- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.801
LİMON MİDENİ RAHATSIZ ETMİYOR MU PEKİ ? BENİM DE BÜYÜK WC SIKINTI TAM BOŞALTIM OLMUYOR DUR BUNU 2 3 GÜN YAPAYIM .Aynen bu kadın çok değişik canım klasik diyetisyenlerden farklı ve herkesi çok zayıflatmış kendide incecik bir görsen fiziğini 34 beden filandır kesin fiziği manken gibi ondan baya güveniyorum birde bu maydonoz vs. Verdiği çaylar çok işe yarıyor söylemesi ayıptır bu sabah ikinci kez büyük tuvalete çıktım ishal gibi yaptı bu diğer içirdiği form çayda migrostan aldm bayıldım oda çok güzel miss gibi kokuyor kayısılı form çay tavsiye ederim oda wc ye çok çıkaryr maydanozun sapı ve yaprağı ile birlikte bir tutam içine yarım limonu kabuğuyla birlikte at 2fincan da şu köy kaynat hergün 2fincan içebilirsin
AKŞAMDAN ORTAYA ÇIKAR O ZAMAN TARTILACAĞIN ZAMAN . SEN KKDA ESKİSİN O ZAMAN . BAYAĞI OKUMUŞSUN TOPİKLERİ :)Uzuuun zamandır derdim kilo 18li yaşlarda başladm spor ve diyete ama çok katı değildi yinede 2 3 kilo vermeme rağmen vücudum çok değişmişti ama ben hala kendimi çok kilolulu görüyodum hep 60 kilodaydım 13 günlük isveç diyetini bitirdim 56 kiloya düşmüştüm yok lapa diyeti filan uğraştm hep ama bebekten sonra anladm eski fotolara bakınca zayıf olduğumuda iş işten geçmişti yani tartıyıda mecbur oynatıyorum yerinden ikide bi oğlum çıkıyo üstüne belkide ondan düzgün ölçmüyo
ben eşim askere gittiğinden beri tabi o zamanlar nişanlım 5 senedir filan misafir olarak okurum kadınlar kulübünü 93/1 asker yarenleri vardı o zaman da asker yareni topicleri pek kalmamış artık oraları okurdum bir derdim varı filan tabi diyet hikayelerinide zaman geçsin diye sonra hamilelik çocuk konularını oldu onlara baktm ama üye olmak hiç aklıma gelmiyodu ama sizin birbinize destek olup kurallı bi şekilde zayıfladığınızı biliyodum etrafımdaki herkes zayıflamaya başladı bi ben şişman kaldm ondan dedm bu iş olmucak böyle bişey yapmam lazm üye oldum destanımı okıyan herkese sevgiler ahahhaa
Neye inanırsan o olur azalacağına inanırsan azalır çoğalcağına inanırsan çoğalır bence kesinlikle stresden diil ama kadınlar kendini illa azalacak diye şartladıklari için azıtıyorlar beynine böyle kötü sinyaller yollama her şey beyinden kaynaklı biliyorsun o sür üretim emri verirse tüm vücudun üretim için çalışacak o yüzden ne olursa olsun çok bol sütüm alacak herzaman sütüm çok hiç azalmadı hala güzel süt geliyor gibi şeyler söyle kendine bunu inandır ben canlı örneğim zaten hayatımdaki en büyük üzüntü,stres ve hayalkırıklıklarimi tam emzirme zamanında yaşadım herkes sütüm kesilir diye düşündü ama ben asla kesildiğine inanmadım hayatımın ne öncesinde nede sonrasında okadar kötü şeyler başıma hiç gelmedi geceleri sabaha kadar uyumuyordum ve emzirirken bile sürekli ağlıyordum ama şakır şakır sütüm vardı ve 2yıl emzirdim canım neye inanırsan o olurblonde ambition melisa- aslına bakarsınız oruc yuzunden azaldıgını da dusunmuyorum kızım da orucumu da tutardım . Izulunce stres dusunceler yanı bu sefer ruh halı cok etkıledı sanırım.
Ayne o klasikleri biz bir kitap yazacak kadar hakim olduk zaten önemli olan bize böyle değişik tiyolar öneriler bilmediğimiz birşeyler söylesin yoksa menüleri nasl yapcagmızı biliyoruz canım bende değişik önerileri oluyor diye ve aslında en büyük gitme sebebim vucut analizim olsun diye yağ/kas/şu takibi için gidiyorum analiz cihazı olmasa gitmezdimLİMON MİDENİ RAHATSIZ ETMİYOR MU PEKİ ? BENİM DE BÜYÜK WC SIKINTI TAM BOŞALTIM OLMUYOR DUR BUNU 2 3 GÜN YAPAYIM .
GÖRÜMCEM DE DİYETİSYENE BAŞLADI KLASİK MENÜLER VERMİŞ E BUNU BENDE AYARLARIM DEDİM KENDİ KENDİME FARKLI BİRŞEY BEKLİYORUM ARTIK DİYETİSYENLERDEN
AKŞAMDAN ORTAYA ÇIKAR O ZAMAN TARTILACAĞIN ZAMAN . SEN KKDA ESKİSİN O ZAMAN . BAYAĞI OKUMUŞSUN TOPİKLERİ :)
Ya da en iyisi banyodan alıp kapalı odaya koyayım üstünden beni indiriyo kendi çıkıyo haklı o da günde 50 kere tartıldığım için bişey sanıyo tartıyıLİMON MİDENİ RAHATSIZ ETMİYOR MU PEKİ ? BENİM DE BÜYÜK WC SIKINTI TAM BOŞALTIM OLMUYOR DUR BUNU 2 3 GÜN YAPAYIM .
GÖRÜMCEM DE DİYETİSYENE BAŞLADI KLASİK MENÜLER VERMİŞ E BUNU BENDE AYARLARIM DEDİM KENDİ KENDİME FARKLI BİRŞEY BEKLİYORUM ARTIK DİYETİSYENLERDEN
AKŞAMDAN ORTAYA ÇIKAR O ZAMAN TARTILACAĞIN ZAMAN . SEN KKDA ESKİSİN O ZAMAN . BAYAĞI OKUMUŞSUN TOPİKLERİ :)
Sebze gerçekten etkili canım ben sebze yemekten bir ara bıkmıştım benim diyetisyen hayvansal gıdaların vücutta zararlı toksinlere sebep olduğunu söylemişti akşam sebze yemeği yanına salata hayatımda bu kadar sebze yemedim demiştim iki gün et yada tavuk balık vermişti çok hafifledim ama eşimle kavga ettik sürekli niye peynir yumurta yemiyorum diyeAynen canım fazla detoks metobolizmaya tam tersi etki yapıyormuş 1aydan önce başka detoks yapmam ama.1ay sonra gene duraklama yaşarsam ozman yaparım artık kuzumbugün 1 haftalık sebze diyet listesini almaya gidicem zaten ona başlıycam şimdi sebzelerin kalorisi zaten çok düşük oluyor bağırsaklarında güzel çalıştırıyor ondan oda iyi verdirir diye düşünüyorum ben kendi detoksumdan çok memnun kaldım çünki bende +1 kilo çıkıyorum ilk gün onu attı ikinci günde 1kilo daha düşüş yaptı 2günde 2kilo gitti benim detoksumda Canım bakalım analizde ne çıkacak 2kilonun çoğu ödemdir kesin ama inşllah bari 500grmı filan yağdan gitmiştir
Tamam canım haber verirsinKızlar ben hazırlanıp yavaş yavaş çıkaym vapur ile karşıya geçicem anca yetişirim diyetisyen çıkışı haber vericem sizlere
Tabi canım arada kaslarımızı dinlendirmeliyiz yaptığın simitte harika olmuştur afiyet olsun simiti çok severim bendeTunaydinnn
Ben hafta ici 5 gün spor yapıyorum haftasonu iki gün dinleniyorum cunku vucudum da dinlenmeli ve yürüyüş yaptığım için nedense ayak bilenlerin kaval kemiklerim çok zonkluyor.
Bugün belki dambil çalışabilirim evde egzersiz vs . Dayanamazsam spor yapmamaya video açıp hit cardio yapabilirim akşam ona göre belirtirim.
Bi gün de simit yiyelim eşimle yarı yarıya bölüşürüz dedim simit kalmamış firinda ben de almadım. Herşey yemememden yaba gibi
Ben de bir buçuk dilim tam bugday ekmeginin üzerine az peyniri ezip yaydım üstünede çeri domatesi minik minik dilip koyup 200 derece firinda 5 dk kuruttum müthiş oldu yanında da bir tane haşlanmış yumurta salatalık zeytin oh mis oldu
Şuan tek isteğim diyetisyenin yarın kahvaltı da tam buğday,yumurta,peynir,domates yiyebilirsin demesiTunaydinnn
Ben hafta ici 5 gün spor yapıyorum haftasonu iki gün dinleniyorum cunku vucudum da dinlenmeli ve yürüyüş yaptığım için nedense ayak bilenlerin kaval kemiklerim çok zonkluyor.
Bugün belki dambil çalışabilirim evde egzersiz vs . Dayanamazsam spor yapmamaya video açıp hit cardio yapabilirim akşam ona göre belirtirim.
Bi gün de simit yiyelim eşimle yarı yarıya bölüşürüz dedim simit kalmamış firinda ben de almadım. Herşey yemememden yaba gibi
Ben de bir buçuk dilim tam bugday ekmeginin üzerine az peyniri ezip yaydım üstünede çeri domatesi minik minik dilip koyup 200 derece firinda 5 dk kuruttum müthiş oldu yanında da bir tane haşlanmış yumurta salatalık zeytin oh mis oldu
Çıkınca yaz merakla bekliyorumŞuan tek isteğim diyetisyenin yarın kahvaltı da tam buğday,yumurta,peynir,domates yiyebilirsin demesiafiyet olsun canım şuan yutkundum vapurlar iptalmiş neyse ki bir şekilde randevu saatinde varabildik şimdi salonda bekliyorum birazdan beni içeri alacaklar
Spor salonuna mı gidiyorsun canım.Tunaydinnn
Naptin canim diyetisyeninle gorustun mu nasil gectiŞuan tek isteğim diyetisyenin yarın kahvaltı da tam buğday,yumurta,peynir,domates yiyebilirsin demesiafiyet olsun canım şuan yutkundum vapurlar iptalmiş neyse ki bir şekilde randevu saatinde varabildik şimdi salonda bekliyorum birazdan beni içeri alacaklar
Eve geldim bende uyucam biraz uykum var benimde . Acıktıysan yarım ekmek arasına peynir domates koy sen seversinNapiyorsunuz kizlar ben uyuyordum yeni uyandimgece 3 defa kalkmistim dogru duzgun uyuyamadim iyi geldi
Hayin seniEve geldim bende uyucam biraz uykum var benimde . Acıktıysan yarım ekmek arasına peynir domates koy sen seversin
Suca tesvik var şikayetçiyim hakim beyEve geldim bende uyucam biraz uykum var benimde . Acıktıysan yarım ekmek arasına peynir domates koy sen seversin
Uyu bakalım biz gece gündüz ayaktayız, bu kız yata yata kilo veriyorNapiyorsunuz kizlar ben uyuyordum yeni uyandimgece 3 defa kalkmistim dogru duzgun uyuyamadim iyi geldi
Uyu bakalım biz gece gündüz ayaktayız, bu kız yata yata kilo veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?