- 14 Temmuz 2016
- 4.061
- 9.973
- 158
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #307.821
Kızlar diyetisyenden çıktım ablama geldim ondan ancak girebildim veeee analizde 4gün öncesine götüre total kiloda 2.5 fark çıktı üstelik bunun 1kilosuda yağdan gitmişbu akşam 4.günü bitirip sabah yeni listeye başlıyorum 1 hafta et,yumurta yok sebze,yoğurt vs. Yenecek 2öğün üst üste ve iki gün üst üste aynı şeyleri yemek yasak yani yarın sabah peynir,domates ve 1dilim ekmek yiyorum ama ertesi sabah ya süt+mısır gevreği yada yoğurt+meyve yiycem yumurta için 1hafta daha beklemem lazım ama 4gün çektiğine değdi şükür 3
Sen beni yemezsen de geçemezsin ki tatlı kız seniHayin seniben onu yiyecem sende beni gececen demi bu hafta
Seni düşündüğümden söyledimSuca tesvik var şikayetçiyim hakim bey
Süper ya zaten yağdan gitmesi önemli bi haftaki menü şeklin güzelmiş yumurtaya kavuşamadın ama olsun hızlıca gidicek yağlarKızlar diyetisyenden çıktım ablama geldim ondan ancak girebildim veeee analizde 4gün öncesine götüre total kiloda 2.5 fark çıktı üstelik bunun 1kilosuda yağdan gitmişbu akşam 4.günü bitirip sabah yeni listeye başlıyorum 1 hafta et,yumurta yok sebze,yoğurt vs. Yenecek 2öğün üst üste ve iki gün üst üste aynı şeyleri yemek yasak yani yarın sabah peynir,domates ve 1dilim ekmek yiyorum ama ertesi sabah ya süt+mısır gevreği yada yoğurt+meyve yiycem yumurta için 1hafta daha beklemem lazım ama 4gün çektiğine değdi şükür 3
Tebrik ederim canım darısı diğer kiloların başına inşallahKızlar diyetisyenden çıktım ablama geldim ondan ancak girebildim veeee analizde 4gün öncesine götüre total kiloda 2.5 fark çıktı üstelik bunun 1kilosuda yağdan gitmişbu akşam 4.günü bitirip sabah yeni listeye başlıyorum 1 hafta et,yumurta yok sebze,yoğurt vs. Yenecek 2öğün üst üste ve iki gün üst üste aynı şeyleri yemek yasak yani yarın sabah peynir,domates ve 1dilim ekmek yiyorum ama ertesi sabah ya süt+mısır gevreği yada yoğurt+meyve yiycem yumurta için 1hafta daha beklemem lazım ama 4gün çektiğine değdi şükür 3
Çok sevindim canım harika bu yaptıklarına değdi ödülünü kilo vermekle alıyosun artık 1 hafta böyle sonra listen yine değişir canım işe yarıyorKızlar diyetisyenden çıktım ablama geldim ondan ancak girebildim veeee analizde 4gün öncesine götüre total kiloda 2.5 fark çıktı üstelik bunun 1kilosuda yağdan gitmişbu akşam 4.günü bitirip sabah yeni listeye başlıyorum 1 hafta et,yumurta yok sebze,yoğurt vs. Yenecek 2öğün üst üste ve iki gün üst üste aynı şeyleri yemek yasak yani yarın sabah peynir,domates ve 1dilim ekmek yiyorum ama ertesi sabah ya süt+mısır gevreği yada yoğurt+meyve yiycem yumurta için 1hafta daha beklemem lazım ama 4gün çektiğine değdi şükür 3
Maşallah canım tebrik ederimKızlar diyetisyenden çıktım ablama geldim ondan ancak girebildim veeee analizde 4gün öncesine götüre total kiloda 2.5 fark çıktı üstelik bunun 1kilosuda yağdan gitmişbu akşam 4.günü bitirip sabah yeni listeye başlıyorum 1 hafta et,yumurta yok sebze,yoğurt vs. Yenecek 2öğün üst üste ve iki gün üst üste aynı şeyleri yemek yasak yani yarın sabah peynir,domates ve 1dilim ekmek yiyorum ama ertesi sabah ya süt+mısır gevreği yada yoğurt+meyve yiycem yumurta için 1hafta daha beklemem lazım ama 4gün çektiğine değdi şükür 3
Dur bakalim cumaya gorusuruz babySen beni yemezsen de geçemezsin ki tatlı kız seni
Sağol canım aynen haftaya da beyaz et eklenicek sonrada kırmızı et eklenecekmişÇok sevindim canım harika bu yaptıklarına değdi ödülünü kilo vermekle alıyosun artık 1 hafta böyle sonra listen yine değişir canım işe yarıyor
Teşekkür ederim canımMaşallah canım tebrik ederim
Sağol canım benimcok guzel tebrik ederim fistik
inşlh canım sağol olsun artk yarın sabah peynir,ekmek,domates yiyebileceğim için mutluyum oda yeterSen beni yemezsen de geçemezsin ki tatlı kız seni
Seni düşündüğümden söyledim
Süper ya zaten yağdan gitmesi önemli bi haftaki menü şeklin güzelmiş yumurtaya kavuşamadın ama olsun hızlıca gidicek yağlar
Hayır evimin 1 km yakınında yürüyüş alanı var oraya gidiyorum biraz yokuş iniyorum ama dönüşte eşim alıyor . . 1 km yürüyorum oraya ordada 4,5 km yürüyorum ediyor 5,5 km . Baya hızlı tempoda yürüyorum. Üç ay önce gidiyordum salona yine yazilicam gibi çok uygun ve güzel bi salon 4 aylık 200 . Yine yazılmayı düşünüyorum yürüyüş bandinda daha hızlı yuruyebiliyorum ve kolay oluyorSpor salonuna mı gidiyorsun canım.
Afiyet olsun
Tebrikler canım çok az kaldı devam diyetisyen devlete mi gitmistinSağol canım benim
inşlh canım sağol olsun artk yarın sabah peynir,ekmek,domates yiyebileceğim için mutluyum oda yeter
Afiyet olsun camım güzelmişbugünlük listem
sabah 1 tane haşlanmış yumurta
akşam çılbır ve yarım dilim ekmek
4 5 tane çubuk kraker
bir de türk kahvesi başka bişey yemeyi düşünmüyorum acıkırsam ayran yaparım durum böyle 2 saat yürümüşümdür birazdan da yer hareketleri yapıcam
Iyi geliyorsa yazıl bence. Bende kredi kartımın kesim tarihinden sonra yazılacam salona yoksa kilo veremiyorum bu çok net evde de olmuyor. Fiyatta.uygunmus .Hayır evimin 1 km yakınında yürüyüş alanı var oraya gidiyorum biraz yokuş iniyorum ama dönüşte eşim alıyor . . 1 km yürüyorum oraya ordada 4,5 km yürüyorum ediyor 5,5 km . Baya hızlı tempoda yürüyorum. Üç ay önce gidiyordum salona yine yazilicam gibi çok uygun ve güzel bi salon 4 aylık 200 . Yine yazılmayı düşünüyorum yürüyüş bandinda daha hızlı yuruyebiliyorum ve kolay oluyor
Tavuğu biraz fazla yeseydin tost dahil iyi bence 50 gr ise ortalama 1 dilim ekmekten aza denk.geliyorBugün biraz olmadi malesef ..
Kahvaltı
1,5 dilim ekmek üstüne biraz bir kibrit kutusu kadar peynir yayıp 2 tane ceri domates dilimleyip firinda kuruttum öyle yedim .
1 adet haşlanmış yumurta
3 çeri domates
1 adet minik salatalık
3 yadet yeşil zeytin
1 bardak sekersiz çay
Öğlen ( dışarıdaydık o yüzden iyi olmadı pek )
50 gram ızgara tavuk .
50 gram karışık tost ( çok küçüktü)
1 bardak ayran
Ara 1 bardak sekersiz çay
Akşam
150 gram et sote az tereyağıyla .
1 kase cacık
1 bardak ayran
Ara
Yarim muz
Yarim kivi
5 tane cilek
1 kare %80 kakaolu bitter
1 fincan sekersiz turk kahvesi
Spor
Haftasonu dinleniyorum ama 30 dk normal yürüyüş
Tatlı çikolata nın sağlıklı modelleri var ilk haftalar akşam 21 gibi tarçınlı süt iç gündüz ara öğünde hurma kuru incir kuru üzüm türevleri olsun dayanamadığın yerde chialı pudding yaparsın kendine tokta.tutuyor hemIdeal kilom 57 ile 77 arası ben şuan 86 yim
91 e kadar çıkmıştım.. Kitle indeksim 27.8 filan çıktı fazla kilolu yani .
Of of basil böyle kili aldim ben .
80 den 88 e çıkıp sonra 80 e inip tekrar nasıl 91 e kadar hayatımda hiç olmadigim kadar çıktım .
Hem de bebek yapmayı düşünürken
Resmen kilo almak için kilo vermeye çalışıyorum ..
Ah ah yazık ediyorum şu boyuma guzelligime kendine eziyet bu olsa gerek .
176 boya 65 olup manken gibi olmak varken 86 olup bu boyla deve gibi hayvan gibi görünüyorum..
Bu kadar çok kilo nasıl gidecek ..
Bu kadar tatlı cikolata hastasiyken ben nasıll
Kessem de çikolatayı canım çekiyor bazen ..
Ama çok kilo vermem gerek en az 9 vermeliyim ki normale inmek için ki ben 69 olmak istiyorum 17 kilo yani ...
Elimden gelenin en iyisini yapmaya calisacagimm
Umutsuzluğa düşme canım seni tanıdığım şu iki günde başarılı ve azimli oluşunla aklımda kaldın böyle devam et 69dan da aşağı inebilirsin benceIdeal kilom 57 ile 77 arası ben şuan 86 yim
91 e kadar çıkmıştım.. Kitle indeksim 27.8 filan çıktı fazla kilolu yani .
Of of basil böyle kili aldim ben .
80 den 88 e çıkıp sonra 80 e inip tekrar nasıl 91 e kadar hayatımda hiç olmadigim kadar çıktım .
Hem de bebek yapmayı düşünürken
Resmen kilo almak için kilo vermeye çalışıyorum ..
Ah ah yazık ediyorum şu boyuma guzelligime kendine eziyet bu olsa gerek .
176 boya 65 olup manken gibi olmak varken 86 olup bu boyla deve gibi hayvan gibi görünüyorum..
Bu kadar çok kilo nasıl gidecek ..
Bu kadar tatlı cikolata hastasiyken ben nasıll
Kessem de çikolatayı canım çekiyor bazen ..
Ama çok kilo vermem gerek en az 9 vermeliyim ki normale inmek için ki ben 69 olmak istiyorum 17 kilo yani ...
Elimden gelenin en iyisini yapmaya calisacagimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?