzden direk sut vermiyorum canim

Ahahaaa canım ya kıyamam sen hedefine bir ulaş hepsinden yersin seni anlıyorum bende öyle olmuştum rüyama falanda girmişti aç tavuk kendini dari ambarında görürmüş o hesap
Hahahaaaaaa Ay çok zor ama şükür direnişin 4.gününe başladım hala bir kaçamak yok

Canım kahvaltı ve Akşam muhteşem güzel ama öğlen olmamış çünki kurufasulye nın karbonhidrat oranı çok çok yüksek onu yersen başka karbonhidrat almamak lazım sen yanın da pilav ve ekmek de yemişsin karbonhidrat fazla kaçmış canım pilav ve ekmek yerine kurunun yanına bol limonlu salata olsaydı muhteşem bir menü olacaktı

Kızlar günaydın çok şükür tuvalete de iyi çıktım ve 1 günlük sonuç 1.1 kilo mutlu oldum ödem sonucta ama olsun bi de kabak yapicam bu ara regl de olsam inşallah daha iyi olur
Sevindim canım ödemden kurtulmak çok güzel detoksun bugün devam ediyor mu?

Yemek seçemiyorum işte öğlenleri o sıkıntı oluyor ne gelirse onu yiyoruz salata falanda yapmıyorum zaman alıyor çünkü

blonde ambition cnm haftaya çarşamba perşembe ananas yapabilirsin çok etkili olduğunu gördüm bak benden soylemesi
Yapamam canım yarın detoksdan yeni çıkıcam okadar arka arkaya çok zararlı zaten 4günün arkasından bünyan başka detoks kaldırmaz canım diyetisyenin diyet listesine başlıycam zaten oda çok sıkı liste veriyor sağol kuzum

Benimde temizlik yapmam lazım vücudumda hiç enerji kalmamış napcam bilmiyorum bugün 14:00 diyetisyen de olucam bakalım analiz sonuçları nasıl haber veririm size yeni listemi de anlatırım
Temizliği yarına yapacam .
Çok kirli değil de pazartesiye atlat enerjini bitirme. Yağdan gittimi diye merak ediyorum haber verirsin

Kızlar bende şimdilik bir fark yok dünki ile aynı çıktı 66.2 ama ilerleyen saatler de tekrar tartılıcam benim genel de 11'e doğru bir düşüş oluyor bakalım olcak mı ben maydonoz kaynatmaya gidiyorum

Temizliği yarına yapacam .
Çok kirli değil de pazartesiye atlat enerjini bitirme. Yağdan gittimi diye merak ediyorum haber verirsin
Aynen kuzum yaa ben de onun merakındayım tam çok ödem olup fazla çıktgm 68lerin tartıda yazdığı gün oraya gitmiştim yani 2 kilo gitmiş çıkacak 1kilosu zaten ödemdi çünki cuma 67.2 idim o +1 iki üç gün sonra gelmişdi ödemdi onu biliyoruz ama 67dwn 66ya kadar olan kısım acaba ne çok meraktayım yağda mı verdirdi diye ?

Kızlar bende şimdilik bir fark yok dünki ile aynı çıktı 66.2 ama ilerleyen saatler de tekrar tartılıcam benim genel de 11'e doğru bir düşüş oluyor bakalım olcak mı ben maydonoz kaynatmaya gidiyorum
Kilonu korumaya.aldin 2 günlük program ile çok normal aslında. 11 e doğru bir tartıl bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…