- 1 Nisan 2016
- 12.736
- 40.288
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.781
Aynen canım hani diyorlar ya detoks yaptım kilo verdim bıraktım fazlasıyla aldım diye vücut bırakınca ilk gelen gıdaları depoluyormuş eğer detoks sonrası ağır yağlı gıdalar filan yenirse vücut direk yağlanmaya başlıyormuş ondan detoksdan çıkınca 2gün çok önemli hiç yağ tuz yemiycez ve hafif menülerle geçircez dedi diyetisyen canım aklınızda olsun detoks sonrası en azından 2gün çok hafif ve yağsız yemek lazımmışKilonu korumaya.aldin 2 günlük program ile çok normal aslında. 11 e doğru bir tartıl bakalım
Yok cnm bugünü de hafif atlatırım ama bi ara tekrar yapicam belim kopuyor bi regl olayım daSevindim canımödemden kurtulmak çok güzel detoksun bugün devam ediyor mu?
Tmm canım aslında 5 gün normal 2 gün az kalorili yapmak iyi oluyorYapamam canım yarın detoksdan yeni çıkıcam okadar arka arkaya çok zararlı zaten 4günün arkasından bünyan başka detoks kaldırmaz canım diyetisyenin diyet listesine başlıycam zaten oda çok sıkı liste veriyor sağol kuzum
Aynen canım fazla detoks metobolizmaya tam tersi etki yapıyormuş 1aydan önce başka detoks yapmam ama.1ay sonra gene duraklama yaşarsam ozman yaparım artık kuzumTmm canım aslında 5 gün normal 2 gün az kalorili yapmak iyi oluyor
Benimde öyleydi canım hiç uykusu yoktu.
TesekkurederımAfiyet olsun tatlım
Amın ınsaAllah canımAhh ahh Allah yardımcın olsun canım çocuk bakmanın her dönemi çok zor gazı dişi hastalığı bitmiyor Allah tüm annelere bol bol sabır bebeklerinede sağlık versin
Sevindim canım uyku sabır depoluyo insana sen uyumasan o sakinlik bileAmın ınsaAllah canımsukur bıgun sabah kalktıktan sonra bıdaha uyudu bende dınlendım
afiyet olsun canım kaynana gibi karışmak istemem ama benim gördüğüm en iyi süt yapan şey uyku ve su bide bebeğin biraz daha büyüdüğü zaman börülce aşırı süt yapıyo bende hala emziriyorum süt 2 yudum kaldı tabi ama börülce yediğimde hala farkeder erken aylarda çok gaz yapar ama bebeğineMusaıtken kahvaltımı yazayım ben aksama kadar unuttuklarım oluyır
Kahvaltım
Krem peynor
3-4 zwytın
Sucuklu yumurta
1oarca ekmek
1 nescafe
Sutum de azalma vardı sabah 2veya 3 te olabılır kucuk hobby cıkolata yedım
yağdan gitmiş olma ihtimali var aslında sonuçta sonrasında proten tükettin senin diyetsyen değişik şeyler veriyorAynen kuzum yaa ben de onun merakındayım tam çok ödem olup fazla çıktgm 68lerin tartıda yazdığı gün oraya gitmiştim yani 2 kilo gitmiş çıkacak 1kilosu zaten ödemdi çünki cuma 67.2 idim o +1 iki üç gün sonra gelmişdi ödemdi onu biliyoruz ama 67dwn 66ya kadar olan kısım acaba ne çok meraktayım yağda mı verdirdi diye ?
şu çaylradan bende içeyim özellikle maydonoz sapını içeyim 1 haftaAynen canım hani diyorlar ya detoks yaptım kilo verdim bıraktım fazlasıyla aldım diye vücut bırakınca ilk gelen gıdaları depoluyormuş eğer detoks sonrası ağır yağlı gıdalar filan yenirse vücut direk yağlanmaya başlıyormuş ondan detoksdan çıkınca 2gün çok önemli hiç yağ tuz yemiycez ve hafif menülerle geçircez dedi diyetisyen canım aklınızda olsun detoks sonrası en azından 2gün çok hafif ve yağsız yemek lazımmışaynen şuan vücut verdiği kiloda kalmaya çalışıyor ama bu çaylar filan da çok wc ye çıkarıyor ya ondan 200-300 grm filan daha bir düşüş olurmu acaba diye merak ediyorum bakalım ara ara tartılırım inşallah olur
Canım şekersiz hoşaf çok süt yapıyor kuru kayısı,kuru üzüm vs. At kaynat hergün içerdim ben çok süt yapardı zaten şeker katmadan yapıldığı için kiloda aldırmaz hatta verdiriyor birde kuru baklagiller özellikle mercimek direk süt yapıcıdır ama gazda yapar onun için rezene çayı iç rezene en fazla süt yapan bitkidir ve gazıda direk alır üstelik sakinleştirir canım ve tabiki en başta da şu bol bol içebildiğin kadar şu iç sütün %90 ı sudan oluşuyor zatenMusaıtken kahvaltımı yazayım ben aksama kadar unuttuklarım oluyır
Kahvaltım
Krem peynor
3-4 zwytın
Sucuklu yumurta
1oarca ekmek
1 nescafe
Sutum de azalma vardı sabah 2veya 3 te olabılır kucuk hobby cıkolata yedım
ne kadar zamandır diyet yapıyorsun? önceden tecrübenn var mı?SchonerDuft bugün menüde daha dikkatli olucam
ya siz ne marka tartı kullanıyosunuz benim ki arzum markaydı galiba bozuluyo zeminin düz olduğundan eminim bi orda tartılıyom farklı başka yerde tartılıyorum farklı eşyaları çıkarıyom üstümden 100 gram oynamıyo aynı çıkıyor
Aynen bu kadın çok değişik canım klasik diyetisyenlerden farklı ve herkesi çok zayıflatmış kendide incecik bir görsen fiziğini 34 beden filandır kesin fiziği manken gibi ondan baya güveniyorum birde bu maydonoz vs. Verdiği çaylar çok işe yarıyor söylemesi ayıptır bu sabah ikinci kez büyük tuvalete çıktım ishal gibi yaptı bu diğer içirdiği form çayda migrostan aldm bayıldım oda çok güzel miss gibi kokuyor kayısılı form çay tavsiye ederim oda wc ye çok çıkaryr maydanozun sapı ve yaprağı ile birlikte bir tutam içine yarım limonu kabuğuyla birlikte at 2fincan da şu köy kaynat hergün 2fincan içebilirsinyağdan gitmiş olma ihtimali var aslında sonuçta sonrasında proten tükettin senin diyetsyen değişik şeyler veriyor
şu çaylradan bende içeyim özellikle maydonoz sapını içeyim 1 hafta
Uzuuun zamandır derdim kilo 18li yaşlarda başladm spor ve diyete ama çok katı değildi yinede 2 3 kilo vermeme rağmen vücudum çok değişmişti ama ben hala kendimi çok kilolulu görüyodum hep 60 kilodaydım 13 günlük isveç diyetini bitirdim 56 kiloya düşmüştüm yok lapa diyeti filan uğraştm hep ama bebekten sonra anladm eski fotolara bakınca zayıf olduğumuda iş işten geçmişti yani tartıyıda mecbur oynatıyorum yerinden ikide bi oğlum çıkıyo üstüne belkide ondan düzgün ölçmüyone kadar zamandır diyet yapıyorsun? önceden tecrübenn var mı?
tartıyı sabit bir yerde bırak yer değiştirirsen farklı çıkıyor malesef. birde ilk tartılmanda üstündekileri çıkar canım.
kk ya yeni üye olmuşsun siteyi iyi kullanıyorsun. cuma takımlarını nasıl buldun
Inşallah canım spir da yaptığın için illaki eksilme olmuştur ben de regl oldum çok mutluyum ona rağmen eksilme varAynen canım fazla detoks metobolizmaya tam tersi etki yapıyormuş 1aydan önce başka detoks yapmam ama.1ay sonra gene duraklama yaşarsam ozman yaparım artık kuzumbugün 1 haftalık sebze diyet listesini almaya gidicem zaten ona başlıycam şimdi sebzelerin kalorisi zaten çok düşük oluyor bağırsaklarında güzel çalıştırıyor ondan oda iyi verdirir diye düşünüyorum ben kendi detoksumdan çok memnun kaldım çünki bende +1 kilo çıkıyorum ilk gün onu attı ikinci günde 1kilo daha düşüş yaptı 2günde 2kilo gitti benim detoksumda Canım bakalım analizde ne çıkacak 2kilonun çoğu ödemdir kesin ama inşllah bari 500grmı filan yağdan gitmiştir
Tabi canım sütün en büyük düşmanı stres zaten inşallah bir an önce kurtulursun o ruh halindenblonde ambition melisa- aslına bakarsınız oruc yuzunden azaldıgını da dusunmuyorum kızım da orucumu da tutardım . Izulunce stres dusunceler yanı bu sefer ruh halı cok etkıledı sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?